JIS Posted April 9, 2004 Author Share Posted April 9, 2004 предполагам че ще има НЕТ понеже в даскало си има оптика и колко му е едно кабелче да се пусне до салона а мониторчето както и кутията в колата и до МГто или пък с такси ... ко толкова. нали ся ще си боядисваш монитора, няма ли да искаш да ни го покажеш после ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 JIS az nqma moga sigurno go napraq dotogova stot sam go namislil 4eren i otpred nazad obgarnad s plamaci da vida samo da li ste go napraq dotogava . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 A дано да стане че искам и аз да са похваля с мойта щайга. Значи саита ша бъде готов утри и там ша вкарваме инфо за нащи компютри, така ли? Или ша трябва да пращами е-маили на Shade??? Ай дайте и адреса на сайта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 абе пич дай първо да видим сайта, без предположения и еъпроси викам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 da we are daite saita da vidim da mojem da se ve4e saberem. da vidim to4no kolko 6te sme tam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 За съжаление вчера вечерта нямах нет и не можахме да завършим сайта. Не се безпокойте няма да останете незаписани . Естествено, който желае, може да изпрати мейл на lan_party_pld@abv.bg с координати за връзка (мейл), за да сме сигурни в участието му. А когато довършим сайта, там ще се запишат всички желаещи. Значи сайта е lanparty-pld.hit.bg , но до обявяването му за отворен, всички получени бланки ще се пренебрегват. Абе утре вечер ще можете да се записвате . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 Така, сайта е официално отворен. Решихме таксата да е 4 лева (ако искате и 5 дайте, няма лошо ) . Очакваме записването ви. Ако не получите Reply в рамките на 24 часа, пишете на lan_party_pld@abv.bg , или ни потърсете в канал #lan_party , UniBG . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 I az sum naduhan ako neshto ne me precakat qko shte doida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 <Спонсори> ОМГ "Академик Кирил Попов" - Пловдив ERA Computers Яко !!! Но имам въпроси: кой ще изгради мрежата и ще има ли НЕТ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 12, 2004 Share Posted April 12, 2004 Ами мрежата ни е от ЕРА-та. НЕТ ще има - евроком оптика от даскало. Записвайте се на сайта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 12, 2004 Author Share Posted April 12, 2004 Сега давам шанс на всеки който иска да помогне понеже имам да обикалям доста фирме (не само аз де ами и Shade си има доста работа човека по организацията ) и който иска може да се видим да му дам 2-3 плаката и да залепи в своето училище или кварталната заличка че да стане рекламата и да се съберат повече хорица Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 abe q kajete kakwi igri4ki shi se cukat... da znam kakwo da si installna! stot po princip ne igraq... i w moenta edna niamam na mashinata si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 Игри, каквито искате - може да спретнем малко тунирче на Warcraft, аз съм зарибен по UT2004, моного хора още се зарибяват по CS, Splinter Cell: PT била яка за мулти. Няма да останем без игри. Освен това аз ще си носа инсталационните дискове на всичко, което имам до сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 Сега давам шанс на всеки който иска да помогне понеже имам да обикалям доста фирме (не само аз де ами и Shade си има доста работа човека по организацията ) и който иска може да се видим да му дам 2-3 плаката и да залепи в своето училище или кварталната заличка че да стане рекламата и да се съберат повече хорица Идеално !!! Няма проблем. Знаеш къде да ме намериш Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 13, 2004 Author Share Posted April 13, 2004 че то ако аз тръгна да обикалям да ви ги дам .. то ще е същото да си ида до съответното училище утре ще кажа един час за среща на главната и ще ви дам плакати (например ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 oki az 6a sa zaema da zalepq v Speed_ v trakiq i v 60-klasnoto samo ne znam kak 6a polu4a plakatite??? Ai pratete mi PM za da se razberem Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 аз лепа в каршиака, дайте в канала в IRC да се разберем, иначе дайте ЛС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 13, 2004 Author Share Posted April 13, 2004 ok Shade ще изкара утре сутринта 20-тина плаката и вечерта кум 6:00-6:30 ще се видим да ви ги дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 kade 6te se vidim be JIS??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 Shade дай на Момчил един плакат да сложа в ЕГ"Пловдив" че утре няма да мога да дойда да зема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 13, 2004 Author Share Posted April 13, 2004 в ЕГ-Пловдив гаджето ми ще сложи начи утре имам път към панаира към 16:00 часа ... а след това може да мина и през пл. Съединение към 16:30 кажете дали ви устройва. мога да изместя часовете с по половин час Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell-Patrol Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 ako dadete na men plakat az 6a sloja v qvorov Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 14, 2004 Author Share Posted April 14, 2004 днес в 16:30 на Съединение (от страната на памерника) елата да ви дам палакати ае аз сега отивам да ги снимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 az sym brat na hell-patrol trqbva li da pla6tam pari ako doida s nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell-Patrol Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 btw dnes dokato si sedqh i mi doide edno ne6to na akula a to e slednoto: tezi koita mnoo sa zapaleni po mod-vane neka da zemat razni podru4ni sredstva sys sebe si i tam drugi koito sa po-navytre v modvaneto da obqsnqvat za kvo staa vypros i dori da se modvat PC-ta na tova party za men tova 6a super gotino.sy6to taka moje i takiva koito razbirat ot linux da go instalvat i obqsnqvat na na4inae6ti linux potrebiteli i dr takiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.