veseo Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Значи сега бързам да сядам да уча и само ще нахвърля набързо какво става дума. Дата.бг,бубу.то, технолинк и аренабг образуват нещо като консорциум, който забранява достъпа до фрийтата им на потребители на евро.нет. Ответния удар беше че евро.нет също забраниха достъп до фрий.евро.нет и купиха нови 20TB! ракове. Освен това в консорциума по последни данни са и Headoff и още няколко големи фирми. Като се върна от училище ще дам повече инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 нашето къде е?! да не би да са ни забравили? на нас не ни трябват тия боклуци. btw честит 1111 post! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 нашето къде е?! да не би да са ни забравили? на нас не ни трябват тия боклуци.btw честит 1111 post! "Нашето" си е затворено открай време, очевидно такава е и тенденцията за другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 да праат кво искат ! важното е ние да имаме достъп до дата.бг,бубу.то и т.н. скороста ни към евро нет и без тва е преебана така че кво ни ебе нас тва :Р да се оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 да праат кво искат ! важното е ние да имаме достъп до дата.бг,бубу.то и т.н.скороста ни към евро нет и без тва е преебана така че кво ни ебе нас тва :Р да се оправят dano samo i nas da ne si precakat a otnosno evro.net te i bez tfa server-a im e umrql ot glad Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 veseo problemut e malko po osoben. tva 4e free-ata otrqzoha dostupa na klienti na evro.net e suvsem druga. evro.net sa edin ot osnovnite dostav4ici na internet za lan mrejite v sofia. problema e 4e za da privlekat pove4e klienti im predostavqt internet da izklu4itelno niski ceni. realno ot klientite si iskat pari samo za mejdunarodniq trafik a za peeringa napravo im go davat bez pari. ot tuka idva problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 s dve dumi pravqt pari za smetka na ostanalite free-ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 E az se nadiavam da stane taka, che da ne opirame mnogo do ostanalite free-ta. Ako warez stane takova miasto, kadeto ima sichko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Ave neka si praviat kvoto si iskat (tiahnite raboti sa slojni i ne mojem da gi razberem) nali nie si imame wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 imame wareza to samo s wareza ne moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 moje kvo ti lipsva v warez-a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Евроком нямат ли някакъв проект за по-голяма free, което да е конкурентно на останалите и да се вижда отвън? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 i bez tova mnogo ot neshtata v free-tata se prepokrivat ne mi puka mnogo za evro.net a ako samo za nego stava vapros da ni orejat strashno nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 moje kvo ti lipsva v warez-a ? еми нерядко ми се случва да не мога да открия нещо във уареза, в дата.бг почти винаги обаче го намирам - факт! Колкото и да е голям уареза, не може да има всичко, откъм филми и други неща ще е по-богат, откъм други - по-беден. Докато е затворен в собствената си черупка на ЕК юзърите и няма отделни акаунти за външни потребители, както в дата.бг, и уплоада (скоростта) е толкова скромна, ще имаме от време на време нужда да теглим от вън. Аз лично почти всеки 5-ти файл го тегля от дата.бг, добре че д-лоада оттам ми е 14кбайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Евроком нямат ли някакъв проект за по-голяма free, което да е конкурентно на останалите и да се вижда отвън? За какво ти е уареза да се вижда отвън? Така си е много по-добре, както за нас, така и за Евроком Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 moje kvo ti lipsva v warez-a ? nqkoi koncerti i muzika i klipove VooDooMan nema smisal da se vijda ot vun btw za ko CS server-ite se vijdat ot City-Lan a nii tehnite ne moi gi vidim ne e li malko ne4esno ot tqhna strana Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 moje kvo ti lipsva v warez-a ? mi mp3 clips nqma kolkoto v data.bg pak i ako sa zatvoreni free-tata otkade 6te se teglat si4ki raboti i tezi koito ka4vat obiknovenno gi teglqt ot tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 btw za ko CS server-ite se vijdat ot City-Lan a nii tehnite ne moi gi vidim ne e li malko ne4esno ot tqhna strana Ne e verno .mogat da se vijdat serverite na citylan prez evrocom no v momenta nqmam pod ruka IP-tata da ti gi kaja .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Mi kato gi nqma gi drupnete i gi kachete da gi ima..ako vi marzi ima si request za vsqkakvi shits v foruma Samo s oplakvane ne stava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 moje kvo ti lipsva v warez-a ? wareza si e super qk,oba4e ne moje da otre4e6 4e dosta raboti gi nqma kakto ve4e si se ubedil. Silno se nadqv am taq vrajda da svar6i po skoro 6toto ima golqma veroqtnost nie potrebitelite da ostamen s prast v ustata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 A we naskoro zarbrah za nov internet dostav4ik samo za trakiq i 4asti ot ki4uka...kazva se Trakiq.net.....Mese4na vnoska=35 kinta : Lan Karta(ne sa sys modem)=65 kinta...Download(ot tqhniq server)=150 KB/S(ne kat nas bits/sec...) Download ot Open Internet=100 KB/S .... OBACHE NQMAT TOLKOVA QK SAIT...nqmat ni6to hubavo vatre A WE WAREZZ RULEZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 wareza si e super qk,oba4e ne moje da otre4e6 4e dosta raboti gi nqma kakto ve4e si se ubedil. Абе вие с главите си ли мислите или с нещо друго. Как може на един сървър, пък бил той и warez.ru, да се събере всичката SHIT на мрежата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Az ne kazvam 4e ima takav sarvar,nito 4e wareza trqbva da e takav,prosto obob6tavam vsi4ko kazano do tuk. Ina4e sam absulutno saglasen s teb NQMA takav sarvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 ...Mese4na vnoska=35 kinta : Lan Karta(ne sa sys modem)=65 kinta...Download(ot tqhniq server)=150 KB/S(ne kat nas bits/sec...) Download ot Open Internet=100 KB/S .... OBACHE NQMAT TOLKOVA QK SAIT...nqmat ni6to hubavo vatre ... Вярно че не може да се сравнява (що пък да не), но в София ЛАН мрежите за същите пари ти дават не 150 кбайта, ами доста повече, близо до максимума на ЛАН връзката, правете сметка, едно приятелче е на такава връзка, вика един филм за десетина минути го дърпа. Вие ми дайте такава връзка+достъп до повече фреета в Бг, пък нека да няма локален уарез. Това за 100 кбайта външен трафик както споменаваш много силно ме съмнява да е истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 Vqrno tedy ama o6te sme v plovdiv.Takiva ekstri po-kasno idvat pri nas.Hora radvaite se na tva koeto imate, a za pove4e s vremeto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.