waren Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Доволно зарибената игрица Street legal Racing REDLINE Играта мачка отсякъде! Почва се като идваш в Вало сити с 20 бона в джоба (може и с милионче "begformoney" е чийта, пише се в гаража и се натиска "fine tune tool") и си купуваш таратайка, тунинговаш и отиваш на дърпалки в града през ноща кат отидеш там караш, печелиш, губиш и си трошиш колата (трошенето е уникално) ии накрая на вечерта се прибираш в гаража и праиш квото праиш по колата, ако искаш друга можеш да си купиш (може да имаш 110 коли ) ии нея я тормозиш и трошиш и квото искаш я правиш, Ако ти се занимава можеш да си играйш и да минаваш другите състезатели в класацията и целта е да достигнеш над 750 точки престиж и да си в топ 5 на червения клуб (те са 3 клуба 1червен, 2син, 3 зелен) ии да събереш 100 бона да отидеш на "race of champions" ии да го спечелиш, ако не ти се занимава пишеш "letmeroc" и натискаш "fine tune tool" бутона ии да ви кажа игричката е уникална Изисквания : MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS Windows 98/ME/2000/XP PII 500Mhz 128 MB RAM 500 MB Free HD Space Required 4x CD ROM Drive DirectX 9 compatible video card with 32MB video memory DirectX compatible sound card от тук можеш да я свалиш http://zamunda.net/details.php?id=71001 едно треилърче http://www.vbox7.com/play:12bbbb88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Като цяло ми хареса играта, но управлението е мноооого в г*за. Натиснеш ли на страни гумите директно се преместват с 40 градуса в посоката. Може би с волан няма да го има този проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted April 8, 2008 Author Share Posted April 8, 2008 Мм нз коя версия си играл ти, тая е модифицирана доста от някви пичове и са пооправили управлението доста по леко се завива ама има още кво да се желае Има и 15 нови коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Тази игра се състои от страхотна идея и доста слаба реализация. Има още много за доизпипване. Иначе си има чар. Идеята да разглобяваш с мишката и подменяш по-основните части от двигателя (глави, бутала, биели, валове, колектори, турбота и т.н.), окачването и купето е просто уникална. Едно време кагато играх играта за първи път си правих двигател и едвам го запалих, тъй като играта беше неъпдейтната и не ми изписваше коя част ми липсва. Можеш с часове да си сглобяваш таратайки. Ако беше по-добре направена щеше да ми е любимата игра. Да ти кажа Race of champions трябва да се скъсаш за да го минеш. Много е трудно. Ако някой е навит може да направим едно премерване кой от кой двигател колко коня е изкарал, защото аз смятам, че съм изкарал максималното (но за недобавяните коли). Малко пояснение: Играта е Street Legal Racing Redline (или Street Legal Racing 2) и във версията, за която си дал линк има добавени коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted April 8, 2008 Author Share Posted April 8, 2008 Мм да има доста неща за изпиляване дори и на тая версия Но точно тази версия ме радва най-много защото има Dodge Charger 68/69/RT и още бая такива и по двигателите и частите има уникални подобрения, добавени са и нови най-мощното което можеш да си земеш е двигател V8, на пръв поглед... голяма работа един V8 но същност на 2-3 коли като се сложи тоя двигател (само да кажа че сам трябва да си го зглобиш няма го на engine kits) и с него тея 2-3 коли вдигат ненормални скорости от 350 до максимум съм вдигал на тест трака 411 км/ч :ph34r: :ph34r: има и други като опел калибра, нисан 350Z ии има и ЛАДА аа също така много нови части някои са от карбон и се огъват, деформират трошат уникално аа и да ти кажа и аз като я играх за 1ви път като строших колата и като и падна двигателя близо 3 часа съм си играл да правя нов и тогава и чийтове не знаех ии доста интересно ми беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEO Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 а аз да питам как се вдига колата (на крик да речем) за да и се сменят гуми джанти амортисиори и .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted April 8, 2008 Author Share Posted April 8, 2008 Ами не може по никъкъв начин прото натискаш с мишката на гумата или квото ти трябва да смениш ремонтираш... ала бала и колата пада, това не я строшава само да кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Тея дни реших малко да си припомня играта. Да ти кажа и на стандартната игра, без модове, могат да се постигнат доста добри резултати. А най-добри дава 6 цилиндъра, редови с цилиндров блок Emer MotorSport GT2. Изобщо не е най-мощния двигател, който може да се направи, около 680 к.с. става, но е доста високооборотен и е най-вървежния. С тази таратайка постигам тези резултати на теста. Това е без нитро. Между другото това ми е любимата таратаика, тежи 1113 кг. и в доста отношения е най-добрата. А това вече е с нитро. Тук вече е V8. А най-добър резултата на пистата на Race of Champions давам с туй. Около 58.50 ми е времето. С бутона Fine Tune се откриват много полезни настройки, като например колко азот да пуска, защото стандартно пуска много малко и никаква работа не върши. Изберете бутона и цъкайте наляво-надясно по части от колата. Ще намерите доста интересни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.