BfmV Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 значи по някое време всички клипчета и филми ми ги показваше по тъмни , след като си смених драйвера за да подкарам асасина , щото май ми беше стар , всички филми вече са ми супр светли и изобщо целия цвят се губи , като влезна в контрол панела на видео картата и като намаля осветеността , става картината по-лоша.. някакви идеи какво може да се направи плс п.с. nvidia 7600 GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Виж си оправи/смени кодеците. Препоръчвам ffdshow+Haali_Media_Splitter(Matroska)+AC3 Filter+нищо друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BfmV Posted April 6, 2008 Author Share Posted April 6, 2008 еми инсталирах ги тея кодеци и пак е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 xdiv, divx, km player - тва е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.