itanium Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 aз завърших там 2002 година година бях в 11 б класна Русева.. още гледам кви легенди се носят за нас маина значи сме били изроди макар че то вече е девича гимназия направо почти не останаха момчета иначе много яко даскало си беше а алкохолизмите те са нищо работа на марица какви неща стават. <{POST_SNAPBACK}> Абе как се казваш ти бе, май се познаваме, аз съм Петко от 11Е клас завърших 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Айде да я изровим тая тема хораааа.Гледам че има общо 5 теми за благоев 3 от които са затворени.А тия двете са изоставени от 2005 година.СРАМ! Аиде пишете и кажете кои сте и от кои клас сте!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Ок... 12 д. Скоро ще мога да пиша като "завършила Благоев". Обаче темата няма да има прогрес, веднъж на 4-5 месеца някой се опитва да изрови тема за Благоев, но е загубена кауза, от този форум да има около 4 човека, които да могат да пишат в нея. Няма какво толкова да се обсъжда.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Е добре де как може да има хора от МГто от ЕГто и от сякви гимназии които си пишат редовно в темата си и сичко си им е точно.Пък от Благоев сме някви заспали или кво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvisun Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Много яка гимназия беше,сега не знам как е... Аз, преди доста време и да, право казваш - най-хубавото време от живота си прекарах там Ех, спомени, спомени Ок... 12 д. Няма какво толкова да се обсъжда.... Аз бих обсъдила учителите си от там - някои вече пенсионери, други покойници - лека им пръст, благодарение на тях станахме хора, пък каквото и отношение да са имали към нас. Тази дама, за която ще ви разкажа, вече е пенсионер и предизвика най-масовата ученическа стачка в историята на образователната система в България - Петруша Търкаланова - преподавател по математика. Вероятно повечето сте чували за нея, но си нямате и най-малката идея какво е усещането, ако такъв човек ви въвежда в лоното на математиката. Ще започна с някои цитати от речника и, които са ми се набили в главицата от преди толкова години / после със сигурност ще се сетя е за още/. Решете сема звезда Тия две прави ще се пресекат някъде в тоалетната, ама вие трябва да го знаете Ти, кошчето, дъвката - вън!!! Аз на тъпаци втори път не обяснявам / само за справка, тъпаците кандидатстваха там с математика и за да влязат в тази паралелка са изкарали на изпита в ЕГ оценка по-висока от 4,50 по шестобалната, а първите им оценки при госпожата на преговор бяха 2,00 и 2,28 по шестобалната / Знам, че остават 10 мин до края на часа, обаче извадете по един лист и пишете "Класна работа по геометрия" Той тангенса е като Стоунхендж, голям и неразгадаем Е, айде, стига ви толкоа за сега Другия път пак ще ви "светкам" за начина на преподаване на математиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.