Jump to content
BulForum.com

UEFA EURO 2008

paspartu

Recommended Posts

UEFA EURO 2008

На 18-ти април 2008 г. излиза UEFA EURO 2008, която ще ни отведе на европейското първенство в Австрия и Швейцария.

Developer(s): EA Sports

Publisher(s): Electronic Arts

Platform(s): PC,PlayStation, 2, 3; Xbox 360

Genre(s): Sports game/ Football

Mode(s): Single player, multiplayer

Screenshots

DEMO

Снощи пробвах демото. Отново пълна тъпня, енджина естествено си е същия. Само тревата е по-зелена :lol: Нищо ново и от към геймплей, даже по същия начин си се шматкат футболистите, да не говорим че и бъговете от фифа08 продължават да си присъстват и тук.

А като си спомня, че навремето бях фен на фифа...тц тц.

че ще се пробва е повече от ясно :D

от 1992г на сегата си цъкам фифа, последните 2-3 почти не съм ги играл, но тия "специалните" - във връзка със световно или кеш / уефа са по голяма рядкост и ще зариба 4-5 сезона поне :)

че ще се пробва е повече от ясно :D

от 1992г на сегата си цъкам фифа, последните 2-3 почти не съм ги играл, но тия "специалните" - във връзка със световно или кеш / уефа са по голяма рядкост и ще зариба 4-5 сезона поне :)

според мен играта е поне малко по-добра от fifa 08. но не може да се даде оценка от демото. естествено не е next gen ама ми харесва. уж щяло да има доста европейски стадиони включително и ст. "Васил Левски" ама докато не видя не вярвам. хубаво е че всеки отбор има поне 30 играча за избор.

Пробвах демото и горе-долу става.Но нещо прекалено лесно успявам да вкарвам голове :bgrin: Или така ми се струва, защото на фифа 08 е почти невъзможно да се отбележи :D Или пък играя срещу аматъори... но не може да се разбере, все пак това е демо. Дано играта не ме разочарова, uefa euro 2004 беше доста добра, дано и тази игрица е така.

Абе не трябваше ли неска вече да е пуснта играта насам натам по сайтовете неска тръгнах да я търса да си я сваля никъде не я намерих

Абе не трябваше ли неска вече да е пуснта играта насам натам по сайтовете неска тръгнах да я търса да си я сваля никъде не я намерих

на 18ти бате.. има забавяне

на хиляда места включително и сайта на ЕА пишеше че играта излиза на 11-ти април ама не стана така. в английския сайт на ЕА пише че излиза на 18-ти.

В момента съм на 10% даунлоуд :lol:

след като играх по дълго установих, че за мен играта е доста зле :( .

поне малко да бяха загатнали за next gen :angry: .

Samo da pitam 6te trugne li na GeForce 4 MX 440 64 Mb ? :bgrin:

НЕ!!! Според теб щом не ви тръгна 08 на тази карта, как очакваш тази игра да ти тръгне?!

А колкото до играта, :lol: :lol: Толкова е бъгава, че полудях точно за 10 мин.

Изведнъж ми изчезнаха играчите и останаха само противниковите, ха познайте к'о стана :lol:

С една дума не си губете времето...аз лично съжелявам, че въобще я изтеглих.

А колкото до играта, :lol: :lol: Толкова е бъгава, че полудях точно за 10 мин.

Изведнъж ми изчезнаха играчите и останаха само противниковите, ха познайте к'о стана :lol:

С една дума не си губете времето...аз лично съжелявам, че въобще я изтеглих.

Ve4e ne me e qd tolkova :lol: :lol: :lol:

Играта СЪкс от сякъде :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin

Ами малко съм разочарован от играта.Първо техниката на подаване и на ударите след като на фифа 08 я бяха направили по-сложна и всичко ставаше малко по реално ся пак са се върнали малко назад и всички тия работи са в стил фифа 07 и второ картината и играчите са ги напрали тип няква анимация и тия малки човечета които са направили ми се струват че са все едно от някоя фифа по-старо поколение

Пуснах на Play Now и забелязах че няма химните на 2те държави. Дано на самото първенство има. Иначе я бива играта..

има ли българския начионален отбор в тая игра :confused

Ми естествено, то нали има опция да почнеш от квалификациите, което всъщност е по-зарибено ;)

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...