ivancho93 Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Po4ti nikoi ne q slusha pone men me draznqt vsi4ki rapadzhiiski pesno vklu4itelno i tazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Каква група и ЛП ми кажете? Същата работа като Лимп Бизкит и разните му други самозванци дето заблудените тинейджъри (не че аз не съм тинейджър, ама не смятам че съм заблуден) им купуват музиката и след това се бият О гърдите, че са велики! Знам, че ще засегна доста хора с това изказване, но смятам, че е по-добре да си кажа мнението, за да може да има два полюса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorux Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Добре де, за какво всички са се разписали как мразят ЛП? Ебати офтопика! Темата е "Има ли фенове на Линкин Парк?" Като не ви кефят - не пишете! Това е все едно в BUY/SELL някой да продава пиано и да му отговаря и всеки, който не смята да го купува... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Aбе най-якия им албум си е Hybrid Theory! Но и другите не са лоши! Особенно Meteora! А от каде свалихте целия Under Attak? Колко песни са в него?? Мерси предварително ПП-Вие пък сте бахти пичовете! Сигурен сам че сте чули 2-3 песни и сте казали "абе тия са тапи" и айде вече сте големи мъже че сте се напрайли на нефенове. Чуйте тея песни и пак ша си говорим - Papercut (HT), In the End (HT), By Myself (HT), Crawling(HT), Runaway (HT), Forgotten (HT), Whit you (HT), One Step Closer (HT), Numb/Encore (Meteora), Breaking the Habbit (meteora, Carousel (HTep), Hight Voltage (HTep), Whit you (HT) и тн. ПП2-НТ - албума Hybrid Theory НТер - Hybrit Theory EP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 ПП-Вие пък сте бахти пичовете! Сигурен сам че сте чули 2-3 песни и сте казали "абе тия са тапи" и айде вече сте големи мъже че сте се напрайли на нефенове. Чуйте тея песни и пак ша си говорим - Papercut (HT), In the End (HT), By Myself (HT), Crawling(HT), Runaway (HT), Forgotten (HT), Whit you (HT), One Step Closer (HT), Numb/Encore (Meteora), Breaking the Habbit (meteora, Carousel (HTep), Hight Voltage (HTep), Whit you (HT) и тн. ПП2-НТ - албума Hybrid Theory НТер - Hybrit Theory EP Ти да не си мислиш, че сме чули някви други песни? Мнението ни се гради на песните, които се смятат за....едва ли не върха на ЛП. Не си спомням кой, но ми беше казал, че "ЛП е като поп с китари". Много ми хареса това твърдение (не се обиждайте) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Не си спомням кой, но ми беше казал, че "ЛП е като поп с китари". Много ми хареса това твърдение Що като? Че то си е точно такова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Между другото, те наистина са поп с китари. Няма нищо лошо в това определение обаче, просто е факт o,O Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Бахти пичовете!Аве никои не е казал че са ВЪРХА НА ВЪРХОВЕТЕ.Просто казваме че правят хубава музика!И все пак чуйте тези песни които изброих.И на мен не ми харесват някои от най-популярните им песни! ПП-Къв поп с китара кви 5 лева бе???!?!?!!!?!?!Бахти тъпото определение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Поп с китари хахах започнахте да си измисляте стилове вече Като сме почнали повече прилича на Хип-Хоп с китари Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Като сме почнали повече прилича на Хип-Хоп с китари Ami sled kolaboraciqta s Jay-Z e to4no tova. :sick A moga di vi dam i 06te primeri za hip-hop s kitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Бахти пичовете!Аве никои не е казал че са ВЪРХА НА ВЪРХОВЕТЕ.Просто казваме че правят хубава музика!И все пак чуйте тези песни които изброих.И на мен не ми харесват някои от най-популярните им песни! ПП-Къв поп с китара кви 5 лева бе???!?!?!!!?!?!Бахти тъпото определение! Никой не ти казва нищо за това, че твърдиш, че ЛП били много добри. Просто се опитвам да ти обясня, че тая музика не е метъл, а ти незнайно защо се обиждаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Просто се опитвам да ти обясня, че тая музика не е метъл, а ти незнайно защо се обиждаш... Дамм така си е...аз слушам ЛП и то доста според мен правят наистина добра музика която има фенове из целия свят и това твърдение никой неможе да го убори....ама да са метъл?Оооо не определено не са!Ама и грам общо няма....някои се бъркат от тъй нареченото "грачене" по време на Faint или там други песни ама не се доближава и грам до наистина здравия метъл...аз си слушам ЛП и винаги им се кефя...правят ми густо и ми вдигат адреналина супер здраво се размазвам...естествено не съм ограничен до това и си падам също страшно много по всякакъв вид Транс Техно Хаус...единствената музика която немога да понасям е тъй наречената Чалга и Кючеците....просто ....иначе ЛП рулеззз ама не са метъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Бахти пичовете!Аве никои не е казал че са ВЪРХА НА ВЪРХОВЕТЕ.Просто казваме че правят хубава музика!И все пак чуйте тези песни които изброих.И на мен не ми харесват някои от най-популярните им песни! ПП-Къв поп с китара кви 5 лева бе???!?!?!!!?!?!Бахти тъпото определение! Окс...и на мен ми харесваха(преди албума с Гей-Зи)...ама като поп, аре изкриви се и кажи че са метъл де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Това, че ползват квинти и терци за акорди на китарите не ги прави метъл. Стиловото определение е трудно за тази група. Най-добре според мен им пасва поп музиката. Не стопроцентова, но поп музика. В което, пак казвам, няма лошо. Не съм твърдял, че са лоша група. Друг е въпроса, че основно продуцента им пише музиката. Но да не задълбаваме, защото с фанатични линкин парк фенове не се спори, от опит го знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 с фанатични линкин парк фенове не се спори, от опит го знам... Абе и с такива се спори много успешно, ама на 4 очи Във форум трудно ще стане...твърдоглави са Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 българският сайт на Linkin Park lp-bg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 http://lp.gabana-bg.com/ READY JOIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 само аз ли си мисла че това е една от най-големите позиорски групи Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcG Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 [LP] sa nai velikata grupa na toq svqt nqqm tarpenie da izleze noviq album lubimata mi pesen e In the end Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 само аз ли си мисла че това е една от най-големите позиорски групи Ам да попитам , кво по-точно им е позыорското? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 ne sa poziori ...ama i na men ne mi haresvat .. Limp Bizkit Style !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Въпрос на вкус и интерес... аз лично харесвам ЛП в аблумите Хибрид Теори и Метеора. Само не разбирам защо всички вие - под вие имам предвид лицата, които "плюете" на тяхната музика, не кажете, че просто не ви харесва и да спрете със това, ами започвате да развивате теории за това какъв стил е била музиката им, кой я пишел, как я пеели и т.н. и да се правите на много умни и компетентни личности (една много отличителна и негативна черта на българина, с която обаче той адски се гордее) ? Защо трябва и да обиждате и тези, които харесват музиката им - та били твърдоглави, та били заблудени и какви ли не още епитети - а вие за повече ли се имате като слушате други групи, а не ЛП? И май тук не става въпрос само за музикален вкус и предпочитания, а за как всеки, имащ се за "просветен" в музикалната среда, цели да се изтъкне над другите - "онези смотаните, дет слушат ЛП, бла-бла.." . И това не важи само за този случай ... Вземете да излезнете от собствената си вселена и да уважавате вкусовете и интересите на другите хора покрай вас. Ай със здраве. \/ П.п. А ако някой говори против вашата любима група, вие няма ли да я защитавате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 http://lp.gabana-bg.com/news.php за всички истински фенове Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 http://lp.gabana-bg.com/news.php за всички истински фенове Ти по тва ли разбираш кой е истински фен? Иначе този нов албум явно няма да излезе скоро,ще трябва да почакаме още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Добре айде EDIT: за всички фенове/ако са от Пловдив още по добре тъкно ще се видим/ Съжалявам ако съм убидил някой .Извинявам се Доволен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.