Jump to content
BulForum.com

Търся руско-български речник за РС

dipro

Recommended Posts

• 1 month later...

И аз отдавна търся такъв речник.Писах на руски сайтове и излезе едно мижаво речниче за руснаци-туристи по Черноморието.На мен ми трябва Пълен Руско-Български речник-много често чета руски форуми и пиша вероятно с грешки,макар да претендирам,че знам добре руски.

Дано излезе електронно издание-ще бъде много полезно за много хора!

Писах до едно руско издание,което предлага речници и енциклопедии,писах че съм от България,а те ми отговориха,че няма Руско-Български речник засега и не планират да издават.Дано някой българин свърши тази работа.

• 3 months later...

И аз да се включа в листата на чакащите някакво електронно издание на българо- руски речник. Ако вече и излязло такова нещо, казвайте.

До сега рових из нета и не открих абсолютно нищо.

И аз си търся такъв речник от мноо време, но не ми се налага толкова много и не съм се интересувал. Не знам дали "Полиглот" нямата за Руски.

аз уча езика вече година и претендирам, че съм добър, но все пак моите познания не са достатъчни, за да разбирам страниците свързани с компютри и електроника, за това ми е нужен такъв речник. и аз издирвам някакво свястно електронно издание. срамота е да няма! срам! английски речници колкото щеш, а руският език го духа, въпреки че е по-стойностен :)

• 5 months later...

След като няма руско-български и българо-руски електронен речник,трябва да се обърнем към Стефан Ангелов-създателя на прекрасния речник SA Dictionary.Ако някой може да помогне - това е само той!

• 11 months later...

Аве хора те понякога и хубавите или изобщо руско-англ. речници трудно се намират вие искате български :). Значи сайта който предлага онлайн превод е rambler.ru от там се избира словари като за търсене на англ. и руски думи какво означават.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...