Defekt Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Ето на каква игричка се натъкнах в един друг форум. голяма зарибявка е. Стигнах до 6-7 ниво 100IQ Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Някъде тук има тема за това май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 24000 точки и не ме пусна след 6-то ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 тая игра и аз я научих преди около месец.Много е зарибяваща там всичките категории на играта съм ги пробвал на категория "World" съм стигал най-много до 6-то ниво и нататък немога да премина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 6то ниво е адски трудно, повечето градове/места са доста неизвестни (поне за мен де), но иначе столиците ги опуках кът Левски Цска насред Борисовата градина. Доста зарибена игричка, бях позабравил хубавата част от географията, навремето имах само 6ци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Първи опит: 119 IQ. Ниво 11 от 12. Прилагам и снимков материал xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Географията винаги е била слабото място! Със зор минах 4-то ниво и ме опукаха на 5-то. Няма ли нещо с физика или химия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Тва е което успях да направя в 23:37 утре повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombra Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Като за първи път - 8-мо ниво. Там където не знаех точното място на града или обекта, кликвах върху държавата. Преди много години бях радиолюбител и имам установени радиовръзки с любители от много страни, та картата ми беше все пред очите. Малко ми идва ситен мащаба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Тая тема като гледам вече е станала мерене на пишки, та викам и аз да се премеря (барем веднъж и аз да излезе, че го вадя голям). Играта я има във facebook, та цъкахме по едно време с приятелите тук. По едно време имах втори резултат във facebook на европейската и 4ти на световната. На флаговете бях също в десятката. Предполагам оттогава са ме минали разни хора. Сега си проверих резултатите: на световното имам малко над 600 хиляди точки, на европейското - 139 хиляди, на знамената - 500 хиляди и около 300 хиляди на снимките. На другите май не съм играл изобщо. Мисля, че трябва да споделя, че сред приятелите си не съм на първо място в нито една категория освен знамената. То щото американците са тъпи и не разбират нищо от география... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.