shtaiga Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 niakoi moje li da mi kaje kak da si pusna internet na PS3 kakto na pc-to li samo mushkam kabela i samo si tarsi natroikite ili triabva da barnikam nasam natam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Не знам точно как е за Сони, но за Кашоните трябва да направиш адреса на конзолата близка до тази на компютъра си: ( например: Компа ти е 192.168.1.2, а конзолата трябва да ти е 192.168.1.3/1 ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Не знам как става номера, но при всички положения ако си на интернет доставчик който ти е заключил нета по МАК адрес ще видиш зор с начинанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Не знам как става номера, но при всички положения ако си на интернет доставчик който ти е заключил нета по МАК адрес ще видиш зор с начинанието. Има си програмки и за тая работа, идеята че трябва да ти стои пусната въпросната. На айляшката да земеш един рутер и да дадеш неговия мак на доставчика. Нататък вече е твоя работа как ще разпределяш нета из вътрешната ти мрежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.