Veno Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Конкурс за дизайн на wrzru.com и bt.wrzru.com подходящ за отпечатване на тениска, лице и гръб. Тениската ще е черна, така че дизайна да е съобразен с нея. За спечелилия безплатна тениска с неговия дизайн. Поствайте предложенията директно в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Пълноцветен печат или един цвят , два цвята ще да е ? Да знам върху какво да се насоча Между другото защо нямам бутон Edit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 2, 2008 Author Share Posted April 2, 2008 пълноцветен нямаш едит щото има бъг в Members++ групата, ще гледам да го погледна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Отзад да пише bt.wrzru the ultimate site, отпред 'class'; 'user name' Яко, поръчвам си още от сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Скоро бях написал писмо до един сайт с предложение за изработка на фанелки по мой избор. Фанелките изглеждаха по този начин - отзад логото на тракера, а отпред юзърнейм-а на потребителя. Цветът на фанелката - черен, а на надписа - сив. Все още чакам отговор...но май само с чакането ще си остана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Фанелките изглеждаха по този начин - отзад логото на тракера, а отпред юзърнейм-а на потребителя. тъкмо ще е по лесно на мвр - то да изпозаловят едни от най - големите "престъпници" в държавата сега сериозно - аз бих си купил тениска, стига да е на прилична цена и да съм сигурен, че ще пристигне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 off: Тениските могат да бъдат предлог да се съберем по ъплоудерски/модераторски/адмиски/юзърски на по биричка сори за оффа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Дано не горя в ада заради това. "Махам дизайна, защото колкото повече го гледам, толкова повече ме е срам от себе си. Просто е доста грозен. Като ми остане малко свободно време, ще развия идеята по друг начин" Няма да се оправдавам, че ми е отнело само 10 минути. Отне ми 30, но може още да се доизкусурява. П.П. Темата май ще е на по-голяма показност в Others раздела. Или поне да има препратка там, към тази тук. Аз я видях съвсем случайно, защото по принцип този раздел не го гледам. П.П. махнах моя "дизайн" защото не го харесвам. Ако направя нещо по-добро, ще го поместя. То трябваше да е махнато отдавна, но явно нещо не е сработило както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Търси ли се още дизайн за тениската? И ако да трябва ли да има някаква закачка като в на w00x тениската или само логото на сайта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 / лек оффтопик Има ли вече тениски ? И къде могат да се купят/получат ? С удоволствие бих си взел 2-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 / лек оффтопикИма ли вече тениски ? И къде могат да се купят/получат ? С удоволствие бих си взел 2-3 Ами и аз съм мераклия,но явно няма още?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Ами ако на някой му се занимава да ги направи, аз мога да предложа няколко варианта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 А защо да не се направят фланелки и на тракера и на Форума? Ако има мераклии да се занимаят с дизайна аз знам къде могат да се изработят. ЕТО какви съм правил за SENSATION 2007. Отпред виждате логото с Българското знаме, вдясно на снимката (стига сте гледали вляво!!!) се вижда на брат ми гърба - на гърбовете ни имаше различни снимки от шоуто през 2006-та. Имайте предвид обаче че не са съвсем евтини и ако ги направим така ще са за истински мераклии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 С тази сбинка определено ще е трудно да концентрираш вниманието на аудиторията в/у блузката но както и да е...Идеята иначе не е лоша ама толкова ли няма някой в форума кадето може да борави малко повече с фотошоп и производни Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 А защо да не се направят фланелки и на тракера и на Форума? Ако има мераклии да се занимаят с дизайна аз знам къде могат да се изработят. ЕТО какви съм правил за SENSATION 2007. Отпред виждате логото с Българското знаме, вдясно на снимката (стига сте гледали вляво!!!) се вижда на брат ми гърба - на гърбовете ни имаше различни снимки от шоуто през 2006-та. Имайте предвид обаче че не са съвсем евтини и ако ги направим така ще са за истински мераклии Е няма лошо де То нали като гледам , първоначалната идея е тениските да са черни - супер Някой който разполага със свободно време и може наистина да работи малко повече с фотошоп и производни - да направи дизайн , пък ние ще видим къде , как и колко могат да се поръчат , ако има желаещи Смятам, че за real юзърите на форума и warez идеята - няма да има значение, че цената няма да е 5 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 съвсем случайно се загледах в темата и да питам какво стана избрахте ли дизайн или се отказахте от идеята Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 А мен ме интересува какви ще са тениските като материал. Нещо от пазара или с хубав плат и кройка, дет да ти е кеф да я носиш.. и ако е второто, ако може да видя мостри :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Ама пълноцветен печат на тениска става само по два начина - трансфер и принтер. Трансфера на 100% памук става всъщност лепенка и спарва ужасно, а принтерния струва минимум 10 лв. Ако са бели, мога да ви уредя хубава цена и перфектни тениски. Само да се направят наведнъж, а не на порции. И дизайна да е ограничен в 2-3-4 цвята, да е подходящ за ситопечат, защото това е най-трайния метод за брандиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.