Jump to content
BulForum.com

България

Zebra

Recommended Posts

Заглавието на темата не съм го измислил аз - то е заглавия на поредния брой от всекидневно ъпдейтващия се руски сайт Fishki.net ето ви готов линк към снимките представящи родната ни страна !

Click

Ми ко да ти кажа!Само т'ва изпъква от българското!Забравяме,че българин е изобретил компютъра,електронния часовник и още много други,ами изпъкват проблемите ни и то заради шибаното правителство,дето не прави нищо!Мислите,че другите страни нямат просяци,магистрални феи и цигани ли?Имат,обаче сигурно са им само 1% от населението!Там всеки ще направи възможно да помогне,а тука са се насъбрали 240 идиота и ни управляват както си искат!Ай да одобряват вота на недоверие вече,че ми писна!

Мммм дааа...'фишките' къртят както винаги....ако не знаех, че е истина, щях да си помисля, че повечето неща са монтирани (макар, че има и няколко такива снимки).

Ако си направите труда да погледнете коментарите, ще разберете че повечето снимки са румънски и има монтаж и фотошоп в цялата работа. Как ги виждаш примерно мангалите в агитката на ЦСКА ?? Не че няма такива лайна и при нас ама не са те на снимките :)

Ми ко да ти кажа!Само т'ва изпъква от българското!Забравяме,че българин е изобретил компютъра,електронния часовник и още много други,ами изпъкват проблемите ни и то заради шибаното правителство,дето не прави нищо!Мислите,че другите страни нямат просяци,магистрални феи и цигани ли?Имат,обаче сигурно са им само 1% от населението!Там всеки ще направи възможно да помогне,а тука са се насъбрали 240 идиота и ни управляват както си искат!Ай да одобряват вота на недоверие вече,че ми писна!

Не си съвсем прав.Същото "шибано правителство" ние сме си го избрали,и всъщност народните ни предсатвители си вършат много добре работата.Народния представител е там за да представлява народа и да защитава интересите му.Предвид,че единствения интерес на народа е да забогатее без нищо да прави,и ако може да мине "тънко",то смятам,че доста добре се справят с тази си дейност.Иначе казано за всичко виновни сме си сами.В нито една страна хората не са чак толкова милосърдни,че да помагат безвъзмездно на другите,но за разлика от нас те поне се грижат за себе си.Ако всеки се погрижи за себе си без да накърнява свободата на другия,няма да има нужда някой да помага на друг.

И кво?50 снимки на мангали и голямата "гавра" с България.Все едно в Русия и други страни няма цигани...

А иначе мангалите, в която и да е агитка ги виждам смачкани. :laughing:

Ако си направите труда да погледнете коментарите, ще разберете че повечето снимки са румънски и има монтаж и фотошоп в цялата работа. Как ги виждаш примерно мангалите в агитката на ЦСКА ?? Не че няма такива лайна и при нас ама не са те на снимките :)

Да, прочетох и коментарите...точно за агитката ставаше дума като говорех за монтажа в предишния пост, а и с тия амфитеатрални колони за фон... :P ...но все пак не може да избягаме изцяло от реализма, който виждаме периодично не само в квартали като "Столипиново" и "Факултета"... ;)

Да...добре беше да се изгледа изцяло, а не само малкото откъсче, което излъчиха по новините.

Това не меже да се нарече "представителна извадка" за цялото българско образование, но за съжаление класовете, в които положението е такова за доста учители не са рядкост.

Тук, в случая проблемът е двустранен:

- това е предимно мъжки клас (в техникум, доколкото запомних) на тийнеджъри в проблемна възраст, избиващи комплекси в боевете по стадионите и поради тоталния разграден двор в милата ни държавица, са свикнали да се осланят на чувството си за безнаказаност....и по тази причина ако така продължават нещата, някой ден в клас ще има убит учител, изнасилена учителка, пребит до смърт съученик (последното и сега го има) и т.н.

Вярно...и аз съм бил тийнеджър, и мен са ме гонили хормоните и съм правил простотии, но винаги сме имали уважение към учителя, независимо дали е бил ерудиран и с опит или е някой тъпанар (защото и такива ги е имало когато съм учил)...а и честно казано по мое време такава ситуация като горната просто нямаше как да се случи...никога и никъде. :)

- въпросната госпожа (или госпожица) също носи известна вина за просташкото държане на галофончетата с нея. Най-важното - никога не влизай в пряк контакт с ученика, още повече когато си жена, а той - завършващ вече тийнейджър. Много е трудно в такъв клас да преподаваш нормално, но не мисля че там е винаги така и с всички останали преподаватели. Явно тя се е поставила по този начин още от самото начало (освен това е млада и няма никакъв педагогически опит), класът още от първия час я е сложил в категорията "овца" и постепенно нещата са излезнали извън контрол...ако забелязахте клипът започва още преди тя да е влезнала в час, което ще рече, че всички са чакали поредния сеир...чудя се колко ли подобни ситуации изобщо не са заснети...и не само в този клас...

Няма смисъл да коментирам повече случката - това не е единствено явление и дори може да се каже, че не характеризира изключително нашата страна, освен ако разбира се не се прави прякото сравнение с подобни училища, класове и ситуации в някои гета в щатите напр., където положението е дори по-тежко.

Вярно, че в комплекта снимки от първия пост има доста такива от Румъния, както и няколко монтажа, но милите картинки с циганите, крадящи ток направо от жиците, каруците с колите по пътищата, простотиите на Митьо Пищова и т.н. - всички сте ги виждали....а даже имам чувството, че някъде съм засичал онзи контейнер за боклук с българското знаме.

Гадно е, когато виждаш сравнително често и на едно място повече от гореизброените неща и в даден момент ти идва да се гръмнеш, питайки се защо изобщо си жив. Именно поради тази причина (и финансова, разбира се) сума народ се изнесе към по-белите страни и повечето кадърни хора, които познавам, дори не смятат да се връщат. Тъжно.... ;)

Преди време в друг форум изровиха подобна колекция от снимки за Румъния. Тогава хората доста се посмяха и подиграваха на комшиите. Сега е наш ред. Имаше такива фотосесии и за Русия. Доколко са реални - на кой му пука? Аз лично доста се посмях. А доста от снимките между двете фотосесии се дублират.

- това е предимно мъжки клас (в техникум, доколкото запомних)

Аз съм бил същата паралелка в същия техникум с 26 момчета клас. Такива неща, никога е нямало. Първи курс всички бяха доста глупави и се опитваха да се налагат разбира се, но нищо повече от излетяла чанта през прозореца не е имало.

Това на клипчето е просто смешно. И най-смешното е, че когато знаят, че ги снимат, хората още повече се показват като комплексари.

П.П. сега изгледах цялото клипче. Искам да отбележа само нещо, което видях в края. "Кой ще Ви повярва?". Интересно. Клипчето се върти в Интернет. Или те завалиите сигурно не са предполагали, че ще дойдат от новините.

• 2 months later...

Не намерих по-подходяща тема и затова го споделям тук: ЧЕТЕТЕ и треперете :angry1

Коментарите са не по-малко интересни, но се питам що и някой циганин не пусне коментар (реторичен въпрос) :bgrin:

Не намерих по-подходяща тема и затова го споделям тук: ЧЕТЕТЕ и треперете :angry1

Коментарите са не по-малко интересни, но се питам що и някой циганин не пусне коментар (реторичен въпрос) :bgrin:

ще ни превземат, а ние после ще им се извиняваме за грешка от наша страна :rolleyes:

Ще ги мачкам с колата като блокират града. Тва да не е ...... Да си ходят по селата и да си празнуват.

ТИ пък ще ти изпучупят колата. В такива момента се сещам едно време като имахме камион "Зил"... щеше да стане баничка.

Добре че се махнах от онова училище точно няколко дни преди да стане това.

Училището ще да е виновно...?!?

Не разбира се

• 3 weeks later...
Инициативата "Чужденци избират символ на България" стартира у нас по идея на електронното издание на "Vagabond". В нея чужди граждани могат да посочат до 18 октомври коя от посочените възможности избират.

Те са точно десет и включват: домашната ракия и цигарите, мартеницата, мутрите, секс бомбите, уличните кучета, каруците, центърът на София, мъгливите сутрини в Родопите, изразът "ей сега" и прекаленото застрояване.

Идеята за конкурса е провокирана от наскоро приключилата кампания "Глобален символ на България", в която се включиха над милион нашенци. Тогава за символ на държавата бе избран Мадарският конник.

Гласуването се осъществява ТУК

519x526.jpg

:sick :sick :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...