Jump to content
BulForum.com

webserveri-sravnenie

Nibelung

Recommended Posts

moje li da mi preporychate programa za webserver (samo s GUI).kompa mi e pod win98 i XP.i ako moje da mi kajete moga li da zadavam razresheniya ot tipa share level/user level access,kato v Network Neighborhood.

iskam da si pusna domashna mreja s webserver samo s uchebna cel,kakvo tryabva da napravya,za da nyamam problemi s Evrokom ?

така е, с файруол можеш да скриеш уеб сървъра напълно от ЕК, а дори и да не го скриеш, няма проблем докато не генерираш много трафик на ЕК, има много юзъри, пуснали такива сървъри.

Иначе ти препоръчвам WebSite Pro, на O'Reilly, нативен уеб сървър за Уиндоус, едни от пионерите в сървърите за Уин, много лесно се администрира, има всичко което спомена като функции, администрирането става от една sheet с много таб-ове. А що се отнася до апачи-то, ти като научиш основите на уеб сърв-ването, апачито просто по друг начин се настройва , това е :)

А и апачито не е нативен сървър за Уиндоус, новата версия 2 има доста несъвместимости с програми, например не се препоръчва да работи заедно със ZoneAlarm.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...