Jump to content
BulForum.com

търся serial за WinXP SP1a

i80386

Recommended Posts

В тази връзка искам да попитам, понеже интегрирах SP1a с инсталация на XP и изпекох полученото на нов ЦД (както беше описано в една статия), някой който е инсталирал такъв ХР, дали иска два серийни номера или с оригиналния който върви с повечето ХР-та ще стане?

търся serial за WinXP SP1a. В момента съм с Corporate edition на XP, искам да инсталирам до SP1a, но там, откъдето го свалям, няма S/n

Ima6e nqkude v Warez crack za tva givotno. :D

На тая тема не и е мястото баш тука, но както и да е.

@tedy: Аз съм инсталирал Windows XP slipstreamed with SP1a и Update Rollup 1. Не иска два номера. Ползвай този:

7QVT6-T2738-WRKJB-YKRFQ-XVK98

търся serial за WinXP SP1a. В момента съм с Corporate edition на XP, искам да инсталирам до SP1a, но там, откъдето го свалям, няма S/n

Za SP1 ne e neobhodim s/n. Problem e, kogato SP1 razbere, 4e polzva6 piratski Win (sravnqva s/n, s koito si go instaliral, s izvestnite na MS s/n za piratski) Re6enieto e prosto- smenq6 s/n na Win-a si s po-ne-piratski :)

Kak stava poslednoto - potyrsi v neta ili mi dai mail da ti pratq neobhodimoto.

Това пък не ми се беше случвало.....S/N да ми иска SP1 на XP? Имам един XP Pro, инсталирал съм го много пъти със S/N DBQDQ-V4J63-WD9H4-TWDQ6-MPW6W, после съм качвал SP1 и съм го winupdate-вал без проблеми.....пробвай го.

Точно за черния списък с номерата става въпрос, ще пробвам с този по-горе. Tedy, дай малко инфо за тва cd, дето си изпекъл, наведнъж ли минава инсталацията, или първо слагаш XP, после SP1a. Защото скоро ми попадна такова нещо от arena-ta - Win XP SP1a integrаted, но дава грешка при инсталацията.

i80386, аз това цд го направих преди около 2 седмици, и затова и питах за с/н. Т.е. ще го пробвам когато преинсталирам Уин, засега просто да знам. Но понеже интегрирането на сп1а замести файлове в инсталацията на оригиналното ХР преедполагам инсталацията протича нормално, а не на 2 стъпки. Все пак някой който е инсталирал такъв интегриран диск, по-добре той да каже.

Предполагам, че сериала по горе не е bann-ат още, защото съм го зел от USA от лицензирано XP т.е. не е от тези дето вървят в нета.....ако добре си спомням де ;)

Все пак някой който е инсталирал такъв интегриран диск, по-добре той да каже.

Аз съм инсталирал такова нещо. Инсталира се по абсолютно същия начин както и нопмален XP. като го инсталнеш и цъкнеш My Computer -> Properties вече ти показва Windows XP SP1 ....... Общо взето не съм доволен от SP1. Компа взе да се тутка и да мисли повече, изчезват ти някакви кодеци (например пусках Return to castle Wolfenstein и не ще да пусне филмчето - кава липсва кодек еди кой си, изтегли го на еди кой си адрес. Тогава нямах I-Net и не ми се занимаваше повече-деинсталирах животното). Предпочитам Windows Update.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...