member Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Ако има турнир по FIFA - 99% ще дойда и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Искам да питамнещо? Та значи само хората които са записани могат да влизат нали? Без външна намеса? И ако си оставем ПЦ-то за през нощта как да сме сигурни че ще го заварим цяло? И кои гарантира ако се случи нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 20, 2004 Author Share Posted April 20, 2004 @b4ur2m ми ако се съберат достатъчно желаещи за ФИФА ... ФИФА ще е @George_131 ДА. смяташ ли да си оставиш ПЦто през нощта ? почти всички ще са там цяла нощ . За какво тряа да гарантирам и какво да се случи кажи по-точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Ми незнам то дано не се случва ама знаели човек. Нали беше казъл нещо за охрана та какво стана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Az pomnq che beshe kazal che shte ima 24 chasova ohrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Къде е тва ОМГ че не знам! няква карта дайте за хората като мен Тук колко щеш! //offtopic харабия не ви базикам не го знам тва каде е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Ами един участник може да доведе един кибик евентуално да му помага с носенето на компа, като престоя на кибиците е забранен през нощта, а през деня едва ли някой може да ти свие нещо. Освен това има пазач на сградата денонощно. Турнирите ще са на каквото кажат участниците - попълват бланка на влизане. Карта нещото е в кв. Хр. Смирненски (близо до къра) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 OFFTOPIC tova s kura beshe qko i na men mi se pada nakura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Амм, има малко объркване и онези, които са се записали на старата бланка, но не са се записали на сегашната (в сайта) да се запишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Ами един участник може да доведе един кибик евентуално да му помага с носенето на компа, като престоя на кибиците е забранен през нощта. а ще може ли да се сменяме през нощта защото аз съм на сватба в 17:00 и после ще дойда в 22:00??? И как мога да разбера дали съм записан в новата(получих писмо в майла) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 И аз много се чуда дали да идвам точно заради това че не ми се стои 2дена апък то втория ден ша е шоуто така кат гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Ами кво лошо да седите два дена бе? То точно това е целта, вие го изкарахте недостатък. А като искате тръгвате си вечерта на първия ден и идвате другата сутрин . bat6oko, не би трябвало да има проблем. Ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 21, 2004 Author Share Posted April 21, 2004 bat6oko от 5 до 10 часа не е "през нощта"! аз предлагам "кибиците" след 5-6 часа да се разотиват ми нямат работа там ... ако имат ПЦта да си ги земат и тва е поканени са. bat6oko ти с тая сватба таман ще изпуснеш някой турнир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 bat6oko от 5 до 10 часа не е "през нощта"! аз предлагам "кибиците" след 5-6 часа да се разотиват. 05:00-06:00 ili 17:00-18:00 ima6 predvid? bat6oko ти с тая сватба таман ще изпуснеш някой турнир. az mnogo mnogo igri ne igraq ama 6a napraiv turniri(kolko 6te6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Shte vidim i bez tova sumnqva me nqkoi da si e napravil programa kakvo shte pravi prez cqloto vreme tova e kato noshtna kato ti pisne edna igra igraesh druga zatova vikam ako doida razbirase da gi izredim vsichkite igri Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 awe kakvo pribirane we.... mnogo qko ste da se izdrji tam 36+ 4asa are mom4eta ne se izlagaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 bambus абсолютно си прав! ок ей ся ще се запиша и в новата бланка Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 bravo na teb __smirnoff__ dano vsi4ite da s kato teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 ми ай дано! нали затва се събираме? тва е целта, да се сберем повече хора, да обменим опит и да поцъкаме някви маниашки игри. А за това са нужни повече от 20 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 az 6te vzema 1 prazna kutiq da narejem i napravim tam. NOSETE INSTRUMENTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 от мен имате една отверка и зелен перманентен маркер Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 А за това са нужни повече от 20 часа na men mi sa malko i 36 4asa az nqmam mnoo instrumenti, 6te vzwma kvoto imam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 22, 2004 Author Share Posted April 22, 2004 брао пичове има и още награди даже оговорихме и барчетата (закусвални) около даскалото да работат събота и неделя включително и училищния стол Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 a v salona 6te se pu6i li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 22, 2004 Author Share Posted April 22, 2004 абе не е желателно да се прекалява с пушенето че се пак ще седим там 2 дни а вентилацията нещо не е на ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.