DJ MaTriX Posted February 19, 2004 Share Posted February 19, 2004 Mislq tova lqto da vida chujbinata ot blizo i da porabotq malko.Lubopitno mi e ima li tuka nqkoi koito sa opitali,kakvo sa rabotili kak sa se uredili,dovolni li sa itn.moi dobar priqtel predi vreme zamina za Avstria s turisticheska viza i si nameri rabota v stroitelstvoto za 7 evro na chas.Bachka po 10 chasa na den - 6 dena v sedmicata.Po specialnost e programist,zavarshil informatika v v Blagoevgrad,no jivota e takav che ponqkoga ne pita kakvo iskash i kakvo ne...ta taka veche godina i neshto raboti idva si i pak zaminava..Stava vse po bogat deba,mai taq chujbina trebe da se opita Kakvo mislite po vaprosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted February 19, 2004 Share Posted February 19, 2004 Да ти кажа аз работя точно в такава фирма, която се занимава с работа в чужбина. От две години съм в тая фирма и няма недоволни от тез, които сме ги пратили. Но трябва много да внимаваш с какви се хващаш, защото всякакви боклуци ги има . Келипирът до скоро беше в Ирландия, отиваш, там е спокойно, Ирландците са малко тъпи парчета ама плащат яко, но вече българи не могат да заминат да работят в Ирландия (става въпрос легално), защото ония затегнаха яко кранчето. Ако искаш да направиш кинти най-добре е в UK или в USA. Там може да се скъсаш да бачкаш, обаче ще ти плащат доста добре, стига да имаш и малко късмет да попаднеш на свестен работодател. Сега хитът са бизнес визите за Англия. Отиваш там и бачкаш на частно и правиш добри пари, но пак трябва да има кой да ти помага. Ако искаш повече инфо, пиши ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted February 20, 2004 Author Share Posted February 20, 2004 Jorkis,kato mu doide vremeto moje i da ti se obadq ama nali znaesh firmite koito predlagat rabota v gurbeta v BG ne sa mnogo svestni,pone taka se govori....Inache mai v nashiq forum nqma hora koito da sa rabotili v chujbina,kat gledam nema mnogo mneniq po vaprosa E pone se svarzah s tebe,kaji pone kolko pari da prigotvq za da zamina na rabota v UK,kakvi sa iziskvaniqta itn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 niakoi moje da me obvini v reklama bez da sum platil za neia taka 4e pishi mi ili na icq ili na pm shte ti kaja Ako niama problem da kaja kakvi sa usloviata moga da gi napisha tuk, za da ne obiasniavam na vse ki pootdelno, no tova adminite da go kajat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted February 20, 2004 Author Share Posted February 20, 2004 A we ako nqkoi reshi da te nakaje s warn ili neshto podobno az poemam vinata,neka go lepnat na mene toq warn.Vse pak se nadqvam da ne se suchi takoa neshto de..i ti sq da ne tragnesh da praish "qki reklami",prosto kaji kakvi dokumenti trebe da donesem,s kakvi pari da razpolagame(s nikakvi) i kato kav moji da rabotim...inache rabota ne izbiram,samo za Jigolo ne sam navit Ne iskam da barsha kenefi Maitapa nastrana de,rabota da ima EDIT:Are sega da ne postna na novo,mersi mnogo za helpa,kakto vijdash ICQto mi se vijda ako moje nameri me tam i da pogovorim,za vazrastta malko me pritesni ama sigurno ima nachini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Matrix kato te gledam si maluk (bez da se obijdash) za tia biznes vizi. Ima edin minimum koito e okolo 21 22 ne 4e niama da ti napravim ama dosta dokumenti shte triabvat ot tvoia strana. Praviat se vizi za rabotnici v stroitelstvoto tova e osnovnoto eto ti telefoni da zvunish 624555, 623161 dosta info shte polu4ish (ama ne sega de:)), sega sum malko zaet i za tova ne pisha podrobno, no dove4era moje pak da pisha neshto po-podrobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 В чужбина е истината. Аз бях 6 м в Англия. Сега стягам куфарите за Щатите. Най-добре ако си студент, има програми за лятна работа колкото искаш. Само кинти ти трябват (минимум четирицифрена сума в долари). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 Да ти кажа аз работя точно в такава фирма, която се занимава с работа в чужбина. От две години съм в тая фирма и няма недоволни от тез, които сме ги пратили. Но трябва много да внимаваш с какви се хващаш, защото всякакви боклуци ги има . Келипирът до скоро беше в Ирландия, отиваш, там е спокойно, Ирландците са малко тъпи парчета ама плащат яко, но вече българи не могат да заминат да работят в Ирландия (става въпрос легално), защото ония затегнаха яко кранчето. Ако искаш да направиш кинти най-добре е в UK или в USA. Там може да се скъсаш да бачкаш, обаче ще ти плащат доста добре, стига да имаш и малко късмет да попаднеш на свестен работодател. Сега хитът са бизнес визите за Англия. Отиваш там и бачкаш на частно и правиш добри пари, но пак трябва да има кой да ти помага. Ако искаш повече инфо, пиши ми. man iskam da pitam moje li tvoqta firma da me oredi s visa do usa i imate li licenz i vryzki s posolstvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.