Ne_Hrani_Maiko Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 na antivirusnite programi v cql svqt.da sa ne6to kato TOP 10 ili ne6to takova.iskam nai-dobrata,6toto sq sam s NOD32 i ne sum mnooo dovolen,ili vse pak mi predlojete nqkva(znam 4e ima takava tema,no molbata za klasaciqta e purva) 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 na antivirusnite programi v cql svqt.da sa ne6to kato TOP 10 ili ne6to takova.iskam nai-dobrata,6toto sq sam s NOD32 i ne sum mnooo dovolen,ili vse pak mi predlojete nqkva(znam 4e ima takava tema,no molbata za klasaciqta e purva) 10x predvaritelno Ами точно в една (или даже в две) от многото теми из форума за антивирусни съм дал линк към резултатите от тестовете на PCWelt... Те са тествали всички по-известни + някои по-неизвестни... Потърси ги и ще видиш линка. Да знаеш, че има такива теми, не е достатъчно, трябва и да ги прегледаш, преди да решиш, че те не отговарят на това което искаш. А пък и да не отговарят, не виждам причина да не продължиш някоя от тях, вместо да почваш нова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 MI za men qki sa Norton AVPMonitor i takiva za kakvo ti e tva top 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.