0xdeadc0de Posted February 2, 2003 Share Posted February 2, 2003 Kachvam edno mnogo bulgarsko parche, izpulneno ot grupata na edin priatel, koito jivee ot dosta godini vuv Francia. Iskam da chuia mnenieto vi, zashtoto az lichno, kogato go chuh za purvi put onemiah ... osobeno na poslednia kuplet. Uploaded: tuk. Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted February 2, 2003 Share Posted February 2, 2003 mnogo mnogo mi haresa ... interesna pesen ... kefi me kak zvuchi dori na frenski ... a nakraq mi dostavq basi udovolstvieto da slusham bg rech .. mnogo qko ... ako ima oste takifa gi kachvai Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted February 3, 2003 Author Share Posted February 3, 2003 mnogo mnogo mi haresa ... interesna pesen ... kefi me kak zvuchi dori na frenski ... a nakraq mi dostavq basi udovolstvieto da slusham bg rech .. mnogo qko ... ako ima oste takifa gi kachvai imam 10-tina parcheta na grupata, no samo tova e bulgarsko, ostanalite sa si samo na frenski v dosta razlichni stilove. Moga da gi kacha, ako iskash. Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 kachi gi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS_ Posted February 13, 2003 Share Posted February 13, 2003 Pesenta e strashna mnogo me kefi(makar az da mrazq frenskiq ezik i naziq).Kachi i druite Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted February 13, 2003 Author Share Posted February 13, 2003 ami te ostanalite sa samo na frenski )) vse pak puskam ... sled Makedonskoto zapochvat da se kachvat ... Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
malCHo Posted February 13, 2003 Share Posted February 13, 2003 Obache verno gotino zvuchi na frenski... pak i na pevitzata glasa ne e losh, neznam vie kakvo mislite. I kolkoto po-kam kraia otiva, tolkova po-gotina stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted February 14, 2003 Author Share Posted February 14, 2003 Uploadnati sa tuk: Apparences Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.