Rolla Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Търся информация за собственика на авомобил !!! Жълт Опел Кадет част от регистрациоониа номер : PB1084 ili PB7084 Мисля, че не нарушавам правилата на форума като търся инфоормация. Реално погледнато и тя е стока и ако някои ми помогне ще измислим възнаграждение или ще почерпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 за какво го търсиш? Кажи да знаем да се оглеждаме за него или да се пазим от него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 Зажули ми колата и отнесе лампите пред магазина на снимката и избяга. Снимката е от охранителната камера пред магазина. Подал съм жалба в полицията и се опитвам да събера възможно най-много инфо да го издирят и да помогна на застрахователия ми да си направи насрещен иск. Основното което ме подразни е, че прелетя с висока скорост и ако колата ми не беше там можеше да удари хората на тротоара, а дори не спря и избяга Ще съм благодарен ако модераторите закачат темата отгоре за няколко дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Капка , комби , седан , от тези старите ли е :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 Капка , комби , седан , от тези старите ли е :? на снимката се вижда Хечбек е, капка или там както му се вика Ето снимката на качена и другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 аз снимка не виждам,не знам за другите.оправи си линка,май нещо нее в ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Снимка - ето я снимката. В първия пост не се вижда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Вече всичко се вижда във всеки пост, @Rolla, темата определено не е за тука - избери си един по-подходящ раздел по твое желание - "Автомобили", "Others" или каквото решиш и ми кажи да я пинна там за няколко дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Търся информация за собственика на авомобил !!!Жълт Опел Кадет част от регистрациоониа номер PB1084 ili PB7084 Такива стари таксита които не са в техническо състояние за пред КАТ ги има само в ,,СТОЛИПИНОВО". Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 част от регистрациоониа номер : PB1084 ili PB7084 Че те полицията ако нямат информация за собствениците на автомобилите, кой друг. Според марката, модела и цвета лесно трябва да го идентифицират. Освен ако не искаш да му хвърлиш един бой профилактично преди те да го докопат за да иде сам да си признае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Че те полицията ако нямат информация за собствениците на автомобилите, кой друг. Според марката, модела и цвета лесно трябва да го идентифицират. Освен ако не искаш да му хвърлиш един бой профилактично преди те да го докопат за да иде сам да си признае И аз това исках да му кажа още одеве....в базата данни на полицията за нула време могат да филтрират всички жълти опел кадети с пловдивска регистрация и подобни номера....ама според мен просто не им се занимава....нали няма убити... А тук е момента да изтъкна ползата от охранителните камери с висока резолюция....ако на снимката се виждаше достатъчно ясно номера на колата, досега д-р Ричард Кимбъл ( ) щеше да е открит и разобличен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 За полицията не знам защо да не им се занимава, аз по-скоро бих потърсил връзки там и да се придвижат нещата по-барзо защото въпросния серсем спокойно можеше да претрепе някой... пък и е проблем на застрахователите това, ако и да ти е застъргал колата ти си я оправяш и им предаваш фактурата и каското я оправя пък те да си го търсят човека, виж за лампите не знам как стои въпроса... Но при всички положения с малко правилен подход т.е. с тази снимка и някой познат от полицията все ще ти симпатизира и би ти помогнал а според мен търсенето в базата данни ще е за минути. И все пак - каква полза и да го намериш? Проблема не е твой след като има застрахователи и освен да му хвърлиш 1 бой (от което ползата за теб е нулева, освен че ще си направиш кефа) друго какво може да направиш? Ако е някой от столипиново мислиш ли че изобщо ще ти плати нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 И все пак - каква полза и да го намериш? Проблема не е твой след като има застрахователи и освен да му хвърлиш 1 бой (от което ползата за теб е нулева, освен че ще си направиш кефа) друго какво може да направиш? Ако е някой от столипиново мислиш ли че изобщо ще ти плати нещо? Проблема е, че докато не се намери виновника, застрахователят няма да плати и 1 стотинка, тъй като щетите се покриват от неговата застахователна полица ( ако има такава ). Ако няма, може да заведе дело и да го осъди за нанесените щети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Проблема е, че докато не се намери виновника, застрахователят няма да плати и 1 стотинка, тъй като щетите се покриват от неговата застахователна полица ( ако има такава ). Ако няма, може да заведе дело и да го осъди за нанесените щети. А каско? Също така защо теб би трябвало да те интересува това - застрахователя да си го издири, ти като имаш каско си търсиш парите от него. Няма акт, няма нищо - треснал ти е колата и е избягал. Ти ли си длъжен да го намериш или те? Ако е било на някой паркинг и не знаеш кой е какво правим и каква е разликата след като имаш част от номера? Пък и застрахователите трябва да имат канали по които да ги издирват като им подадеш възможно най-много информация ако си го видял? Щото по тая логика аз утре да ида да си купя 1 пушка и да взема да раздавам правосъдие а не да чакам с години полицията и застрахователите да ми изплатят щетите (говоря образно ако бях на мястото на потърпевшия)... то натам е тръгнала цялата работа но все пак трябва да си има ред - моята работа е да правя програми, на полицията и застрахователите работата им е да издирват такива серсеми и да се оправят с тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 А каско? Също така защо теб би трябвало да те интересува това - застрахователя да си го издири, ти като имаш каско си търсиш парите от него. Няма акт, няма нищо - треснал ти е колата и е избягал. Ти ли си длъжен да го намериш или те? Ако е било на някой паркинг и не знаеш кой е какво правим и каква е разликата след като имаш част от номера? Пък и застрахователите трябва да имат канали по които да ги издирват като им подадеш възможно най-много информация ако си го видял? Щото по тая логика аз утре да ида да си купя 1 пушка и да взема да раздавам правосъдие а не да чакам с години полицията и застрахователите да ми изплатят щетите (говоря образно ако бях на мястото на потърпевшия)... то натам е тръгнала цялата работа но все пак трябва да си има ред - моята работа е да правя програми, на полицията и застрахователите работата им е да издирват такива серсеми и да се оправят с тях... Каското е съсвем отделно нещо. Rolla ако имаше каско, съм сигурен, че едва ли щеше да се занимава да го търси. Точно на паркинг стана подобен инцидент затова ти казвам, че без виновника няма кой да му плати и стотинка. Пича удари три паркирани коли - събра си стопове, брони и т.н от платното качи ги в багажника и отпраши.В 2 през ноща. Думите на застрахователите бяха именно такива - намерете виновника неговата гражданска отговорност и т.н. за да си получите парите. От полицията така и нищо не направиха за да го намерят, предпоалгам и Rolla за това го търси ( а не да раздава правосъдие както смятат повечето ). ЕДИТ: djadomraz - ако искаш вземи ключовете и сам си надраскай боята, застрахователят пак ще ти плати ако си каско. Говоря ти за гражданската отговорност - без виновник не се изплащат щети. И не само, че трябва да има виновник, но и да се докаже вината му ( благодарение на камерите ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Искаш да кажеш че даже да имам каско при такова нещо няма да ми платят никакво обезщетение преди да намерят собственика ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 май ставаше въпрос,че ако си с каско ще ти платят щетите,но ако си с гражданска,трябва първо да се намери виновника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 azsum - имам каско, търся го поради 2 причини 1. Ако има виновно 3-то лице не си губя отстъпката при подновяване на полицата 2. Заради наглоста да избияга - има достатъчно инфо и от КАТ би трябвало да му наложат някакви санкции. Мисля че беше пиян и се надвяам да бъде наказан и утре да не удари още някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Това е престъпление независимо от какъв характер. По принцип "Милицията" трябва да отреагира и веднага да каже на човека кой е още повече че има и видео материал. Ако не го направят ще е егати смеха. То по-лесно е сам да си го намери човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.