Jump to content
BulForum.com

продавам джага марадона

Recommended Posts

продавам джага марадона в добро състояние покрита със закалено стъкло и вградено луминисцентно осветление

джага , мини футбол , едно такова с ръчки и малки човечета които трябва да накараш да ритнат топката.... снимки довечера

моля хора без интерес да не пишат

ей това е джага..ако не ти е станало ясно от обяснението на "zlobil"..

http://iga.hit.bg/Djagi/Djagi.htm

обеснението му беше достатъчно ясно неискам да правя оф топик за да му докажа че в момента се сещам за поне още 5 неща на които им се вика джага чакам снимките да я погледна имай ме в предвит от заинтересованите би била доходна пред магазините на баща ми

t5_2644477.jpg

същата като тази , закупена за 1500лв преди около 2 месеца реално е работила има няма 1000-1500жетона което е изключително малко , след като я взех купих 2 професионални и тази ми стои просто така , осветлението елиминира ефекта на отражението , джагата е в изключително добро състояние , при интерес може да се види на место и евентуално цената да се коментира в мнооого малки граници ;)

• 3 weeks later...

тъй от 1 седмица се играе и на нея и едната 2ка играчи е леко изкривена намалям цената на 700лв

едит : ееееххх друго си е да си начешеш крастата с моя лаф а :D

може да цъкнем 1 бартер за камерата ти и аквариума и да ти доплата 50лв да почерпиш за добрата сделка :lol: :lol:

Васко приятелю не мога да се стърпя :devil

С риск да ме накажат, но пък изцяло в твой стил веднага ти предлагам 50 лева :punk

• 3 years later...

Продава ли се още джагата?

Ти обърна ли внимание,че последния пост е от преди 4 години???????????????????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...