zlobil Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 продавам джага марадона в добро състояние покрита със закалено стъкло и вградено луминисцентно осветление Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 за какво става въпрос сложи снимка аз под джака мн. неща разбирам можели повече Nfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 6, 2008 Author Share Posted April 6, 2008 джага , мини футбол , едно такова с ръчки и малки човечета които трябва да накараш да ритнат топката.... снимки довечера моля хора без интерес да не пишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 за какво става въпрос сложи снимка аз под джака мн. неща разбирам можели повече Nfo ей това е джага..ако не ти е станало ясно от обяснението на "zlobil".. http://iga.hit.bg/Djagi/Djagi.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 ей това е джага..ако не ти е станало ясно от обяснението на "zlobil"..http://iga.hit.bg/Djagi/Djagi.htm обеснението му беше достатъчно ясно неискам да правя оф топик за да му докажа че в момента се сещам за поне още 5 неща на които им се вика джага чакам снимките да я погледна имай ме в предвит от заинтересованите би била доходна пред магазините на баща ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 6, 2008 Author Share Posted April 6, 2008 същата като тази , закупена за 1500лв преди около 2 месеца реално е работила има няма 1000-1500жетона което е изключително малко , след като я взех купих 2 професионални и тази ми стои просто така , осветлението елиминира ефекта на отражението , джагата е в изключително добро състояние , при интерес може да се види на место и евентуално цената да се коментира в мнооого малки граници Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 тъй от 1 седмица се играе и на нея и едната 2ка играчи е леко изкривена намалям цената на 700лв едит : ееееххх друго си е да си начешеш крастата с моя лаф а може да цъкнем 1 бартер за камерата ти и аквариума и да ти доплата 50лв да почерпиш за добрата сделка Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Васко приятелю не мога да се стърпя С риск да ме накажат, но пък изцяло в твой стил веднага ти предлагам 50 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
basikasmeta Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Продава ли се още джагата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Продава ли се още джагата? Ти обърна ли внимание,че последния пост е от преди 4 години??????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.