ov3rm4n Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Машина за рутер - ориентировъчна конфигурация: CPU ~ 120 MHz ~ 48Mb ram Video on board or not. FDD HDD До 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 За 15лв мога да ти дам това: IBM 80486 SX/S 25Mhz 8MB RAM 1MB S3 Video Card - Оn Board '13 Monitor Black-Whte Keyboard IBM NO HDD NO FDD NO CD-ROM Не съм много сигурен но мисля че можеш да подкараш някъв линукс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 21, 2004 Author Share Posted February 21, 2004 Благодаря, но ми трябва по-мощно процесорче и 2 повече RAM.. Мониторчето обаче може да ме заинтригува... Много ли е зле? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Ами добре излгежда като за 13 инчово черно бяло мониторче . Не сам виждал други от този разред че да имам база за сравнение ,но пък съм виждал доста по зле 14 и 15 инчови цветни. Ако искаш можеш да го видиш и ако ти хареса е твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
|`oTuH Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 давам 5 лв за монитора,ако те интерисува - ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Защо не си вземеш истински hardware router. Продават се свободно за по 38-40 USD от марката Canyon. Няма да се занимаваш с вентилатори, бръмчене и стари щайги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 saglasen sam leon zemi s edin hardware ruter qube v u4ilisteto turha takav 1 wan i 4 lan porta ii e to4no kolkoto modema v legnalo sastoqnie mnogo mani4ak i kompakten i znam 4e ima izlezna kam 80 lv pak i nasi4koto otgore e broadcast - razdelq vrazkata po ravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 21, 2004 Author Share Posted February 21, 2004 Защо не си вземеш истински hardware router. Продават се свободно за по 38-40 USD от марката Canyon. Няма да се занимаваш с вентилатори, бръмчене и стари щайги. Поради ред причини... Ако седна да ги изброявам няма да стигнем до никъде. Този топик не е за това, ако исках да го обсъждам, щях да постна във съвсем различен раздел. Темата е, че се търси PC в посочените параметри. Да не се отклоняваме. Ако няма какво да предложите - не поствайте. |`oTuH, това че даваш 5 лв за мониторчето касае само теб и Ael - на мен ми е излишно като информация и няма абсолютно никаква връзка с темата - използвайте ЛС те са точно за такива случаи. Надявам се да не се налага пак да изяснявам каква е целта на тоя топик. Приятелю с дългото име... Излишно е да ми обясняваш на мен какво е рутер. Няма да ме впечатлиш с познания. Имаше теми по въпроса в раздел Хардуер - там може да споделяш знанията си. А това, че разделял връзката по равно... Ще си запазя коментара за себе си. Скоро не сте чели май пиннатия топик в раздела Buy/Sell... Отворете го пак и си опреснете представата за тоя раздел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Moga da ti predloja 48 RAM za 10 leva. 2*8Mb i 2*16Mb ram Na sto4na gara prodavat i tova: Pentium 166 MHz, MB s.7, 3 PCI, 3 ISA, 3 DIMM, 2 USB, LAN, ATX Compaq Desktop Case 18 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 21, 2004 Author Share Posted February 21, 2004 Moga da ti predloja 48 RAM za 10 leva. 2*8Mb i 2*16Mb ram Na sto4na gara prodavat i tova: Pentium 166 MHz, MB s.7, 3 PCI, 3 ISA, 3 DIMM, 2 USB, LAN, ATX Compaq Desktop Case 18 лв Къде е това на Сточна? Не се сещам... В уличките зад Ректората имаше някакви фирмички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Къде е това на Сточна? Не се сещам... В уличките зад Ректората имаше някакви фирмички... TUK E Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 21, 2004 Author Share Posted February 21, 2004 Благодаря за адреса. Определено ще имам път на там. Ако имат всичко това, което са разписали, и цените подлежат на обсъждане - направо може да сглоби рутер от там човек... Но търсенето продължава! Ако някой има предложение - да казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 .....Но търсенето продължава! Ако някой има предложение - да казва. Мога да спомогна със P133+MB INTEL chipset +16Mb EDORAM=8Лв.Хммм бих ти предложил и 40Мб ХДД но не го знам да ли бачка.Имам и P100 soc3+MB "не ми се гледа какъв е точния модел"+16Mb EDORAM+CASE =12Лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 TUK E Ei toia Slavi navsqkyde ima reklamni lica Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Ei toia Slavi navsqkyde ima reklamni lica Защо??? Няма лошо. А Слави е готин пич и се радвам , че поне някой успява да се справя с положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 22, 2004 Author Share Posted February 22, 2004 Мога да спомогна със P133+MB INTEL chipset +16Mb EDORAM=8Лв.Хммм бих ти предложил и 40Мб ХДД но не го знам да ли бачка.Имам и P100 soc3+MB "не ми се гледа какъв е точния модел"+16Mb EDORAM+CASE =12Лв. Отговаряш на телефоните в сайта ти предполагам?! На кой от тях? Или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 Отговаряш на телефоните в сайта ти предполагам?! На кой от тях? Или? Имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 Imam P 166 32EDO no HDD no FDD video na danoto PCI i ISA predlogi cena no ne no malka ot 15 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.