filushkin Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Дайте отзиви за тела като сила и качество на звука,дисплей,камера,батерия,разговори.И относно менюто дали е сложно,тъй като съм виждал по магазините че имат ени икони отгоре на дисплея-могат ли да се махнат. Благодаря на тези,които ще се отзоват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Нямам особенни впечатления за самия телефон но относно иконите мога да ти кажа.Да махат се нарича се stand by menu и някаде в настройките на дисплея май беше просто се изклюва идеята му е за по бурз достъп но аз не го използвам макар и да го имам на мойта НОКИА 6151. P.S.Абе май съм го виждал (ако е смартфон значи да) и мога да ти кажа че е много здраво телефонче с доста добри възможности за тоя клас според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 И относно менюто дали е сложно,тъй като съм виждал по магазините че имат ени икони отгоре на дисплея-могат ли да се махнат. Могат, да: Settings -> Display -> Active Standby -> Off За менюто - на мен ми харесва тъй като съм свикнал с Nokia, а за другите неща не мога да кажа - аз съм с 6500, само 1 съвет: НЕ СИ СЛАГАЙ FLASH ЗА WALLPAPER! Откакто го разкарах на моя тел флаша и се чува нормално, преди беше ужас. P.S.Абе май съм го виждал (ако е смартфон значи да) Не е смартфон. Има java но не е смартфон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filushkin Posted April 19, 2008 Author Share Posted April 19, 2008 Тъй като аз не разбирам много ще ми обясниш ли по подробно къф е тоя FLASH Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Тъй като аз не разбирам много ще ми обясниш ли по подробно къф е тоя FLASH Ей такъв флаш: http://www.adobe.com/products/flashplayer/ И нямам предвид да инсталираш ехе-то на телефона, просто той може да показва флашчета и съответно да го сложиш като screensaver или wallpaper. И когато е като wallpaper ако флашчето се обновява по-често а аз бях сложил един часовник и скапваше разговорите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Грудка,тел-а е много як-вчера си играх в Технополиса.Камерата не ме кефи много,понеже няма автофокус,музиката поне не я изкарва лошо.Дисплея е като моя,а тва на менюто отгоре също се маха.За да не отварям нова тема изкам да ви питам в тая.Някой знае ли дали Нокия Н82 чете Microsoft(Word,Powerpoint и т.н)файлове и може ли да и се намери подробна карта на Бг от някъде(поне на Пловдив).Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.