dxl666 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Първият сингъл от новия албум на Linkin Park ще излезе в първата половина на месец март! Приблизително по същото време ще излязат и нови епизоди на LPTV както и екстра материал за LP Underground. Официялния Linkin Park Street Team ще отвори врати отново в най-скоро време за феновете които искат да помогнат в разпространяването и рекламирането на новия албум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0eNiX Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Някой може ли да ми каже откъде да си намеря снимки или скрийншотове от песента на LP "Crawling" Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Proveri v www.google.com :smile: tam sus sigurnost ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Само аз ли искам да е 15ти май? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 http://lp.gabana-bg.com/forum/viewtopic.php?t=368 всичко за новия сингъл тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Само аз ли искам да е 15ти май? На 15 май в САЩ излиза на пазара третия студиен албум на Linkin Park - "Minutes To Midnight". Поради най-различни причини, в остатъка от света ще се появи на 14.05.2007. Аз искам да е 14ти пък ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 еми и аз искам утре да излезе ама не става нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Абе някой знае подробности около болното гърло на Честър.Някаде четох че имал рак другаде че имал херния на гърлото.Ако някой знае дайте инфо плз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Абе някой знае подробности около болното гърло на Честър.Някаде четох че имал рак другаде че имал херния на гърлото.Ако някой знае дайте инфо плз! (rofl) Кво е "херния на гърлото"?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 (rofl) Кво е "херния на гърлото"?! нещо яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 (rofl) Кво е "херния на гърлото"?! хахахаххах мале тва ще е бати смеьа ако някъде наистина пише ,че Честър Бенингтън има херния на гърлото ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Тфа за хернията го четох някаде по коментите на YouTube. И на мен ми се стори малко чудно да има херния на гърлото ама се пак да питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 чухте ли албума вече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Да , рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 чухте ли албума вече ? Да , рулз Да,съкс.Опитали са се да направят нещо различно ама не се е получило.Единствено Given Up звучи яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 чухте ли албума вече ? Да и ме кефи адски много. Всичките песни са хубави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Да,съкс.Опитали са се да направят нещо различно ама не се е получило.Единствено Given Up звучи яко. Брат , изказвам лично мнение , и мен стария стил ме кефи мноу повече , ама и така са се справили добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Мене най ме кефят Given Up,Leave Out All The Rest,No More Sorow,Bleed It Out и другите сигорно ще почнат да ме кефят ама са мноу бавни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Да и ме кефи адски много. Всичките песни са хубави уоу нещо не ми се връзва...да харесвате еднакво и старите албуми и новия... те са коренно различни,само заради името ЛП ли ги слушате не знам на мен не ми допада новата тава(ако може така да се нарече) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 уоу нещо не ми се връзва...да харесвате еднакво и старите албуми и новия... те са коренно различни,само заради името ЛП ли ги слушате не знам на мен не ми допада новата тава(ако може така да се нарече) Какво като са различни албумите ? И старите им песни и сегашните ми допадат . И не ,това не е заради името просто ме кефят песните и си слушам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaHkaTa_ Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 LinKin PaRk са супер уникална група и последния им албум Minutes to Midnight е много гот.Последнот което четох за тях беше към 27-28 юни в сп. Браво за прихично болна фенка,която преследвала Честър и сем. му и която ровила в пощата и в сайтове на ЛП кадето са публикувани снимки са бъдещи парчета.тази лудата е знаела тел. на Честър и е звънкала на жена му редовно сигурно за лафче накрая сичко свършва с ченгета :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Hibryd-a и Meteora-ta са класи над този... Според мен е трябвало към стария стил да се придържат, щот именно той "кърти мифки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
emPTY Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 i az sam za stariq stil Kakvo mislite za Papercut (men mn me kefi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 i az sam za stariq stil Kakvo mislite za Papercut (men mn me kefi) Paper-a просто е уникално парче.. ама то май и One step closer, и Points of Authority, и Crawling ... и май от 1-я албум лощо парче за мен лично няма... Иначе от Minutes по З-рок редовно пускат Bleed it out - мноо му се кефя Link to comment Share on other sites More sharing options...
emPTY Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Da ot parviq album vs pesni sa qki... ina4i i men mn me kefi bleed it out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.