Viper Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Ima liprogramka deto da i pusna zapis na zvuk i da i pokaja nqkvo nivo na zvuka i u4astacite deto e po nisko otkolkoto mi trqbva da gi trie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 ako si polzval Sound Forge moje da ti svyr6i rabotatuk drugata koqto az sym polzval s podobni celi e CoolEdit premava izli6nite 6umove i moje da si pravi6 dosta ne6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Както казва Amigo с CoolEdit може да зададеш профил на шума (или на звука), който искаш да се премахне и готово. Предполагам, че и другите големи аудио редактори го могот това, но не съм работил с тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Ima liprogramka deto da i pusna zapis na zvuk i da i pokaja nqkvo nivo na zvuka i u4astacite deto e po nisko otkolkoto mi trqbva da gi trie ? Ti ako triesh tiq "tihi" uchastaci posle ne znam kaf "remix" shte izleze ot saotvetnata pesen..a we pich neshto mai pak si se obarkal Znachi Sound Forge e dobra programa za audio edit,no q pomisli za kakvo shte polzvash taq programa. P.S. Ne iskam da ti napraa zabelejka ama ima dosta temi za audio programi vav foruma,polzvai search s dumichkata "audio" i shte se uverish sam.I toq ti topic prilicha na onzi sas CD ROMa,gledame gledame i gadaem kakvo iskasj da kajesh vaobshte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 действително всички по-добри програми имат функции за чистене, но според мен Viper пита за програма, която в реално време да реже звука под някакъв зададен долен праг в dB или в цифрово значение. Това офлайн може да стане с куул едит или форге-то, но в реално време и аз не съм срещал. Предполагам ти трябва да записваш глас, а не музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 19, 2004 Share Posted February 19, 2004 Значи спомням си за една БГ програма за шпионси истории, която работеше точно така - активираше се над определено ниво на звука и записваше. Програмата се казваше Dog Ears, но не помня от къде се теглеше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted February 19, 2004 Author Share Posted February 19, 2004 Ti ako triesh tiq "tihi" uchastaci posle ne znam kaf "remix" shte izleze ot saotvetnata pesen..a we pich neshto mai pak si se obarkal Znachi Sound Forge e dobra programa za audio edit,no q pomisli za kakvo shte polzvash taq programa. P.S. Ne iskam da ti napraa zabelejka ama ima dosta temi za audio programi vav foruma,polzvai search s dumichkata "audio" i shte se uverish sam.I toq ti topic prilicha na onzi sas CD ROMa,gledame gledame i gadaem kakvo iskasj da kajesh vaobshte... na men mi trqbva ne za remix a za diktofon deto ne mi trqbva tam kadeto myl4i a samo deto govori. P.S. az kato gledam mai se ti gadae6 i nerazbira6 ama aide ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 19, 2004 Share Posted February 19, 2004 Ima liprogramka deto da i pusna zapis na zvuk i da i pokaja nqkvo nivo na zvuka i u4astacite deto e po nisko otkolkoto mi trqbva da gi trie ? http://warez.ru/invision/index.php?showtop...indpost&p=43678 Не е съвсем точно за твоя случай, но ще свърши работа. Просто следвай инструкциите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Osven tova az kato edin strasten privurjenik na Nero, bih ti predlojil negovite priloenia Wave editor i Sound trax. S vtoroto v realno vreme mojesh da ograni4avash sila na zvuka, a s purvoto mojesh sled tova sus zapisanoto da napravish kakvoto si pojelaesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.