DR_BoMBa Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 хора здравейте ! както ве4е разбрахте имам мн. гаден проблем с белтъчините и ми казаха да ги спра ОК спрях ги ! но ми кажете някакав препарат за пока4ване на мускулната маса които не съдържа белтъчини ! има ли такав ? на 18 сам и тренирам здраво но се случи така 4е се прецака организма ми ! или препарат който не е на мле4на или яйча основа Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Още си малък така че строба-не съдържа белтъчини и ще покачиш мускулна маса при това чиста.Щом тренираш здраво може и метан с ретабулил. Ако не те устроива не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Ами той има проблеми с здравето а ти си му препоръчал химия . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_BoMBa Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 Още си малък така че строба-не съдържа белтъчини и ще покачиш мускулна маса при това чиста.Щом тренираш здраво може и метан с ретабулил.Ако не те устроива не знам. ae bratle ti k`o ma naprai e kaji kreatina aminokiselinite ima li v tqh belta4ini neiskam da umiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 А е пич то от тва не се умира 1-вото което е 2-ро в аминокиселините има и то много,за креатина не знам.Ти ако не пиеш химия и неможеш да приемаш белтък по хубаво недеи тренираи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 geiner i kreatin Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Още си малък така че строба-не съдържа белтъчини и ще покачиш мускулна маса при това чиста.Щом тренираш здраво може и метан с ретабулил.Ако не те устроива не знам. А е пич то от тва не се умира 1-вото което е 2-ро в аминокиселините има и то много,за креатина не знам.Ти ако не пиеш химия и неможеш да приемаш белтък по хубаво недеи тренираи. сега слушай ме внимателно , отиваш до терасата , отваряш вратата , качваш се на парапета и скачаш надолу с главата ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Слушайте Zlobil, той винаги дава най компетентни отговори !!!! И в случая пак е прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Слушайте Zlobil, той винаги дава най компетентни отговори !!!!И в случая пак е прав. Дано нямаш предвид че хвърлянето от терасата е компетентно но ти си знаеш иначе за фитнес и тем подобни Злобата е как да го кажа right person Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_BoMBa Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 сега слушай ме внимателно , отиваш до терасата , отваряш вратата , качваш се на парапета и скачаш надолу с главата ........ ae prato iskam na teb da ti se slu4i da vidi6 k`o e qko kato mi varvi6 mn otvoren Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 по принцип бих ти казал че си доста тъпо парче , ама понеже ще ме накажат няма да го направя ако поне си беше направил труда да прочетеш кой пост съм коментирал щеше да скриеш умствения си потенциал , затва недей кълни ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_BoMBa Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 по принцип бих ти казал че си доста тъпо парче , ама понеже ще ме накажат няма да го направя ако поне си беше направил труда да прочетеш кой пост съм коментирал щеше да скриеш умствения си потенциал , затва недей кълни ...... раздуй тогава малко пове4е за тва онова ! ако разбира6 разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Дано нямаш предвид че хвърлянето от терасата е компетентно но ти си знаеш иначе за фитнес и тем подобни Злобата е как да го кажа right person Не, точно обратното имам предвид, че за фитнеса Злобил is not the right person !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 напълно подкрепям , вече дори не тренирам помня че преди години твърдеше че имаш тяло като гръцки бог , сега всички тръпнем в очакване какъв съвет ще дадеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Бре, бре, бре и все пак помниш макар да беше доста отдавна. В случая съвет немога да дам за съжаление. Но видях какъв съвет си дал на момчето и се сетих ,че ти винаги си давал такива. Още преди години си пишеше глупости и от тогава нищо не се е променило, само дето имаш към 2000 поста повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_BoMBa Posted April 2, 2008 Author Share Posted April 2, 2008 ok nikoi ni6to nqma da kaje OK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Бре, бре, бре и все пак помниш макар да беше доста отдавна.В случая съвет немога да дам за съжаление. Но видях какъв съвет си дал на момчето и се сетих ,че ти винаги си давал такива. Още преди години си пишеше глупости и от тогава нищо не се е променило, само дето имаш към 2000 поста повече. както и ти ....... както и сега..... по темата : какво е това заболяване ? я разкажи малко подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_BoMBa Posted April 2, 2008 Author Share Posted April 2, 2008 AMI LEKARITE MI KAZAHA DA SPRA BELTA4INITE DEMEK SIRENE QICA TVA ONOVA ! TA GUBQ VORMA KAJETE NE6TO ( DOBAVKA ) V KOQTO NQMA BQLTA4INI ILI PONE NESA TOLKOVA MN KATO V PROTEINA ? IMA LI PROTEIN V KOITO NQMA BELTA. MISLQ 4E NQMA VIE 6TE KAJETE NE6TO Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Кой клас си ? Няма такова писане чесно .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_BoMBa Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 ae ok ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_BoMBa Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 nqkoi 6te kaje li pone v koi hrani ima belta4ini ! e to v pove4eto ima no v koi ima nai mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 то си пише на съдържанието отзад , едва ли някой ще седне да ти ги изброява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.