dipro Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Ще бъда много благодарен ако някой ми даде препратка, за да мога да си го сваля или ако някой го качи в уеърза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 И аз отдавна търся такъв речник.Писах на руски сайтове и излезе едно мижаво речниче за руснаци-туристи по Черноморието.На мен ми трябва Пълен Руско-Български речник-много често чета руски форуми и пиша вероятно с грешки,макар да претендирам,че знам добре руски. Дано излезе електронно издание-ще бъде много полезно за много хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
demenzzi Posted April 17, 2004 Share Posted April 17, 2004 Ima takaw na Poliglot struwa 30 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 Ей това мижаво речниче има на този сайт: http://bgru.net/intr/dictionary/dict_ye.htm Дайте нещо по-сериозно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 Mnogo e interesno da se vidi BG prez pogleda na rusnacite ,pone za men. E,az sym rusofil za razlika ot teen-ovete,deto poveche se kefyat na USA-negrite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Писах до едно руско издание,което предлага речници и енциклопедии,писах че съм от България,а те ми отговориха,че няма Руско-Български речник засега и не планират да издават.Дано някой българин свърши тази работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 И аз да се включа в листата на чакащите някакво електронно издание на българо- руски речник. Ако вече и излязло такова нещо, казвайте. До сега рових из нета и не открих абсолютно нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Мъкаааа,мъка...засега ще си разлистваме книжните издания и тва е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 И аз си търся такъв речник от мноо време, но не ми се налага толкова много и не съм се интересувал. Не знам дали "Полиглот" нямата за Руски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 аз уча езика вече година и претендирам, че съм добър, но все пак моите познания не са достатъчни, за да разбирам страниците свързани с компютри и електроника, за това ми е нужен такъв речник. и аз издирвам някакво свястно електронно издание. срамота е да няма! срам! английски речници колкото щеш, а руският език го духа, въпреки че е по-стойностен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 След като няма руско-български и българо-руски електронен речник,трябва да се обърнем към Стефан Ангелов-създателя на прекрасния речник SA Dictionary.Ако някой може да помогне - това е само той! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 I kvo sq nikoi li ne nameri balgaro-ruski re4nik? Are ako nqkoi e otkril nesto da drasne. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Аве хора те понякога и хубавите или изобщо руско-англ. речници трудно се намират вие искате български . Значи сайта който предлага онлайн превод е rambler.ru от там се избира словари като за търсене на англ. и руски думи какво означават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.