Mila Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Играете ли тенис? Колко можете да задържите топката във въздуха? Колко животни можете да спасите в Ноевия ковчег? Яд ли ви е на някой сайт? Разкажете му играта! Обичате ли да пукате балончета? Имах разни забавни щуротийки от този род, ама ги загубих при последната преинсталация. Дайте и вие, ако имате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Hangooroo! Много ме густи това, но му научаваш лафовете и става по-скучнично. В началото е много готино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 http://games.kefche.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Намерете си работа бе хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Мен тениса ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted October 14, 2005 Author Share Posted October 14, 2005 Намерете си работа бе хора Имаме си достатъчно - това е за когато ти изпуши главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Много е зарибено Особено топката и балончетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Имаме си достатъчно - това е за когато ти изпуши главата Като ми изпуши главата пуша цигари Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 super Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 блъскащи колички Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Играете ли тенис? Колко можете да задържите топката във въздуха? Колко животни можете да спасите в Ноевия ковчег? Яд ли ви е на някой сайт? Разкажете му играта! Обичате ли да пукате балончета? Имах разни забавни щуротийки от този род, ама ги загубих при последната преинсталация. Дайте и вие, ако имате Тениса е мания 100 точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Ето тук има доста флаш игрички Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Ето подобни на тениса Футбол Футбол 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Тениса е мания 100 точки Аз стигам до 15 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Аз стигам до 15 ! 235 точки муахахахаха Кой ще искара повече а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Аз стигнах към 100тина и ми писна. Едно време цъках едно такова с футболна топка и беше много по-трудно. Тук топката е доста бавна и полето, което се хваща с цъкане е широко. Но е весело... А от мен - Града на игрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Шшш мен тия игри, особено тениса ме изнервят супер много... Не знам ква почивка може да бъде тва, мен просто ме влудява... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 A mn sa zaribeni teq igri4ki ludi!!!Brao brao!!!osobenno tenisa e lud!!!ot 3 q pat stignax 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 аз ударих тениса с 777 то4ки Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 до сега съм играл какви ли не флашчета ама тая ги удари всички в земята , толкова нерви и време не съм хвърлял по никоя друга , тая е майката на нервите предупреждавам играта е за хора с много свободно време и нерви , води до пристрастяване http://www.addictinggames.com/theworldshardestgame.html до сега рекорда ми е 4то ниво и няма изгледи да отида по напред Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Наистина зарибяваща, стигнах до 6 ниво с около 80 умирания, но няма да се ристрастя и няма да я играя повече, просто защото ако ти се наложи да спреш трябва да започваш отначало, представи си да стигна до 10 ниво и да ми се наложи пак да минавам на 10 ниво, все пак аз не мисля стратегии от тук ще мина тук ще спра, аз карам направо и по интуиция Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 8 ниво 70 умирания ако поиграя още 10 минм сигурно ще го мина но... НЯМАМ НЕРВИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Аз бях до тук... Имам чувството, че пред очите ми се въртят разни топчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 http://www.bubblebox.com/play/puzzle/975.htm Голяма зарибявка е Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Аз в момента съм зарибен по тази игра : http://www.candystand.com/play.do?id=18047 както и двете и продължения : http://www.candystand.com/play.do?id=18242 http://www.candystand.com/play.do?id=18281 Докато намеря оптималния вариант къде, какви "оръжия" да разположа, така че максимално да намаля разходите и пропуските, правя сума рестарти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.