paspartu Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 UEFA EURO 2008 На 18-ти април 2008 г. излиза UEFA EURO 2008, която ще ни отведе на европейското първенство в Австрия и Швейцария. Developer(s): EA Sports Publisher(s): Electronic Arts Platform(s): PC,PlayStation, 2, 3; Xbox 360 Genre(s): Sports game/ Football Mode(s): Single player, multiplayer Screenshots DEMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Снощи пробвах демото. Отново пълна тъпня, енджина естествено си е същия. Само тревата е по-зелена Нищо ново и от към геймплей, даже по същия начин си се шматкат футболистите, да не говорим че и бъговете от фифа08 продължават да си присъстват и тук. А като си спомня, че навремето бях фен на фифа...тц тц. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 че ще се пробва е повече от ясно от 1992г на сегата си цъкам фифа, последните 2-3 почти не съм ги играл, но тия "специалните" - във връзка със световно или кеш / уефа са по голяма рядкост и ще зариба 4-5 сезона поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 че ще се пробва е повече от ясно от 1992г на сегата си цъкам фифа, последните 2-3 почти не съм ги играл, но тия "специалните" - във връзка със световно или кеш / уефа са по голяма рядкост и ще зариба 4-5 сезона поне според мен играта е поне малко по-добра от fifa 08. но не може да се даде оценка от демото. естествено не е next gen ама ми харесва. уж щяло да има доста европейски стадиони включително и ст. "Васил Левски" ама докато не видя не вярвам. хубаво е че всеки отбор има поне 30 играча за избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Пробвах демото и горе-долу става.Но нещо прекалено лесно успявам да вкарвам голове Или така ми се струва, защото на фифа 08 е почти невъзможно да се отбележи Или пък играя срещу аматъори... но не може да се разбере, все пак това е демо. Дано играта не ме разочарова, uefa euro 2004 беше доста добра, дано и тази игрица е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Абе не трябваше ли неска вече да е пуснта играта насам натам по сайтовете неска тръгнах да я търса да си я сваля никъде не я намерих Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Абе не трябваше ли неска вече да е пуснта играта насам натам по сайтовете неска тръгнах да я търса да си я сваля никъде не я намерих на 18ти бате.. има забавяне Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Абе не трябваше ли неска вече да е пуснта играта насам натам по сайтовете неска тръгнах да я търса да си я сваля никъде не я намерих на хиляда места включително и сайта на ЕА пишеше че играта излиза на 11-ти април ама не стана така. в английския сайт на ЕА пише че излиза на 18-ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 тя се появи бе, що никой не свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 тя се появи бе, що никой не свирка сваляй народе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 В момента съм на 10% даунлоуд Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 В момента съм на 10% даунлоуд след като играх по дълго установих, че за мен играта е доста зле . поне малко да бяха загатнали за next gen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Samo da pitam 6te trugne li na GeForce 4 MX 440 64 Mb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Samo da pitam 6te trugne li na GeForce 4 MX 440 64 Mb ? НЕ!!! Според теб щом не ви тръгна 08 на тази карта, как очакваш тази игра да ти тръгне?! А колкото до играта, Толкова е бъгава, че полудях точно за 10 мин. Изведнъж ми изчезнаха играчите и останаха само противниковите, ха познайте к'о стана С една дума не си губете времето...аз лично съжелявам, че въобще я изтеглих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 А колкото до играта, Толкова е бъгава, че полудях точно за 10 мин.Изведнъж ми изчезнаха играчите и останаха само противниковите, ха познайте к'о стана С една дума не си губете времето...аз лично съжелявам, че въобще я изтеглих. Ve4e ne me e qd tolkova Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Играта СЪкс от сякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Ами малко съм разочарован от играта.Първо техниката на подаване и на ударите след като на фифа 08 я бяха направили по-сложна и всичко ставаше малко по реално ся пак са се върнали малко назад и всички тия работи са в стил фифа 07 и второ картината и играчите са ги напрали тип няква анимация и тия малки човечета които са направили ми се струват че са все едно от някоя фифа по-старо поколение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Пуснах на Play Now и забелязах че няма химните на 2те държави. Дано на самото първенство има. Иначе я бива играта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 има ли българския начионален отбор в тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 има ли българския начионален отбор в тая игра Ми естествено, то нали има опция да почнеш от квалификациите, което всъщност е по-зарибено Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Абе слаба работа,по-зле е от 08 даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 И аз съм на тва мнение въпреки че в началото като излезе 08 супер много я плюх Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Толкова е зле, че дори ако играех с дървена клечка и парче керемида, пак щеше да ми е по-забавно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.