Jump to content
BulForum.com

Street Legal Racing

waren

Recommended Posts

Street_Legal_Racing_Redline-frontasd.jpg

Доволно зарибената игрица Street legal Racing REDLINE

Играта мачка отсякъде!

Почва се като идваш в Вало сити с 20 бона в джоба (може и с милионче "begformoney" е чийта, пише се в гаража и се натиска "fine tune tool")

и си купуваш таратайка, тунинговаш и отиваш на дърпалки в града през ноща

кат отидеш там караш, печелиш, губиш и си трошиш колата (трошенето е уникално)

ии накрая на вечерта се прибираш в гаража и праиш квото праиш по колата, ако искаш друга можеш да си купиш (може да имаш 110 коли :bgrin: ) ии нея я тормозиш и трошиш и квото искаш я правиш,

Ако ти се занимава можеш да си играйш и да минаваш другите състезатели в класацията и целта е да достигнеш над 750 точки престиж и да си в топ 5 на червения клуб (те са 3 клуба 1червен, 2син, 3 зелен)

ии да събереш 100 бона да отидеш на "race of champions" ии да го спечелиш, ако не ти се занимава пишеш "letmeroc" и натискаш "fine tune tool" бутона

ии да ви кажа игричката е уникална

Изисквания : MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

Windows 98/ME/2000/XP

PII 500Mhz

128 MB RAM

500 MB Free HD Space Required

4x CD ROM Drive

DirectX 9 compatible video card with 32MB video memory

DirectX compatible sound card

от тук можеш да я свалиш

http://zamunda.net/details.php?id=71001

едно треилърче :)

http://www.vbox7.com/play:12bbbb88

Като цяло ми хареса играта, но управлението е мноооого в г*за. Натиснеш ли на страни гумите директно се преместват с 40 градуса в посоката. Може би с волан няма да го има този проблем.

Мм нз коя версия си играл ти, тая е модифицирана доста от някви пичове и са пооправили управлението

доста по леко се завива ама има още кво да се желае :)

Има и 15 нови коли :P

Тази игра се състои от страхотна идея и доста слаба реализация. Има още много за доизпипване.

Иначе си има чар. Идеята да разглобяваш с мишката и подменяш по-основните части от двигателя (глави, бутала, биели, валове, колектори, турбота и т.н.), окачването и купето е просто уникална. Едно време кагато играх играта за първи път си правих двигател и едвам го запалих, тъй като играта беше неъпдейтната и не ми изписваше коя част ми липсва. Можеш с часове да си сглобяваш таратайки. Ако беше по-добре направена щеше да ми е любимата игра.

Да ти кажа Race of champions трябва да се скъсаш за да го минеш. Много е трудно.

Ако някой е навит може да направим едно премерване кой от кой двигател колко коня е изкарал, защото аз смятам, че съм изкарал максималното (но за недобавяните коли).

Малко пояснение: Играта е Street Legal Racing Redline (или Street Legal Racing 2) и във версията, за която си дал линк има добавени коли.

Мм да има доста неща за изпиляване дори и на тая версия

Но точно тази версия ме радва най-много защото има

Dodge Charger 68/69/RT

и още бая такива и по двигателите и частите има уникални подобрения, добавени са и нови

най-мощното което можеш да си земеш е двигател V8, на пръв поглед... голяма работа един V8

но същност на 2-3 коли като се сложи тоя двигател (само да кажа че сам трябва да си го зглобиш няма го на engine kits) и с него тея 2-3 коли вдигат ненормални скорости от 350 до максимум съм вдигал на тест трака 411 км/ч :ph34r: :ph34r:

има и други като опел калибра, нисан 350Z ии има и ЛАДА :lol:

аа също така много нови части някои са от карбон и се огъват, деформират трошат уникално :bgrin: :bgrin:

аа и да ти кажа и аз като я играх за 1ви път като строших колата и като и падна двигателя близо 3 часа съм си играл да правя нов и тогава и чийтове не знаех ии доста интересно ми беше :)

Ами не може по никъкъв начин :unsure:

прото натискаш с мишката на гумата или квото ти трябва да смениш ремонтираш... ала бала

и колата пада, това не я строшава само да кажа :)

• 2 weeks later...

Тея дни реших малко да си припомня играта. Да ти кажа и на стандартната игра, без модове, могат да се постигнат доста добри резултати. А най-добри дава 6 цилиндъра, редови с цилиндров блок Emer MotorSport GT2. Изобщо не е най-мощния двигател, който може да се направи, около 680 к.с. става, но е доста високооборотен и е най-вървежния.

С тази таратайка постигам тези резултати на теста. Това е без нитро. Между другото това ми е любимата таратаика, тежи 1113 кг. и в доста отношения е най-добрата.

А това вече е с нитро. Тук вече е V8.

А най-добър резултата на пистата на Race of Champions давам с туй. Около 58.50 ми е времето.

С бутона Fine Tune се откриват много полезни настройки, като например колко азот да пуска, защото стандартно пуска много малко и никаква работа не върши. Изберете бутона и цъкайте наляво-надясно по части от колата. Ще намерите доста интересни неща.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...