DJ Mighty K Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 da be i az 6te doida stiga da niama mi6ki i da e utopleno i da ne e mnogo vlajno s paqjini haha J Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 и аз искам да дойда... само кажете каде и кога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Абе хора, мо то става дума за закрита инициатива бе. Чудим се дали ще можем да се наблъскаме 4 човека с комповете в моето мазе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 е па къв ще е проблема да се наблъскат толкова хора в мазето нужно е само желание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Ами сега поподредих мазето малко. Оправих нещата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Важното е че имате желание. Пък влагата в мазето ще се изпари кото пуснете тия котлони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 az pak chertaq shemata ako ima 15 choveka koi varhu koi 6te stoi i na koi 6te mu se padne da stoi pred vhoda zaradi lipsa na miasto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted May 9, 2004 Share Posted May 9, 2004 Are we shade koga 6te byde gotovo mazeto da se organizirame Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 NoVi PrOgNoZi Za LaN PaRtY Po-SkOrO ? ili nqma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 http://www.modthebox.com/compusmart2004.shtml Другия път така да е! още малко снимки от Канадско Лан Парти ама малко по рано http://www.modthebox.com/tfl2004.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 Давам ти гаранция че следващото лан парти в Пловдив ще бъде по-хубаво и от това... плановете са единствено и само ЗДРАВО РАЗЦЕПВАНЕ !!! Ще го напраим зверско ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Dano skoro pak da ima che mnoo mi se iska eii Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Пичове, много ми се иска да ви помогна и дайте да измислим нещо. Доста хора от форума вече са идвали при мен и знаят, че съм сериозен. Аз имам малка заличка, мога да осигуря 10 места за компове,може да не си носите мониторите (е, който иска, да го носи, моите са 17" Тринитрони), мишки и клавиатури също (ама за мишките не гарантирам. Мрежата е изградена, няма да пркарваме кабели, интернета ми е оптичен към Евроком, дано да сте доволни от него (връзката с Warez е 100 MBit) Значи условията, които поставям са: - в залата НЕ СЕ ПУШИ (не се пие, не се дрогира и т.н) - пушачите - някъде другаде - трябва да се пази тишина след 22.00, само това остава да ми дойде полиция и да ме глобят - партито може да започне в събота от 16.00 и трябва да свърши в понеделник .00, след което да си изчистите и да нямам проблеми да започна работа в 10.00. Ако мислете, че времето е малко, кажете - няма да го правим. - Максимумът е 10 човека - повече не мога да осигуря. Всички трябва да имат лични карти - при проверка от полицията да нямам проблеми - охраната на техниката - ще видим какво ще измислим, защото ако някой иска да си иде до вкъщи, да не трябва да си мъкне компа, а и за моята техника - трябва да я прибера някъде - другите подробности - допълнително ще ги уточнявам - ако смятате, че може да възникнат други проблеми, пишете повтарям, че това е само първоначална идея, не гарантирам, че ще стане. ако пък стане, и то безпроблемно, може и да го направим регулярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Tva e mn qko samo deto mestata sa malko, no nqma problem AZ 100% idvam (ako se systoi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 И какво ще има надаване кой дава повече за да иди на парти - според мен идеята не е добра - защото 10 човека е твърде малко Друго си 40-50 Трябва ни по голяма зала Не може ли да се наеме за 1 ден някоя спортна зала - ама идва проблем за маси и столове Помислете и вие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted August 11, 2004 Author Share Posted August 11, 2004 на мен масите и столовете ми бяха по-голям проблем от прекарването на мрежата! повярвайте ми, не отивайте на място където няма маси и столове! Едит: е ся като захладнее викам да си напраим пак а ? ще ми се да сме поне 100тина ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Може би не съм бил ясен в началото - имах предвид да е безплатно, не да давате пари. Залата от мен - безплатно Освен това ако някоя друга зала, вързана към Евроком, се навие - ще стане по-голяма мрежа. Ама както искате - и за мен главоболия няма да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 принципно съм навит навсякъде да ида но ми се струва че 10 души са наистина малко. все пак може да ходим на групички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 JIS, и аз мислех за началото/средата на есента. Тъкмо всички желаещи ще са тук, а не на море/балкан. Но трябва наистина да се замислим върху въпроса с залата/масите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 JIS, и аз мислех за началото/средата на есента. Тъкмо всички желаещи ще са тук, а не на море/балкан. ...................<{POST_SNAPBACK}> Да допълня И няма да е топло та да изпука някоя машинка пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted August 15, 2004 Author Share Posted August 15, 2004 Да допълня И няма да е топло та да изпука някоя машинка пак <{POST_SNAPBACK}> че ти да не мислиш че онея изпукалите машини миналия път бяха от жегата просто се събраха много разбирачи и Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Ami...QVNO...ne uspqx da doida (glavno poradi tova 4e predi 10 min. razbrax za podobno sybirane)... No sym navit po princip...Gotino e glavno poradi tova 4e 50-100 glavi mislqt po dobre ot edna... Q kajete koga pak 6te ima podobno sybiraniice ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Когато решим да направим . Вероятно през есента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 When you are ready...let me know... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Вероятно през есента. <{POST_SNAPBACK}> Tva e hubavo, o ako pitate men trqbva oshte v samoto nachalo (predi 15 septemvri), zashtoto predi daskalo sichki sha sa se varnali i shte sa svobodni, a ako daskaloto e pochnalo mnoo hora moje da si imat problemi, pak i ako e v nqkoe daskalo moje da ima mn problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.