JIS Posted August 16, 2004 Author Share Posted August 16, 2004 спокойно чак октомври - ноември чак ще е ще се разбере месец, месец и нещо преди събитието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 i toq pat nikvo maknene na 4inove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Ако се наложи, ще носим. Но този път ще звънна на хамалска фирма поне да се поинтересувам колко може да излезе да ги пренесат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Аве аз ви предлагам някъде към края на септември началото на октомври, защото след 20.10 започват родителските срещи ала бала, който си има проблеми в даскало (надявам се аз да не съм един от тях, както се случи миналата година (черната овца на класа)). Аз съм навит винаги, сега само малко остана по мод-а на case-a то един case се получи ма.....няма значение. Та смятам че след до месец ще бъде почти готов. Когато решите само казвате и сме там (поне аз). Не знам как стои въпроса с физкултурния салон на мг-то както на миналото парти стана, пак там да се съберем, но ако директора нещо прави проблеми за мониторите, ние с един френд от моя клас мислихме да земем говорим с нашия директор (часното МГ) той ако може да отпусне нещо. Но това е отделна тема, само кажете ден място и как стоят нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 ako sme pak v MG-to 6te trqbva pove4e hora da pomognat s 4inovete... minaloto Lan Party amo bqhme 4-5 4oveka... znae6 li kvo zna4i 4-5 4oveka da prenesat 100-120 4ina Az sam navit za Lan Party samo trqbva da se kaze kade i koga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 ako sme pak v MG-to 6te trqbva pove4e hora da pomognat s 4inovete... minaloto Lan Party amo bqhme 4-5 4oveka... znae6 li kvo zna4i 4-5 4oveka da prenesat 100-120 4ina Az sam navit za Lan Party samo trqbva da se kaze kade i koga <{POST_SNAPBACK}> Аре моля ви се не пак в Мг-то не ми се носят пак чинове при условие, че дори няма да го помириша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Lan Party в нас. С участието на: Моя милост Xciter lud::perko Baba_qga Referral за снимки и три филмчета: http://play.evrocom.net/dl/incoming/perko&...004-08.09.2004/ Човекът, който се трепе със скейта не съм аз, а Xciter. Еднонощно ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Lan Party в нас. С участието на:Моя милост Xciter lud::perko Baba_qga Referral за снимки и три филмчета: http://play.evrocom.net/dl/incoming/perko&...004-08.09.2004/ Човекът, който се трепе със скейта не съм аз, а Xciter. Еднонощно ще е <{POST_SNAPBACK}> таа лампа дето се вее там синя ли е или ултравиолетова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Синя. Всичко е синьо. Ама гледай филмчетата. Те са разцепващи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 тва е друга тема ся ще ги гледам...кажи как и къде ще напраим лан партито казвам го и от мое име защото може и аз да се включа в организирането стига да има с кво да помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
lud::perko Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Predi da ste popitali.....Da az sym izroda s 4ervenata flanelka Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Когато ще има парти дигнете повечко врява Или ми пратете мейл че ще заминавам за Русе (Студентски години - беднотия братче) и няма да имам достъп до нет та някой ако има желание може да ми прати едно мейче да ме уведоми кога ще е партито - Благодаря ви ЕДИТ: Прегответе се за оверклок и counter strike щото съм ви преготвил изненада А също така и за модинг - ама да не говора много че може и да не мога да дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 v tozi den napravih tolkova zagubi na warcraft , kolkoto rqdko pravq v nai-lo6ite si dni, za6toto neta prekysva6e, nqkoi hora si restartvaha kompovete , nqkoi im restartva6e kompovete, nqkoi se spyva6e v kabelite i t.n...edin 12/0 stat otide na vqtyra, no golqma rabota...vajnoto e 4e be6e kupon P.S. napraih li va na quake, a? ,makar 4e ne sym igral seriozno i ne sym hodil na turniri ot 2-3 godini , ne sym zabravil igrata...tova e kato karaneto na kolelo..ne se zabravq qko be6e xD tnx 2 shade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Пак ще има, само майка ми да спре да мрънка Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Когато ще има парти дигнете повечко врява Или ми пратете мейл че ще заминавам за Русе (Студентски години - беднотия братче) и няма да имам достъп до нет та някой ако има желание може да ми прати едно мейче да ме уведоми кога ще е партито - Благодаря ви ЕДИТ: Прегответе се за оверклок и counter strike щото съм ви преготвил изненада А също така и за модинг - ама да не говора много че може и да не мога да дойда <{POST_SNAPBACK}> Ш 'ТА Д О В Е Д Е М Б Е!!!!! Този път и аз ще участвам " да не ми мине котка път " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 666 аре ве ко стана ай че нямам търпение ся да почнем даскало на 25 е масовката и да направим след тва едно парти. Миналия път се организирвахте още от февруари и добре че JIS беше дал идеята. Сега ние му даваме зор да направи. Айде по бързо че нямам търпение. :) Давайте и вие малко зор да действат по бързо по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted September 11, 2004 Author Share Posted September 11, 2004 chai malko da si doizjiveq vakanciqta tva lqto rabotih mesec i polovina ... dai da si po4ina i o6te ot sega vi kazvam 4e za da se organizira po-dobre si trqa pove4e ot mesec (da moje i sponsorite da se organizirat) a i pak li da byde v salona v daskalo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Ако директорът се съгласи. А за чиновете наистина предлагам да викнем хамали (цигани ?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted September 12, 2004 Author Share Posted September 12, 2004 Ако директорът се съгласи. А за чиновете наистина предлагам да викнем хамали (цигани ?). <{POST_SNAPBACK}> кофтито е, че аз не искам да е там тъпо ще е ако пак е на същото място (ама к'во да се праи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Ами ако някой даде предложение за друго място със столове и маси, няма да се сърдим. i monitori po vyzmojnost. ... и интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Ами ако някой даде предложение за друго място със столове и маси, няма да се сърдим. i monitori po vyzmojnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subbs Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 az sam za, pri slednite uslovia: 1. Da e prez sabota i nedelq 2. Da se saberat pone 10 4oveka koito igraqt seriozno CMRally 4 i NFSU Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted September 13, 2004 Author Share Posted September 13, 2004 az sam za, pri slednite uslovia: 1. Da e prez sabota i nedelq 2. Da se saberat pone 10 4oveka koito igraqt seriozno CMRally 4 i NFSU <{POST_SNAPBACK}> 1. Ще е със сигурност от събота до неделя 2. Е тва вече не мога да го гарантирам, но може де доведеш твои приятели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted September 14, 2004 Share Posted September 14, 2004 Аре пак на партииииии! Само казвате кога каде и тръгвам.До тогава имам време за Мод(да ви събера очичките на всички с модната кутиика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 ARRRRGGGGGHHHHH!!!!! FU!! HardwareBG-LAN-Party-2 е започнало! А исках да ида. Ама в учебно време... Referral: http://lanparty.hardwarebg.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.