basten Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Gledam ima CD1 i CD2, na stranicata na igrata infoto beshe malko i ot tova, koeto razbrah tq vsashnost predstavlqva Stronghold i Stronghold Crusader. Nqkoi moje li mi kaje dali tova e taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Да и аз съм чувал че е нещо като Gold edition на всичките части на Stronghold. Но не мога да твърдя със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Gledam ima CD1 i CD2, na stranicata na igrata infoto beshe malko i ot tova, koeto razbrah tq vsashnost predstavlqva Stronghold i Stronghold Crusader. Nqkoi moje li mi kaje dali tova e taka. <{POST_SNAPBACK}> Точно така си е ! Обаче има и едно голямо допълнение Че това е Deluxe Edition ,и има още 8 Бота срещу които да играете Обаче има проблем с 2-рия диск Това не работи ! Сигурен съм ,защото съм го свалял 4 пъти . Ако може някой с по бърз нет да ми направи направи една услуга ,и да качи във вареза работещия втори диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.