DDL Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[C OLOR=green]SUPER Nai posle.Bravo,nai posle se organizirahme.Samo taka mom4eta.6te napravim lan party,po-qko i ot tva na pi4ovete ot Hardwarebg. Are pinnete taq tema de. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 добра новина на 24 и 25 Април ще се проведе ЛАНПарти-то ! Във физкултурния салон на ОМГ-то повече подробностти после че отивам на кормуване Сигурно ли е? Ще се уредят ли монитори? Само горния салон ли ще е? Каква ще е таксата за участие? Ще има ли охрана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 8, 2004 Author Share Posted April 8, 2004 горния - ДА охрана - ДА монитори - ДА (предполагам че няма да е проблем ) такса - Х (не се знае още ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Лан Парти Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Zdraveite !!! Nai-nakraq trugnaha trugnaha neshtata !!!Emi ako tva e okonchatelno daite da pravim spisuci kolko she sme i dali she ima ogranichenie na broikata zashtoto vqrvam she ima mnogo jelaeshti !!!Lichno az imam 1-2 priqteli (koito ne sa s EK) a vqrvam che she iskat da doidat (puk vqrvam che vseki ima takuvi poznati)!!! Peace man !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 8, 2004 Author Share Posted April 8, 2004 OK утре вечер се надяваме да пусмен малко саитче и да може вечи секи да затвърди участието си а и да се наберът още желаещи като гледах салончето като нищо може да се съберат 6 редици по 12-15 чина (на секи чин по 1 ПЦ) като има доста разстояние между редиците че се пак не тряа да има "Я стани да мина, че ми се пика" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Дам, така ще стане. Физкултурния салон е наш за два дни (и през ноща де). Сега търсим спонсори за изграждането на ЛАН-а, както и за евентуални награди за томбола, между участниците (ако имате връзки в някоя комп-фирма - ПМ ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Идеално и мен ме пишете. Ше опитам да домъкна някой и друг човек. Едит :: ше видя дали ше навия родителчетата си .. мноо са консервативни и незнам дали ше ме пуснат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 ... Сега търсим спонсори за изграждането на ЛАН-а, както и за евентуални награди за томбола, между участниците (ако имате връзки в някоя комп-фирма - ПМ ). Награда за дизаин на кутията Награда за оверклок Награда за наи-добър мод Прекалено ми е скромна фирмичката за да мога да си позволя тзи награди Иначе .....на драго сърце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 batko32 - това е добра идея, наистина. Надяваме се, че може да разчитаме на всички за идеи и насоки в организацията . едит: сайта е почти готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Няма ли да има и томбола :Р (както беше в Софииското Лан Парти ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 ехее и сайт!! браво на вас!!! бройте ме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Награда за оверклок Е то хубаво за оверклок, ама някой газар с Келешрон на 3.0ГХц много ясно че ще е с по добър оверклок от човек с АМД, трябва да има субективна оценка и във всеки клас процесори отделна награда Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 аве тва са допълнителни работи! ще се организира всичко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Ами обикновено ПиСи-тата се разделят на класове и всеки си се бори в категорията при такива съревнования... Иначе наистина се обезмисля цялата идея - не може да сравняваш лимузина с ван, нали?! Тия неща ги избистряйте и решавайте докато е време - не ги оставяйте за последния момент... Дръпнете един сърч в Гугъл по темата - нема начин да нема (както казва един авер) споделен чужд опит в организирането на такива мероприятия. И нема причина да не използвате чуждия опит наготово - файда от откриване на топлата вода няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 ХЕХЕ супер пишете ме и мен и аз сам с вас ейййй Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 8, 2004 Author Share Posted April 8, 2004 ХЕХЕ супер пишете ме и мен и аз сам с вас ейййй a твоя приятел ? беше казал за такъв аре давайте заявки ето нещо което трябва да видите понеже директора ни го подчерта (повтори) Тъй като ще се използва физкултурният салон на училището, участниците, според правилника на училището, трябва да влизат в салона само с обувки, почистени от кал, камъчета, и др. Разчитам че няма да идвате след риболов или напряко през Марица За таксата мисля че 5 лева не е нито малко нито много тай че май 5 лв. ще остане . edit: айде да си лягам че утре след кормуването отивам да ви търся спонсори че мноо се размрънкахте за нарди за тва и онова . Шегувам се ще направя всичко възможно (а и Shade) да останете доволни от събитието (па то и от вас си зависи ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 JIS i az sam navit mnoo qko 6te stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Kakto kazah i predi za sam navit s 5lv. Nqma problemi. Za monitorite kvo stana ili 6a sa re6i v proces na organiziraneto //offtopic to sa e vidqli 4e taq vakanciq nqma da go bude no vse pak da ne se otkajete ei. Ako 6te dogodina da e ama da stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
nEx Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Идеално и мен ме пишете. Ше опитам да домъкна някой и друг човек. Едит :: ше видя дали ше навия родителчетата си .. мноо са консервативни и незнам дали ше ме пуснат. Едно към едно съм и аз Но вероятността е голяма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Нещата вървят много добре! Смятаме да организираме и томбола с награди, както други гъзарии по време на партито . ---- Сайта, на който всеки желаещ трябва да се запише, ще бъде готов тази вечер (най късно утре!). Всеки който иска да дойде, трябва да се запише там! ---- Таксата за участие, вероятно ще е в рамките на 4-5 лева, които ще покрият част от организационните разходи. ---- Естествено, всякаква подкрепа е добре дошла . Искам да благодаря на ov3rm4an за идеята, която даде за сайта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 bravo mom4eta na prove ste idealno dano da ima hubavi nagradi a kvo stana s monitorite 6te ima li na raspolagane ili 6te trqbva vsi4ki da si vzemem od vka6ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Ще има осигурен определен брой монитори, НО те няма да са достатъчни за всички. Желателно е всеко, който може, да донесе собствения монитор (хора с LCD-та, или монитори, по-малки от 17"). В бланката за записване на сайта ще се отбелязва дали ще носите монитор, или не. В бланката ще се отбелязва също дали имате LAN-карта, или трябва да ви бъде предоставена на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 9, 2004 Author Share Posted April 9, 2004 е па нищо не пречи и да ти е по-голям от 17 инча монитотът да си го вземеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 e kak ste go maklna toq monitor ve 17" 20 kila teji pak e i razgloben sq za boqdisvane a taka hvastash pc to v raka i si tam a da popitam ste ima li net ili samo mreja ste bade edin frend pita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.