Jump to content
BulForum.com

Първи април...

Blitz^^

Recommended Posts

Какво сте подготвили за утре?

Пищов по химия.

За съжаление точно на мен едва ли ще ми е до смях утре, ама все пак до вечерта може да измисля нещо оригинално.

Любимият ми празник (е поне в топ 5). Хубаво е, че няма и да учим... попринцип не съм замислил нещо кой знае колко гениално, защото мисля нещата на момента и се надявам да ми дойде някоя идея :)

Аз мисля просто да се обадя вкъщи и да заявя, че ще се женя. Супер банално е, ама не се сещам за друго сега.

Колкото до принтерите, това е добра идея. Знам, че пак няма да мине през жените и сексуалния тормоз, но ето и едно предложение от мен - Got milk?

Току що вързах тенекия на 2та си най-добри приятели :lol: Пратих ги за зелен хайвер.

Хубаво обаче че мен още не са ме метнали, може ЕК да се пробват с тия скорости :lol:

Класната оставила бележка в учителската стая "9б клас са готови да бъда изпитвани целия ден"... И ние за контра.. лепнахме на учителската "Г-жа Р***** Б****** ще се пенсионира" :lol:

Мене няма такъв филм.Уча в иконома и по принцип сме във ваканция от понеделник до другата сряда неска ми съобщава 1 съученик че от утре учим званя на класния и тои така ми разправя амам имам едно старнно чувство(може би най-вече защото не сиакм да го приемна за истина) че нещо на 1ви април ми мерише щтото той класния мн го хапе главата и като нищо да се гаврят с мене ся двамата.Та ако тва е първоаприлска шега е наистина може би най-култовата.А и някой ако зане дали иконома ше учат утре нека сподели на едно ПМ-че да не спамим в темата

Аз мисля просто да се обадя вкъщи и да заявя, че ще се женя. Супер банално е, ама не се сещам за друго сега.

Аз пък им казах, че днес съм се снимал с Медведев.. хванаха се :bgrin:

Хах Сега се обадих на един саученик и му казах че утре първите два часа по Геодезия практика са ни свободни :lol: :lol: :lol:

А как ви звучи: "Мамо, приятелката ми е бременна?" xD

Ами мене се са ме премятали, но се опитаха обаче един колега много го подпалиха. Седя си аз в кафето и той ми звани: Аве Митак вярно ли са ми вдигнали колата ве? Гого вика, че си му звъннал и си му казал, че сега е вдигат!

И аз в началото не зацепих за какво става на въпрос, но след секунди се досетих, че го бъзгат и викам: Да ве Ванка!!! Слизай долу бързо и се разправяй с полицаите, че ще трябва пак да ходиш до Паркинга...

И се чува: Да му Е&№&№№(№*№@ майката скапана и оше няколко солидни псовни...

Затваря ми и след 2-3 мин му звъня и му викам: Ванка днеска е 1 април ве човек ... Споко колата си е на мястото ( поне така си мисля де ) и той пак почна да псова като каруцар...

Смях беше, но усетих, че на колегата не му стана много смешно в началото ( 20 кинта на зад отма отива ... ) ама след това се смяхме всички ...

Тая тема трябваше да я видя по-рано... само един човек излъгах и само един човек ме излъга (каза ми, че Dimmu Borgir ще идват в България)...

На майтапите на принтерите просто съм легнал от смях... ov3rm4n, не си човек...

П.П. PEO... честно казано - стоях половин минута с увиснало чене, опитвайки се да разгадая смисъла на написаното... Някой може ли да го адаптира като за по-простовати хора като мен?

Ако го направя, рискувам майка ми да ми спука тъпанчетата с радостни възгласи...

1-ви мина, но искам да ти кажа да внимаваш с тази лъжа. Навремето един познат преди да обясни че се шегува такъв бой отнесе от баща си, че се разчу.

С някои неща не е особено уместно да се шегуваш... аз преди време бях забелязал че направя ли се на болен след седмица до 10тина дена и наистина се разболявах тъй че не предизвиквай съдбата :)

Излъгах всички, че заминавам да живея в САЩ за постоянно и всички в траур, че остават без душата на компанията :D

Излъгах един приятел много се стресна :)

Влизам у тях и му викам: "А, къде си ударил колата така" и той като скочи: "Лелеее някой да не ме е ударил" и хукна да слиза към колата :lol: Викам му споко 1-ви април е :punk

Аз вчера само на бъзици го карах , просто не ми се занимаваше да стряскам хората с лъжи ... и без това всеки беше зает с нещо .

п.п. Това за колата е някакъв хит вече и много върви да лъжеш хората с него .

:laughing:

Метнах татко,че е изгоряла лампата на ТВ-то!Ние сме с цифрова,а бях направил от там яркост и контраст на 0!Той мисли,чопли,гледа настройките на картината от ТВ-то,накрая се нави да ходим в сервиза,ама му казах от кво е!Тоя щеше да ме убий!

Метнах татко,че е изгоряла лампата на ТВ-то!Ние сме с цифрова,а бях направил от там яркост и контраст на 0!Той мисли,чопли,гледа настройките на картината от ТВ-то,накрая се нави да ходим в сервиза,ама му казах от кво е!Тоя щеше да ме убий!

Аз пък ,ако бях на мястото на баща ти бих те убил за "ТОЯ" :blink:

Никой не можах да излъжа...

На няколко пъти се пробвах да казвам истината, но да звучи като лъжа, ама нъцки...

Обаче ov3rm4n ме попила от смях :lol:

Не търсят ли при вас марком? :)

P.S. и на това много се хилих вчера :lol:

А какво е марком? Нещо с маркетинга?

Да, съкратено от маркетингови комуникации. Функциите на длъжността варират при различните организации.

И днес не можах да излъжа никой...

Обаче не се отказвам! Усещам, че това ще бъде най-дългият първи април :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...