cafu'wE Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Здравейте, имам много странен проблем със игралният ми пад(джойстик) Logitech Rumblepad 2. използвам го предимно за игра на спортни игри (най-вече фифа). Когато играя на мач, движенията на футболистите не са толкова прецизни и бързи, както примерно със клавиатурата.. някак си "дървени" са... незнам на какво се дължи това.. може би ако има някаква програма или някаква техника да си настроя прецизността.. би се оправило.. знам ли. който има някакви идей и може да помогне ще му бъда много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Start > Settings > Control Panel > Game controlers > Properties Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted April 6, 2008 Author Share Posted April 6, 2008 благодаря ZGAN, и все пак ще изчакам да видим дали някои друг ще даде решение за проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Mи лоджитек си имаха софтуер за дгжоистиците им. Аз с него си настройвах моя едно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.