PePs1_Man Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Може ли някой да ми каже име на някаква яка игра в която могат е да се правят графити! Някаква гангстерска игра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Ммм да доста интересно ше е някои да изрови такава игра А ако те задоволява тва (не е игра) можеш да си праиш графити тука http://www.graffiticreator.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePs1_Man Posted April 7, 2008 Author Share Posted April 7, 2008 Не е това което търся На мен ми трябва игра но много благодаря все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Ем и аз искам игра ама кой ще ни намери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Има много готина игра с графити, казва се Ministry of Interior: Spending the Night In Detention. Много яка, супер реалистична гангстерска игра. Ако не си истински гангстер, не се препоръчва да играеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePs1_Man Posted April 7, 2008 Author Share Posted April 7, 2008 Пич можеш ли да ми кажеш и от къде да я сваля ? Кажете и други ако знаете че тая не я америх Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Пич можеш ли да ми кажеш и от къде да я сваля ?Кажете и други ако знаете че тая не я америх Можеш да пробваш ето тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Мм Добре Тая съм е гледал как я играят доста е яка ^^ Сваляите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 За да миряса Pepsiman, който не спира да ми сипва лични съобщяния и да иска да му пратя линк за играта"Ministry of Interior: Spending the Night In Detention", заглавието на играта в превод означава: МВР - Да прекараш нощта в ареста. Ако детекторът за ирония на някой все още не действа, това е изключително реалистична игра, в която ти купуваш няколко цвята спрей и отиваш да рисуваш графити на общината на центъра, защото си особено ГЕНГСТА, но полицаите те арестуват и прекарваш нощта в ареста, откъдето родителите ти идват да те вземат на сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 За да миряса Pepsiman, който не спира да ми сипва лични съобщяния и да иска да му пратя линк за играта"Ministry of Interior: Spending the Night In Detention", заглавието на играта в превод означава: МВР - Да прекараш нощта в ареста. Ако детекторът за ирония на някой все още не действа, това е изключително реалистична игра, в която ти купуваш няколко цвята спрей и отиваш да рисуваш графити на общината на центъра, защото си особено ГЕНГСТА, но полицаите те арестуват и прекарваш нощта в ареста, откъдето родителите ти идват да те вземат на сутринта. На някой хора им трябва мааалко повече от седене пред Обливиън, за да им е готино... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Да, чувам, че наличието на мозък също помага много за това да ти е готино. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Да, чувам, че наличието на мозък също помага много за това да ти е готино. :ph34r: А аз чувам, че не е хубаво да съдиш другите, за това какви са те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.