GeorgeCh Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Продадено! Ето линк към страницата на производителя. Изделието е старичко, не знам дали се съпортва още. Изрових две залежали бройки. Свързва се към PCто през COM порт. Има два режима на работа: да управлява програми като Media Player или WinAmp и режим, при който може да се ползва вместо мишка. Днес ги пробвахме под Windows XP с Media Player 11 - работят без проблем. В оригиналната опаковка са, като комплекта включва: 1. Дистанционно управление. 2. Инфрачервен приемник за COM порт. 3. Диск със софтуер. 4. Книжка с инструкции. Цена: 20лв 15лв 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Погледнах сайта...само на сериен ли са...да не би да има някое USB, дето не съм го видял? Запиши ме за едното все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted April 16, 2008 Author Share Posted April 16, 2008 Погледнах сайта...само на сериен ли са...да не би да има някое USB, дето не съм го видял? Преди време ги пазарувах от Русенци на едро и доста бройки продадох в Пловдив. Все обещаваха, че скоро ще пуснат на пазара USB версията, ама аз така и не я видях. Поне нямам информация някога да са продавали на USB. Дистанционното не е лошо, работи си съвсем прилично. но за съжаление е само през COM порта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted June 20, 2008 Author Share Posted June 20, 2008 Остана една бройка. Цена - 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 Нова цена - 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Да взема да я взема,ако някой не ме е изпреварил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 Да взема да я взема,ако някой не ме е изпреварил. Не е още. Сега тръгвам, но заповядай утрее след 10:00 на координатите в подписа ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.