Jump to content
BulForum.com

GPS ViaMichelin X-950

LaN

Recommended Posts

Значи един познат си купил такова чудо преди време , и иска сега да му смени картата с нова. Трябва му карта на Испания. Нито той , нито аз обаче , сме запознати с тази процедура честно казано .В интернета продават хората някакви СД карти с мапове на Европата, но ... типично по нашенски , нещем да плащаме. Изнамерих в едни тракери някаква СД карта на ViaMichelin , пише че става и за Х-950 , с нов софтуер нещо си и осъвременени карти. Предполагам е същата , която продават за 80 евро иначе. Та проблемът е следният, да речем че дръпнем картата на Европата ( тя е 1,7 ГБ) , какво правим от там нататък ? Копваме я на СД паметта и в GPS-a направо ? Или не ? И още нещо : някой да знае откъде в нета може да се свали такава карта ( в случай че тези които намерих , не са това което трябва) ?

Един елементарен въпрос - проблем ли са тези 80 Евро?

Едва ли някой си е играл от форума с тези карти - техния формат е различен от масово използваните.

Един елементарен въпрос - проблем ли са тези 80 Евро?

Едва ли някой си е играл от форума с тези карти - техния формат е различен от масово използваните.

I na elementarniat si vapros , shte polychish elementaren otgovor : ne e tvoia rabota. Kato ne znaesh neshto po temata, moje da ne si pravish tryda da davash bezmisleni postove. Sas offtopici i bezmisleni komentari - se zanimavai drygade. Ako znaesh neshto - kazvash , ako ne - traesh si .

Da te svetna i az malko po temata : tyk ne stava vapros za ralichni formati na kartite , kakto spomenah , ako izobshto si si dal tryda da prochetesh pisanoto po-gore , az karti moga da nameria , ne mi triava preobrazyvane . Interesyva me samoto instalirane na GPS-a dali ima neshto specifichno . Malko akal , no navreme , niama da navredi nikomy ......... , napravo sajeliavam , che niamam darbata slovo na ov3rm4n v slychaia. Ti napravo zaslyjavash po-specialen otgovor.

Na ostanalite se izviniavam za latinicata, no na tozi komp ot koito se vkluchvam niama kirilica i za sajalenie ne moje da se sloji .

В сайта на производителя достатъчно добре е обяснен проблемът ти - как да качиш и използваш новокачената карта на ГПС-а

Извинявай ако съм те засегнал и какъвто и да е начин - не ми беше това целта... :]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...