Earthwalker Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Момчета, все пак не трябва да забравяме и вечните "морални" победители. Да ви е честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 дам, точно така! вие винаги сте морални победители! това е важното, момчета, не се отчайвайте!!! догодина ние пак ще ви бием, но вие пак ще сте морални победители.и така...следващите 20 години. на кънчова поляна е много по-сладко...пък и такъв обрат, така драматично- по-сладко ми е и от 4:0!!! до-виж-да-не от мен, отивам да се забавлявам, вие си поплачете!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalugera Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Момчета, все пак не трябва да забравяме и вечните "морални" победители. Да ви е честито! благодаря браво вие имахте 3 удьра в рамките на вратата и вкарахте 2 гола(без коментар за дузпата тя е... нямам думи може да се характеризира просто като антон геновка ).но все пак ние играем 1/2 финал на купата и ако я вземем изрично ми пиши лично сьобщение да ми кажеш как славно сте направили 1 контра и една дузпа пьлна муцарела.не казвам,че ние не сме виновни-сигурно 5-6 чисти положения изтьрвахме ,но за поредна година си пролича дьььлгата рька на узунов-жалко за вас само мога да кажа,защото срещу шопите тази рька изчезва и тези дузпички няма да ви помогнат да играете по-силно срещу тях.единствения извод,който мога да направя е:ние подарихме победата на сьдията и локото да им е честита Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Честито на всички фенове на Локо . Не заслужена победа, но победа. Ако всеки път този, който играе по-добре побеждаваше, тогава светът щеше да е друг . За съжеление такова нещо няма във футбола, за това - честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 благодаря браво вие имахте 3 удьра в рамките на вратата и вкарахте 2 гола(без коментар за дузпата тя е... нямам думи може да се характеризира просто като антон геновка ).но все пак ние играем 1/2 финал на купата и ако я вземем изрично ми пиши лично сьобщение да ми кажеш как славно сте направили 1 контра и една дузпа пьлна муцарела.не казвам,че ние не сме виновни-сигурно 5-6 чисти положения изтьрвахме ,но за поредна година си пролича дьььлгата рька на узунов-жалко за вас само мога да кажа,защото срещу шопите тази рька изчезва и тези дузпички няма да ви помогнат да играете по-силно срещу тях.единствения извод,който мога да направя е:ние подарихме победата на сьдията и локото да им е честита Няма значение дали са имали 3 удара или 1... или нито 1 резоутата е 1:2 аз не съм фен нито на Локо нито на Ботев... ама тва е истината... Победиха с 2:1 Вие като поведохте с 1:0 не показахте никво разиграване или няква ясна тактика с която да запазите преднината и ви наказаха. Дузпа според мен си имаше. Той Лилчо го хвана за краката кво искаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Картинката обяснява всичко! Честито на всички приятели Локомотивци !!!! 10 години еб*ме жълти гадини.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Отново загубихме спечелен мач. Нямаше да ме е толкова яд, ако Локо ни бяха били с 4:0, поне щеше да е заслужено. А сега пак старите истории Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Аз незнам за тоя, ама отвънка имаше един бонус като си тръгвахме изяде няколко шута и полицаите го спасиха и след тва още едно бонусче на сточна гара се прости с шалчето и изяде шамарите кви са тия хора незнам... търсят си сами белята.Колкото до мача не ми се коментира Научете се, пише се УДАР! А за шалчето на тоя, аз кат минах отпред вече му горяха шала. А някой остана ли 10-15 мин след края? Тези, които останахме на трибуната аплодирахме нашите, аплодирахме и играчите на Доко, а тея нарочно дойдоха да се дразнят. 2-ма от тях тръгнаха да помпат лицеви по средата на терена да се правят на мъже. И после кои били селяните... Иначе това беше най-глупавата ни загуба откакто се помня. За 4:0 не ме беше яд толкова много. резоутата Давъм ороци по балгарски езиг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 единствения извод,който мога да направя е:ние подарихме победата на сьдията и локото да им е честита Защо ни я подарихте, морални победители? Хайде, другия път не ни я подарявайте. А иначе онзи лаф за ракетата е всеизвестен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Светът не е свършил с едната загуба от Кюстендилски отбор... Важна е купата на този етап, както и всеки следващ мач ! Не им доставяйте радост на буферите, като ви е кофти за загубата и като им показваме, че с достойнство приемаме поражението (а дори според тях сме били свикнали). Едно ще им кажа, да победата ви може да е била сладка, но скоро време ще я подсолите с няколко загуби. И нека не забравяме 13-те ви години в "Б" група. Ае наздраве ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0y07e uGLy Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Но защо по дяволите пусна Етов? ae brat ne lafi lo6o za etov toi e pi4 sled 5 god 6e cyka za nekoi grand v golemite pyrvenstva ne6to ot sorta na man utd , real , milan .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Защо ни я подарихте, морални победители? И аз това ще питам Тенчо, ако някога ми се отдаде такава възможност Но защо по дяволите пусна Етов? ae brat ne lafi lo6o za etov toi e pi4 sled 5 god 6e cyka za nekoi grand v golemite pyrvenstva ne6to ot sorta na man utd , real , milan .... Нищо против Етов нямам. Даже напротив трябваше да го пускат по-често преди този мач. Дерби не се обръща от футболист с 30-40мин в професионалния футбол. Да го пускат в по-леките и не толкова важни мачове, а пък после ако покаже качества да го пускат и да обръща дербита. А колкото за "man utd , real , milan" сигурен съм, че ще Ман.Ю. - Челси след няколко сезона ще е много по-интересен, когато нападенията им се водят съответно от Етов и Митко Илиев Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 За мен това си беше дерби като по учебник - редуваха се моменти с леко надмощие ту за едната, ту за другата страна, без то да е прекалено фрапиращо. В началото Ботев атакуваха, но защитата ни беше много стабилна. Мача в този си вид беше 1X2 и както и да беше свършил щеше да има коментари, че е незаслужен резултата. Съдийството беше доста слабо, като единственото, от което съм доволен е, че съдията пестеше картони, които биха довели до излишно изнервяне на мача. Дузпата си беше чиста - нито Лилчо, нито защитника играха с топката, като освен това, че Лилчо направи препречване (което, да речем, би могло да му бъде простено във вратарското поле) хвана нападателя с ръце. Съмненията ми за дълго рамо изчезнаха след като днес гледах репортажа. @frodo Нали си правист (ако не бъркам нещо де ), погледни мнението си за феновете от тази гледна точка и прецени доколко информацията, която имаш е меродавна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 А някой остана ли 10-15 мин след края?Тези, които останахме на трибуната аплодирахме нашите, аплодирахме и играчите на Доко, а тея нарочно дойдоха да се дразнят. 2-ма от тях тръгнаха да помпат лицеви по средата на терена да се правят на мъже. И после кои били селяните... Давъм ороци по балгарски езиг. Аз останах... не всички бяха глупаци.Имаше 1 или 2 момчета от локо, които дойдоха и ни ръкопляскаха. Просто селянията си казва думата Колкото ОРОЦИТЕ ПУ БАЛГАРСКИ нии вечи сми гръмотни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 6, 2008 Author Share Posted April 6, 2008 No coment Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Тези не заслужаваха такъв развой... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Битката за Пловдив е свършила. Един е победител, друг - губещ. И все пак ми е приятно, когато в София, (да не пропускам какво е усещането да слушаш мача Локо - Левски по радиото, заобиколен от колегите се левскари и да се наслаждаваш на вкиснатите им погледи при бурната радост от победния гол) колегите ми признават, че агитките и на Локо и на Ботев са уникални. И все пак - от където и да го погледнеш - бием се за трошици. Битка за деветото място. Тъжно, но факт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 10 godinii E*axme Jylti G*diniiii kvo da kaja to si li4i koi e nomer edno :} Е*еш, но си т*п. 10 години еб*ме жълти гадини.... И ти е*еш, но и ти си т*п! И защо наричате десните си ръце жълти гадини...Ай. По 2-3 пъти седмично играя с фенове на Локото мач и пичовете са свястни(някой от тях). Хората са или готини, или тъпаци. Няма значение кой от кой отбор е. По темата-Тенчо обърка мача. Някой не можеха да ходят от умора още в края на първото полувреме, той направи най-тъпите смени. И то първата беше 20мин. преди края на мача, ако не се лъжа, другата 8. Също така Жоро Христов нямаше ден. Той като не играе на ниво и целият отбор страда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.