velvet_underground Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 WEIHENSTEPHAN е като да си поръчаш обикновена биричка Не съм опитвал всичките им продукти, но поне половината са ми познати и даже не ми харесаха. Което пак си е въпрос на вкус. Но иначе в този Gollem има много приятно разнообразие от бири. Кофти е, че сигурно трябва да заделлиш една седмица и всеки ден да си на дегустации там, за да усетиш бирите наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Leffe Blond - добра е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Кратко точно и ясно те попитах как се прави безалкохолната бира при положение, че плътността и е около 10%? Aми сигурно не и слагат спирт Аз съм пил 17% Руска бира "БАЛТИКА" и ти казвам ,че като пиеш 2 и си под масата.И все съм се чудил как има толкова алкохол в нея.В Русия я ползваха начинаещите алкохолици Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Хубавата бира и хубавата жена си личат на сутринта. И двете им сменям марките и моделите според настроението, най ми понася живата бира в огромни количества. От бутилираната 5 л Хайникен не е в състояние да ми докара махмурлък, за разлика от Загорката - 2 Загорки = главобол. Каменицата е голям боклук вече и ми докарва само киселини, при все, че само Каменица пиех от българските. Два пъти съм попадал на мръсни шишета, с остатъци от сода каустик, за щастие в нищожно количество, което само ми причини 8 часово хълцане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Не съм отдавна фен на местната ни бира, чакам евентуално да я "оправят" някой ден... И все пак искам да знам как по-точно след консумация на сода каустик минаваме на хълцане... Кевларено и тефлоново покритие на вътрешностите може би.... Аз съм виждал с очите си как умира човек точно от това. Марката на бирата не е важна... Само да спомена - не можа и един път да хлъцне... Не можа и никой да го спаси... Иначе като цяло съм съгласен с горното изказване. Загорка продължава да е твърде газирана, Каменица вони ужасно, за вкуса да не говорим.... Дори някои евтини бири вече са по-напред с материала. За мен лично Шуменско и Туборг водят смело в класациите... Поне засега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 По принцип от всяка бира боли глава, но пробвай Астика 2Л ако искаш да изследваш дебрите на махмурлука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 И все пак искам да знам как по-точно след консумация на сода каустик минаваме на хълцане... Кевларено и тефлоново покритие на вътрешностите може би.... Аз съм виждал с очите си как умира човек точно от това. Марката на бирата не е важна... Само да спомена - не можа и един път да хлъцне... Не можа и никой да го спаси... Концентрацията е много ниска - просто следи от сода каустик, достатъчни само да ти прогорят леко хранопровода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 .,......пробвай Астика 2Л ако искаш да изследваш дебрите на махмурлука. Позволи ми да не се съглася. От двулитровите (които не ги броя за бира) точно Астика е най добра, с най - плътен вкус и дори след две такива шишенца на сутринта съм си свеж като кисела краставичка . Отивам да извадя втората от фризера, вярвам вече е стигнала заветните 5 градуса по скалата на чичко Целзий. Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Позволи ми да не се съглася. От двулитровите (които не ги броя за бира) точно Астика е най добра, с най - плътен вкус и дори след две такива шишенца на сутринта съм си свеж като кисела краставичка .Отивам да извадя втората от фризера, вярвам вече е стигнала заветните 5 градуса по скалата на чичко Целзий. Наздраве E не не не... КАК успяваш да изпиеш 2 литра течност и за колко време? 2 литра вода трудно успявам да изпия и то за цял ден ти за 4 литра бира ми говориш... тя верно не се задържа за дълго но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Честно казано 2 литра вода и аз не мога да изпия, но 4 литра бира - няма проблем. И ходя да пикая чак след 6-тата (т.е. след 3-тия литър) Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 от бира махмурлук само ако съм прекалила с цигарите наздраве от Шумен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.