groover Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 ха честито! JIS къде ще ги лепих тия плакати? ще можешли да ги разпространиш добре? мислиш ли че управителите на зали ще ти дадат да лепиш реклами около техните "обекти"??? и не забравяй ако ти тряя помощ (от сякъв вид)" само кажи. за каузата съм готов на сичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 24, 2004 Author Share Posted February 24, 2004 утре ще видим ... ми като за начало из училищата и из залите Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 izkam 1 Broi pone da ima v trakiq PLS i ako moje v 60-to. V u4ili6tata ima mqsto za takiva konkursi i 6outa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 Ima li nqkvo razvitie po vyprosa? Kvo stava 6te ima li nqma li da ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 Mi taka kato gledam mai mai nqma da ima nishto Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 4, 2004 Author Share Posted March 4, 2004 гледам Shade в лепнал плакар в МГто давай и раздавай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted March 5, 2004 Share Posted March 5, 2004 Ами ше раздавам. А вие казвайте на приятели и познати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 kvo stana s plakata na lan party-to nqkoi ima li idei za drugi posteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 10, 2004 Author Share Posted March 10, 2004 еми чакам Shade да ми каже какво става на мейла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Ами в майла има - знайте ли кво? - ЗЕЛКА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 ========> TUK <======== Gledaite kvo pravqt horata po selata nie lapame muhi po cql den ako nqkoi ima vazmojnost da ide i da vidi kak stavat ni6tata tam i da naprai snimki ako moji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 13, 2004 Author Share Posted March 13, 2004 еха тва е близо до мойте роднини в София ще ида на проучване Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Ideqta e super moga da namera o6te 3-4 4oveka s mene da doidat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 25, 2004 Author Share Posted March 25, 2004 много добре а Shade ко стана с майла ? и плакатите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 баси несериозната нация дето сме. селските пичове се справят, а тук 5 човека не може да се съберем! насрана работа. но да не губим вяра!!! ще стане работата!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 баси несериозната нация дето сме. селските пичове се справят, а тук 5 човека не може да се съберем! насрана работа. но да не губим вяра!!! ще стане работата!! ще стане.........като се позатопли още времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 da mojem i na otkrito da go napravim samo tok ni trqbva i poslq nqkoi da go plati Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 Na otkrito ideqta e dobra samo trea da namerim sponsori ne6to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 при всяко положение ни трябват спонсори!!!! от де ток? от де масички? .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 отде помещение Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 26, 2004 Author Share Posted March 26, 2004 дааа бе и да валне един БЪРЗ летен дъжд и полсе ще съдите организаторите edit: модя да е пинне темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 при всяко положение ни трябват спонсори!!!! от де ток? от де масички? .... Имам напредвид нещо но нека да неизбързваме Все пак трябва да съм 100% сигурен за да го обявя Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 26, 2004 Author Share Posted March 26, 2004 добре, идеално а аз като станат по ясно нещата ще ида при нашия директор (на ОМГто) да го помоля да ни даде монитори Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 ========> TUK <========Gledaite kvo pravqt horata po selata nie lapame muhi po cql den ako nqkoi ima vazmojnost da ide i da vidi kak stavat ni6tata tam i da naprai snimki ako moji ХА ха ха ха искам и в ПЛД да има такова нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 Az o6te sym super navit za takova ne6to. Ma kat gledam 6a doidat izpitite dokato stane i 6te go propusna. Ma ideqta e vajna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.