afd Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 не човек просто изказвам мнение нищо лично. играта и мен ме кефи така от видеота но като разбрах за бъговете и ме разочарова малко се пак и аз искам да я пробвам но нямам тази възможност(парична) така да се хвърля на сляпо никаф шанс... ако ме разочарова съм назаде с много пари с който ще мога да си купя храна ако имах пари с удоволствие щях да я пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 тая игра бая бързо ще умръзне според мен зависи кво търсиш. аз съм напълно съпричастен с Yutomusic: "...every time the blood splats on my screen I have the urge to leap up, kick my chair out from under me, clench my fists, let out a massive roar, and scream MOTHER F**KING... BEAAAAAAR ... SHAMAAAAAAN!*Bites keyboard in half* раид/пвп/пве билд който за момента е overpower таз ти не си ли 53лвл пом дет не обича да чати много-много ако си давай да организираме групата и да скачаме в масовката на планината Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Issues with AoC - Major concerns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Issues with AoC - Major concerns повечето от тия неща са стари и фикснати е тва е най-дразнещо t2.)Lag and DC Often players are struck with 9800 ms ping (this is of course just the ping-counter that caps. What's happening is that there's no server communication). Often, after a while, one is disconnected, and relog in to see oneself killed by mobs while lagging както и рандом дц-тата дет та връщат някъде дет си бил 5 мин преди тва, които надявам се скоро ще фикснат, тъй като в началото като я пуснаха точно такъв проблем нямаше, а се появи по някое време след пачовете въпреки че си е бъгавинка не можеш да отречеш обаче че играта е фън Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycores Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Имам 70 conqueror казва се Gultar в Wildsoul ако има някои бг играчи да пишат някой път. Иначе играта е супер яка според мен но разбира се има много проблеми и както в всички игри от тоя тип има нужда от балансиране на класовете. Фънкомците пускат по два ъпдейта на седмица и оправиха най-досадните бъгове което е добре за новодошлите в играта Според мен масовите битки ще са доста забавни (когато всичко е функционално) и има доста аспекти на самото водене на битката които няма да видите в друга игра (поне засега). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Имам 70 conqueror казва се Gultar в Wildsoul ако има някои бг играчи да пишат някой път. Иначе играта е супер яка според мен но разбира се има много проблеми и както в всички игри от тоя тип има нужда от балансиране на класовете. Фънкомците пускат по два ъпдейта на седмица и оправиха най-досадните бъгове което е добре за новодошлите в играта Според мен масовите битки ще са доста забавни (когато всичко е функционално) и има доста аспекти на самото водене на битката които няма да видите в друга игра (поне засега). щом си 70 на wildsoul определено си доста навътре в пвп-то иначе на Soulstorm сме бг гилдийка с т1 град и обикновенно 4-5 човека онлайн вечер. подкрепяме са и гледаме да вървим в група че там е фъна повечето ни сънародници изчезнаха което според мен са дължи на прекалено високите първоначални очаквания. иначе групови битки пак си стават - преди 2 седмици някъде са подпукахме 3 групи по 6 човека в майн систъм в един коридор. играчи+елитни мобс - нема такова меле от цялата галимация излезнах с 12 кила напред Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 смях.... ама голям: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 за съжаление се оказа, че хубавата графика, фаталититата и циците не правят играта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 за съжаление се оказа, че хубавата графика, фаталититата и циците не правят играта... всъщност както при всички ммо-та хората правят играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.