Nibelung Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 moje li da mi preporychate programa za webserver (samo s GUI).kompa mi e pod win98 i XP.i ako moje da mi kajete moga li da zadavam razresheniya ot tipa share level/user level access,kato v Network Neighborhood. iskam da si pusna domashna mreja s webserver samo s uchebna cel,kakvo tryabva da napravya,za da nyamam problemi s Evrokom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 18, 2004 Share Posted February 18, 2004 така е, с файруол можеш да скриеш уеб сървъра напълно от ЕК, а дори и да не го скриеш, няма проблем докато не генерираш много трафик на ЕК, има много юзъри, пуснали такива сървъри. Иначе ти препоръчвам WebSite Pro, на O'Reilly, нативен уеб сървър за Уиндоус, едни от пионерите в сървърите за Уин, много лесно се администрира, има всичко което спомена като функции, администрирането става от една sheet с много таб-ове. А що се отнася до апачи-то, ти като научиш основите на уеб сърв-ването, апачито просто по друг начин се настройва , това е А и апачито не е нативен сървър за Уиндоус, новата версия 2 има доста несъвместимости с програми, например не се препоръчва да работи заедно със ZoneAlarm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.