noris Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Да ви кажа сега мен пък ме съди баща ми . Значи преди годинка и нещо ми даде пари (преведе ми ги по банков път де, щото бачка в чужбина) да си купя апартаментче. Междувременно се обзаведе с любовница - българка дет` ми е наборка кажи речи и си я взе да живее при него в чужбината. Тя вероятно няма търпение да му прилапа паричките (че да му бие сетне шута ), та го е навила да заведе дело срещу мен по чл.55 от ЗЗД - мотивът:- апартаментът трябвало да бъде купен на негово име (иначе тя как да го докопа?) и се е писала свидетел при това . Та искът е да възстановя преведената ми сума. ОК, ще я възстановя, като толкоз е оглупял. Само дето ме е яд, щото след някоя годинка баща ми като клекне пак при мен ще дойде. Е аз ще си го гледам де, нали е казал народът:- "син ама до амин", няма любовницата да му сменя памперса я, че да си цапа маникюра (тва и да го видя няма да го повярвям , да не говорим, че тя като се облажи ще се изсули кът пръдня из гащи). Ама като и да е... Малко ми е притеснено в момента, че се набълбуках яко с борчове да довършвам глупавия апартамент, та ще ми трябва повечко време да събера сумата, че е голяма (>55к). Та въпросът е какъв срок може да даде съдът да възстановя сумата? Ще дължа ли лихви за този период? Имам ли интерес да протакам делото (белким любовницата си намери по атрактивен обект или пък на баща ми му дойде акълът). Взможно ли е да ми натарузят и масрафа по делото, че както вече казах ми е финансово притеснено. Някакви други идеи или възможни хипотези? 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Има си тема за правни въпроси. Толкова ли е сложно да се огледаш преди да пуска теми не разбрах. И правилата не си прочел. И още с първата си тема и мнение тука се осираш. 20% от мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.