OutSider Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 mi po taq logika evrocom trqbva da otvurnat na udura shtoto nqma da izdurjat na napuna na drugite dostav4ici kolkoto pove4e hora minavat na lan net tolkova pove4e upload maniaci shte se obrazuvat pri drugite dostav4ici i togava moje i da nastignat warez.ru makar4e i warez.ru ima malki nedostatuci no na toq svqt nqma nishto perfectno Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 mmm za edno ste pravi EK triabva da otvyrne na udarite kato pobutne nadolce cenite ili nagorce download-a, 6toto niakoj ot tezi koko6kari (ta sa si takiva de 6tot s tezi hub-ove i utp-ta visia6ti po stylbovete i s tozi support no taka ili ina4e sa si seriozna konkurencia) ve4e se prikrepvat kym tezi deto i te imat licenzi, za garov niama da govirim s tezi opu6eni portove i proxy, visio i itd za sega sa mnoo dobre ama edva li 6te mogat da predostaviat neograni4en lokalen kato stanat mnogo klientite, hubavoto e 4e puskat avanta kogato mrejata im ne e natovarena i download-a podiviava (20-30k) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Е тука щото прокси няма и филтрирания също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 awe hora iskam da vi zadam edin vapros.nachi az sam s nai niskata tarifa na evrocom 32k i kado darpam s flash get vrazkata ne e postoqnna a postoqnno preskacha.pri vas taka li e.shoto sam chuval che hora s bronzova i nagore im e prava cherta na drop zone-a na flash geta Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Mi to po princip flash geta ne potdurja postoqnno maksimalnata skorost Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 dobre de mi togava s kvo da downloadvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 mi kvo da ti kaja nito s dap nito s flash get potdurjam postoqnno maksimalnata skorost e ima i momenti kogato s flash get 1.5 potdurjam postoqnno maksimalnata skorost(v moq slu4ai 30Kb/s Dostupna +) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 OutSider,problema ne e s flashgeta,a s tarifata.Predi i az bqh s nai-niskata i be6e po sa6tiq na4in nezavisimo s kakuv menager si.Ako stava za vupros nikoq svalq4ka ne poddurja nai-visokata skorost.Tq si zavisi izcqlo ot signala podavan ot EK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 da ve za tva govoreh.a verno li e che s po visokite tarifi ti varvi na prava linia flash get-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 BG Peering-a върви на 30k в права линия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 на мен ми е равно и не мърда. само международното е насрано. на д+ съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 e toshe gazar si maina.az kat nemam + mi preskacha super mnooo.tva mu e hubavoto na lan-a che tam varvi prava cherta Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Е тука щото прокси няма и филтрирания също. da be to si gi ima ama dale4e po bezobidni ot onezi sa, tama posmyrtno ne moje6 si pusna web ili ftp, to i tuka proxyto ne e cvete ama gledam v posledno vreme ne6to se ukroti pa s taia prava 4erta kvo da kaja gledaj tam sredno kolko e, s tezi shape-ingi kak da stane prava? moje bi raznite versii usredniavat razli4no i za tova go gleda6 prava 4erta lo6o e ako srednoto padne, znae6 li za web upload kvo stava6e pliue s okolo 50kB/s i posle 4aka 5-10sec, sloji si RxTx i glej kvo staa http://www.netfor2.com/RxTxPreview.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Kak iskash da svalqsh na max pri negarantirana skorost ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 z-man,na dostupna+ ti dava prava liniq za6toto tva deto meri skorostta na flashgeta maxa mu 8-9kb\s a pri d+ svalq s 30kb\s sredno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Mojta scala e 32k i ne e prava ama mnogo malko pada koeto e normalno. Tq po default ne znam ama e po malko ot 30 k i mnogo iasno 4e 6te e prava liniq. Ma po princip tva e super tup dovod Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 mi nito s evrocom nito s lan internet sum vijdal da zakovava postoqnno na edna skorost i da svalq postoqnno s neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Абе момчета аз във lan-a не дърпам с права линия къде я видяхте. Да не е тая по филмите когато някой умре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 mi edin friend ima lan i az lichno sam bil svidetel na pravata linia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Прави, криви... Аз съм на сребро и много често си дърпам на 30-32, разбирай права линия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 za tva vi govoreh che na visokite tarifi varvi prava linia a na niskite ne!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 za tva vi govoreh che na visokite tarifi varvi prava linia a na niskite ne!!!!!!!!1 Ne moje6 li da razbere6 4e po default skalata (t.e. maksimalnata stoinost) na flashget naprimer e 5k i ti ako tegli6 s 6 naprimer 6te ti e prava liniata. Prakti4eski e nevazmojno da ima postoianna (max) stoinost na download, pone za men. Naprotiv to4no na lana imat nai golemi smu6teniq. Zatova ne e taka. Прави, криви... Аз съм на сребро и много често си дърпам на 30-32, разбирай права линия. Dobre spored teb 30=32 taka li ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 Ohhh topic S ADSL uslugata na BTK skoro Lanki manki vsichko shte ostane v minaloto,na zapada povecheto hora(pone tezi koito poznavam az i tehnite poznati)ne sa chuvali za cabel modem i si polzvat ADSLto,barz postoqnen i super izgoden kato cena internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 awe hora iskam da vi zadam edin vapros.nachi az sam s nai niskata tarifa na evrocom 32k i kado darpam s flash get vrazkata ne e postoqnna a postoqnno preskacha.pri vas taka li e.shoto sam chuval che hora s bronzova i nagore im e prava cherta na drop zone-a na flash geta Tova se opravia ot tools options graph log i tam pishe 8 napravi go na 1 i na teb sha svalq s prava cherta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted February 22, 2004 Share Posted February 22, 2004 Sotko, критериите ми за права линия при DL са такива. Няма как да не играе с 1-2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.