Jump to content
BulForum.com

Kой Направи Форума Грозен?

maddrum

Харесва ли ви новият скин на форума?  

76 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Разбирам желанието Ви да поокрасите форума, ама тия черните кантове отгоре са супер грозни!

Като сте решили, поне го направете целия черен, защото сега според мен е една жестока мацаница. :ph34r:

Тия "черните" са леко кафяви :P

Ще се сложи оригиналния скин като допълнителен и който не го кефи тоя да ползва него или другите, които са в наличност в User CP. И отделно един, който направи poznai, но има още няколко неща да доизпипа и ще има още един community created скин.

Отделно от това няколко човека харесват този. Ще attach-на пол.

Разбирам желанието Ви да поокрасите форума, ама тия черните кантове отгоре са супер грозни!

Като сте решили, поне го направете целия черен, защото сега според мен е една жестока мацаница. 

Pi4 ne razbira6 li 4e seki sait si ima tema i ako e 4eren cveta na wareza na foruma rozov li triabva da e. :confused

A i ot druga strana seki si ima sobstveno mnenie, naprimer prednata cvetova tema na foruma me nakara da go vuzpriemam ne kato 4ast ot warez-a ako kato zalepen kum nego ama s lepilo "Rila" .

Е аз нямам нищо против да е черно, ама както казах вече, да е черно всичко. Защото сега са черни само логото и кантовете отгоре, а иконките и другите работи са си "останали" синички:)

Ето заради това някак си става грозно.

Иначе ще е добре наистина да оставите и старият скин та консервативно настроени потребители като мен, да могат да си го ползват.

Естествено, че за да е в унисон с главната страница трябва да е най-малкото в тъмни краски.

Гласувах против, не толкова защото черното не ми харесва като цвят, а защото като ще се променя скина, да се промени целия. Сега сме ни в черното (сини бутони), ни в синьото (сиво-черни таблици). Ако ша е черна темата, бутоните могат поне да изсивеят/изчернеят до някаква степен, ако няма да им се променя напълно дизайна.

@netrootbg: ОК, нека да е шаренко, но тогава поне околобутонието да е прозрачно, че сега ясно се вижда докъде стига картинката на бутона.

imashe predlojenie da sa sivi butnite, no mnogo ednoobrazno izglejda a taka kato sa sini malko sharenko da ima. ne sedi hubavo vsi4ko da e sivo. a v momenta kakto e sivo e idealno za o4ite. ne gi naprqga mnogo.

stava skina e dobre vse pak 4erniqt cvqt ne natovarva o4ite mnogo vapreki 4e predishniqt sin po mi dopadashe 4e taka malko depresirashto ,no kakto nqkoi kaza opazil vi gospod da slojite rozovo :P)

Мога да ви кажа че неговия беше най-як от всичките...

И бтв беше оранжевосиво и така направено че радва окото и в същото време не го дразни...

Na men puk mi e chudno kak taka tozi topic ne zapochna s dumite "Искам да знам какво мисли варез ру народа..." Mai ima nqkakuv napredak :punk

Na men puk mi e chudno kak taka tozi topic ne zapochna s dumite "Искам да знам какво мисли варез ру народа..." Mai ima nqkakuv napredak  :punk

Я :allien ЗГАН:) е прописал на български заради мен! :confused

Поласкан съм! :P

Нищо му нема на този скин, па избирайте си други, като не ви кефи тоя.

И в полл-а, който атачна Дриймър преобладава "Да, харесва ми." ;)

Кофти е, мен си ме кефи класическия син. Сега пробвах другите заредени и се спрях на един син, ама си е жив ташак, това ен е тоя форум все едно ;) .

:blink: :wacko: :blink: :wacko: :punk :punk Glasuvam s dve ryce za tozi SKIN Predishniq SINIQ ne me radvashe vyobshte! NIkak ne se vryzvashe s osnovnite cvetove na warez.ru

Vseki si ima vkus :ph34r: :ph34r: Nnemislq che e mazanica ili neshto ot roda.Dosta se e postaral tozi koito go e pravil i mislq che choveka e imal vkus :ph34r: :ph34r:

:wacko: :blink: :wacko: :blink: :wacko: :blink: :wacko: :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...