i80386 Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 търся serial за WinXP SP1a. В момента съм с Corporate edition на XP, искам да инсталирам до SP1a, но там, откъдето го свалям, няма S/n Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 В тази връзка искам да попитам, понеже интегрирах SP1a с инсталация на XP и изпекох полученото на нов ЦД (както беше описано в една статия), някой който е инсталирал такъв ХР, дали иска два серийни номера или с оригиналния който върви с повечето ХР-та ще стане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 търся serial за WinXP SP1a. В момента съм с Corporate edition на XP, искам да инсталирам до SP1a, но там, откъдето го свалям, няма S/n Ima6e nqkude v Warez crack za tva givotno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 На тая тема не и е мястото баш тука, но както и да е. @tedy: Аз съм инсталирал Windows XP slipstreamed with SP1a и Update Rollup 1. Не иска два номера. Ползвай този: 7QVT6-T2738-WRKJB-YKRFQ-XVK98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 търся serial за WinXP SP1a. В момента съм с Corporate edition на XP, искам да инсталирам до SP1a, но там, откъдето го свалям, няма S/n Za SP1 ne e neobhodim s/n. Problem e, kogato SP1 razbere, 4e polzva6 piratski Win (sravnqva s/n, s koito si go instaliral, s izvestnite na MS s/n za piratski) Re6enieto e prosto- smenq6 s/n na Win-a si s po-ne-piratski Kak stava poslednoto - potyrsi v neta ili mi dai mail da ti pratq neobhodimoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Това пък не ми се беше случвало.....S/N да ми иска SP1 на XP? Имам един XP Pro, инсталирал съм го много пъти със S/N DBQDQ-V4J63-WD9H4-TWDQ6-MPW6W, после съм качвал SP1 и съм го winupdate-вал без проблеми.....пробвай го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
i80386 Posted February 21, 2004 Author Share Posted February 21, 2004 Точно за черния списък с номерата става въпрос, ще пробвам с този по-горе. Tedy, дай малко инфо за тва cd, дето си изпекъл, наведнъж ли минава инсталацията, или първо слагаш XP, после SP1a. Защото скоро ми попадна такова нещо от arena-ta - Win XP SP1a integrаted, но дава грешка при инсталацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 i80386, аз това цд го направих преди около 2 седмици, и затова и питах за с/н. Т.е. ще го пробвам когато преинсталирам Уин, засега просто да знам. Но понеже интегрирането на сп1а замести файлове в инсталацията на оригиналното ХР преедполагам инсталацията протича нормално, а не на 2 стъпки. Все пак някой който е инсталирал такъв интегриран диск, по-добре той да каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Предполагам, че сериала по горе не е bann-ат още, защото съм го зел от USA от лицензирано XP т.е. не е от тези дето вървят в нета.....ако добре си спомням де Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Все пак някой който е инсталирал такъв интегриран диск, по-добре той да каже. Аз съм инсталирал такова нещо. Инсталира се по абсолютно същия начин както и нопмален XP. като го инсталнеш и цъкнеш My Computer -> Properties вече ти показва Windows XP SP1 ....... Общо взето не съм доволен от SP1. Компа взе да се тутка и да мисли повече, изчезват ти някакви кодеци (например пусках Return to castle Wolfenstein и не ще да пусне филмчето - кава липсва кодек еди кой си, изтегли го на еди кой си адрес. Тогава нямах I-Net и не ми се занимаваше повече-деинсталирах животното). Предпочитам Windows Update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.