lil_stenly Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Закусвам , от 3 до 17 часа , когато стана и тогава , но никога не забравям ... не се храня редовно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Винаги закусвам. Даже тогава ям най-много. И аз на закуска се насилвам да хапна порядъчно,на обяд като не ям се чувствам работоспособен,ако хапна ме хваща голям мързел.А то си е казано закуската изяш сам,обяда...,вечерята дай на врага си. Абе кво се обаждам дето не ми е работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 И аз на закуска се насилвам да хапна порядъчно,на обяд като не ям се чувствам работоспособен,ако хапна ме хваща голям мързел.А то си е казано закуската изяш сам,обяда...,вечерята дай на врага си.Абе кво се обаждам дето не ми е работа. Сутрин ,едвам гледам , трудно стигам до кафето. Закуска .......в делник такова животно няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Сутрин ,едвам гледам , трудно стигам до кафето. Закуска .......в делник такова животно няма. Закуската ми е в 12:00 (поне сега за лятото) и ме хваща и мен мързела за работа, след като знам че в 12:30 пак трябва да ходя Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Никога не закусвам ! Кафе също никога не пия . Първото ми ядене за деня е към 13 - 13.30 часа и след това ям още 2 пъти като 2-рия път е винаги след 00 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Напоследък с този дневен режим закуската много често я пропускам,минавам напараво на обяда,или закуската ми е към 13-14 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Аз закусвам кажи речи всяка сутрин. Не винаги ми се яде толкова рано, но гледам да сложа нещо в стомаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 И аз не мога да ям сутрин.Просто не ми се яде, или ако ми се яде то ще е 1 вафла или 1 бисквита...нещо такова.Първото ми ядене е около 12-1 и след това вече 7 и 11-12 вечерта. Зимата нещата стоят по съвсем друг начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 И аз не мога да ям сутрин.Просто не ми се яде, или ако ми се яде то ще е 1 вафла или 1 бисквита...нещо такова.Първото ми ядене е около 12-1 и след това вече 7 и 11-12 вечерта. Зимата нещата стоят по съвсем друг начин. Същата работа съм и аз.. само , че и за обяд и вечеря нямам определен час , когато огладнея.Има дни , които карам на 1-2 вафли или пакет бисквити и пак не съм гладен , а има и дни в който не мога да се спра да ям.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Нз. какво ми става но от седмица две закусвам редовно всяка сутрин. амаоже би защото ставам в 5 за работа и знам, че ако не закуся ще хапна чак най рано към 12:00 / 13:00 ч. Или просто съм се сбъркал нещо от тази жега нз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Винаги щом почуствам глад.Това става около 2 часа след като съм се събудил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 На последък пак съм спрял да закусвам, може би защото вече ставам по нормално време за работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 не..защото в даскало по лафките има поне по 100 човека..който е в английската или руската знае...иначе ако не ям нещо 1 час след ставане издивявам...давам всичко от себе си за да закусвам,както и за всяко едно друго хранене ,защото "ХРЪНЪТЪ ПРАЙ БУРБЪТЪ!" и "АЛКОХОЛА ПРАЙ ГОЛА!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 не..защото в даскало по лафките има поне по 100 човека..който е в английската или руската знае...иначе ако не ям нещо 1 час след ставане издивявам...давам всичко от себе си за да закусвам,както и за всяко едно друго хранене ,защото "ХРЪНЪТЪ ПРАЙ БУРБЪТЪ!" и "АЛКОХОЛА ПРАЙ ГОЛА!" Те са 2 лафки и ако си някой зайчо, вероятността да стоиш гладен е много голяма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.