Jump to content
BulForum.com

БТК - ADSL

BoardMan

Recommended Posts

peeringa pri + tarifite e na 1/2 ot lokalniq trafic. a za appz i mp3 si ima temi za request pishi tam i shte ima koi da gi ka4i. sega probvah FTL i se otvarq normalno. moje mi sa imali nqkakvi problemi v4era. tova 4e ne raboti za nqkolko 4asa ne e fatalno.

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

хора вървете където искате, плащайте на БТк, аз си оставам на ЕК, щото не съм давал 120 кинта за да сесменя след няколко месеца. продайте си модема и после съжалявайте, щото цените ще паднат. убеден съм щото иначе никой нов няма да дойде при ЕК

a za appz i mp3 si ima temi za request pishi tam i shte ima koi da gi ka4i.

Значи това не е много по темата но все пак... ами не си много прав по въпроса понеже бях сложил няколко рекуеста за MP3 и наистина някой неща се намериха, за което още веднъж много блягодаря на тези които ги upload-наха (те си знаят), но за това чаках повече от 2 месеца (а и още чакам за някой неща). В последствие видях че в MP3.ONLINE.BG някои от тези неща ги е ималко, а и има доста неща като МП3 които в warez-a ги няма. Просто няма как warez-a да конкурира MP3.ONLINE.BG, така че аз предпочитам да имам по-бърза връзка към него и към всичките БГ сайтове, което включва и free сървърите на технолинк например, отколкото да имам един бърз warez...

..., щото цените ще паднат. убеден съм щото иначе никой нов няма да дойде при ЕК...

Ами а дано, но аз много се съмнявам в това. Може интернета да падне с 2лв, а кабелната да се качи с 2 лв и като цяло нищо, хехе. Това малко в кръга на шегата, но аз имам сериозни подозрения, че в ЕК цените да интернета няма да паднат, поне толкова колкото трябва (цена/качество) а имам и лоши предчувствия че може да се дигнат за да компенсират отказалите се клиенти от ЕК-НЕТ. И тогава колкото повече се отказват, толкова повече ще скачат защото идеята за shared трафик и мрежа върви само ако има много клиенти които да се компенсират като натоварване на мрежата. Но когато общия брой на клиентите падне тогава самата сметка вече не излиза така и ще трябва да се качват цените. А пък и оборудването дето са го купували в ЕК е страшно скъпо за да си позволят такова снижаване на цените. Дъмпинг може да става в кварталните ЛАН дето освен евтини суичове друго не слагат но в преноса по мрежата на кабелна ТВ едва ли, хммм. Ами само времето ще си покаже...

Няма причина да очаквате увеличаване на цените на тарифите. Напротив - както се знае всеки ползва бонуси над това, за което плаща. Не знам защо очаквате масово клиентите да напускат "кораба".

Доколкото разбирам БТК искат договор за 1 година, а такъв малко хора биха сключили. Ако наистина е така не виждам БТК как очакват клиенти :)

abe ne znam ama ako dignat dori s 1lv cenite napravo 6a po4nat da ska4at zad borda, te i sega se 4udiat dali da slizat ili dali da se ka4at ;) apa dogovora hi4 i ne me pritesniava, a s tozi modem 120lv da ne bi da ne sym vyrzan za EK? ni6to 6te iz4akame da vidim kak 6te trygnat ne6tata B)

Ползвам тази услуга още преди официалното пускане на пазара /от януари/, понеже в склада ми Евроком искаха луди пари за прекарване и поддръжка на кабел. Услугата се предоставя по тел. линия, но на честота различна от тел. Така линията винаги е свободна. Предоставя се рутър и АДСЛ конектор. Скоростта е доста постоянна /аз ползвам 96+/ и не зависи от количеството юзъри. Остава само проблема с free каналите, но всеки може да си прави сметка.

mislq, 4e arenabg.com e dostupna. T.e. 99% sam siguren. Sled kato tq e dostupna ne vijdam, zashto da ne sa dostupni i dr free zoni, osven ako ne reshat da iskat kinti :))

Edit: Btw za kvi svobodni kanali stava vapros, shtoto az go hvanah kato free zone...ako sam v greshka sorry.

Доколкото разбирам БТК искат договор за 1 година, а такъв малко хора биха сключили. Ако наистина е така не виждам БТК как очакват клиенти :)

ne, tova za ednata godina ne e standartnoto "nastoqshtiq dogovor se skliuchva za srok ot edna godina i se podnovqva avtomatichno... blabla"

ima druga klauza, glasqshta, che dogovora moje da se prekrati ot vsqka edna ot sranite, s predizvestie 15 dni

btw, mesechnite im taksi se zaplashtat v srok do 15-to chislo na *tekushtiq*, a ne na *predhodniq*, mesec, sys tolerans oshte 10 dni, taka che nqma kak da vi precakat. ako ne ste dovolni ot uslugata, prosto moje da prekratite dogovora ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...