Jump to content
BulForum.com

Левски-Ливърпул

Rexus

Recommended Posts

Tъй като цял месец ни занимават с това как Левски ще изиграят мача на годината реших да постна един топик.Интересно ми е какво мислите за краиния изход и дали ще успеят да победят този наистина голям европейски отбор.Аз лично не им давам големи шансове(не ме линчувайте :) :) ) и смятам че ще отбаднат.Все пак съм българин и се надявам да преминат,но не ми се вярва.Все пак Ливърпул са си Ливърпул и са с поне класа над Левски :( :(

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Az li4no si go predstaviam praviat raven ili padat s malko na anfild i sled tova ima za malko intriga ama otpadat, tva e nai dobria variant. Niamat sili da gi biat makar 4e liverpool sa v goliama kriza ama ne v 4ak tolkova goliama ama ne se znae. Be 6te vidim .........

ливърпул са си ливърпул ама от гогина не са онзи Ливърпул, който бяха. аз ня мисля че Левски ще успее но дано поне направи фурор- да стане някъв супер мач и англичаните едвам да се отърват. тогава света ще гледа на БГ по друг начин и може да земат да купят някое от нашите момчета и БГ футбол да възкръсне. А дано!!!

ЕЕ Slain завиждам ти. и аз можех да ида даже билет имах ама нашите не ми дават

еми то е ясно че ливърпул са фаворити но се надявам левски да продалжат.Тва не е невъзможно все пак играта е футбол :)

ще си имаме нашите шансове и ако се възползваме от тях както и с една доволна доза късмет ще ги отстраним :rolleyes:

инъче аз ще хода на мача в софия :tongue

spoko we te gonzo i co shte padnat nqkolko pati za duspa..razbira se zadiqta nali ne e ot bg nqma da im dade..shte padnat s mnogo, no kakto se kazva nali sadiqta ne im e dal 3-4 duspi kak da biqt (nqkoi).. no dotuk sus sarkazma kakto vseki bulgarin i na men mi se iska levski da biqt ,no i da ne vse pak moje nqkoii menedjari da zabelejat nqkoi ot futbolistite i da gi prevle4at.. a ot tova vsi4ki shte spe4elim :)

Абе няма да бият.....

Все пак тва са левски тва не е локото или ботеб ..

:tongue :tongue

Абе Пловдивските Обори РуЛиРаТ...

ЕДИТ: Бъзикам се разбира се....естествено че искам да бият левски все пак съм българин...

Ами стискам им палци на сините, дано да продължат колкото се може по-напред.

Обаче изпитвам леки съмнения, които се пораждат от малкото на брой истински мачове в България.

Az edno che sym levskarche a i drugo che vsichki vikame za bylgarskoto...mnogo se nadiavam da mojem da izmyknem neshto. Tova neshto ne znam kakvo da e. Moje da e prodyljavane v turnira koeto ne e nevyzmojno ama e na granicata. Moje da e pobeda tuk a zashto ne i pobeda na Anfield i vse pak otpadane. Dori da otpadnem s dva ravni ili neshto takova e faida. Nashte triabva da znaiat che veche kakvoto i da stane niama da sa stanali za smiah. Vseki moje da zagubi ot Liverpool s kolkoto i da e. Tova triabva da gi osvobodi i da igraiat spokoino(pitaite CMeXyBKA kolko e vajno da si spokoen na mach) i da napraviat "nevyzmojnoto". Aide dano. I az shte sym na macha v Sofia i shte dera gyrlo za Levski i Bulgaria.

Мача ще се гледа задължително. 50% най-малко от стадиона ще вика за Ливърпул, поради простата причина че много българи са за този отбор. Второ лефски е български отбор до колкото може да се каже че централата на клуба е в София. Ако ще и да играят с най-омразният ми отбор, никога няма да викам за лефски, както и никои лефскар ще вика за ЦСКА в евротурнирите.

Смятам че Ливърпул ще бият и двата мача с не повече от 2-3 гола разкика, поради простата причина че играт със слаб отбор и няма да се напрягат.

Всички други приказки за отстраняване, победа и тн, са груби селски изцепки :)

Мача ще се гледа задължително. 50% най-малко от стадиона ще вика за Ливърпул, поради простата причина че много българи са за този отбор. Второ лефски е български отбор до колкото може да се каже че централата на клуба е в София. Ако ще и да играят с най-омразният ми отбор, никога няма да викам за лефски, както и никои лефскар ще вика за ЦСКА в евротурнирите.

Смятам че Ливърпул ще бият и двата мача с не повече от 2-3 гола разкика, поради простата причина че играт със слаб отбор и няма да се напрягат.

Всички други приказки за отстраняване, победа и тн, са груби селски изцепки  :)

Ей, свиньо :) , с по 3:0 го отнасяте само вие от голегите си турци. На Васил Левски турци няма да пуснат, не и на 3-ти март! Това е закономерно - на националния празник да играе националната гордост ;) .

ЕДИТ: Предупредил съм нещо за тона във форума така че си мери приказките. Не само ЦСКА отнасят по 3 гола от турците. Левски са същите !

Letiashtia obekt da ti kaja che sym vikal mnogo pyti za CSKA. Smeshno e kolko mnogo sym protiv tiah no evroturnirite sa drugo neshto. Tam vikash za Bulgaria. Niama da se zaiajdam na klubno ravnishte. Koito e istinski bylgarin znae kak stavat neshtata. Koito iska da si se zanimava s drebnite klubni strasti.

абе, извънземен педерас, ти българин ли си? или прасе? как може да намесваш клубната принадлежност в този случай. няма значение кой играе в евротурнирите- нали са българи. при положение че супер рядко се случва Бг отбор да стигне по-напред и ако поне малко ти пука за българия забравяш кой играе. а GeorgiK ти припомни смешния резултата на твоя възлюбен клуб. съдраха ви,а ЛЕВСКИ беше на косъм от победата срещу гадните турци.

Аре МИП (както се казва) и дано в Четвъртък да имаме повод за веселба!!!

ЕДИТ: Внимавай с приказките !!!

Равен на Анфийлд 1:1 и 2:1 в София, това е моята прогноза  :) .

Ако не стане поне да ги бием в София  ;) .

:sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick

VooDooMaN ako moje pove4e da ne govorish za futbol shte e oshte po-hubavo.

Veche vidiahme v drugi tFoi postove realnata ti predstava za futbolnia sviat

inache i az sam za levski kvo da se pravi mrazia gi i v chervata no triaa da gi podkrepiam - kakto i shte napravia :(

хе, хе, тва да не е ЦСКА, уе другарю!!!!

:sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick

VooDooMaN ako moje pove4e da ne govorish za futbol shte e oshte po-hubavo.

Veche vidiahme v drugi tvoi postove realnata ti predstava za futbolnia sviat

inache i az sam za levski kvo da se pravi mrazia gi i v chervata no triaa da gi podkrepiam - kakto i shte napravia :(

Като си от Ботев, поне си мълчи бе :). От фенове на мизерен отбор друго освен мизерни изказвания не могат да се видят :P.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...