LaN Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Значи съжелявам , ако повтарям някоя тема ( потърсих , не успях да намеря сходна) . Проблемът не е мой , на един познат е , описанието не е кой знае какво , но ме заинтригува. В общи линий , едни познати си купили лаптопи, с инсталирана Виста на тях. Махнали Вистата и сложили ХП - легално при това . Казаха ми , че след преинсталацията на операционната система , торент клиентите им не могат да свалят Пробвали с няколко торент клиента - изобщо не могат да дърпат каквото и да е , и това след заместването на Виста с ХП . Това ми бе описано като проблем , аз се зачудих от какво може да е. Не ми изникна никаква идея честно казано . Интересното е , че случката не е само на 1 лаптоп . Някой да знае нещо за подобен проблем ? Съжелявам за бедното описание , просто повече информация не ми бе предоставена .Ще питам за подробности , ще пробвам евентуално да се седна на някой от комповете за да видя и аз самият за какво иде реч, междувременно ако на някого му идва идея за проблема - моля да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Изключили ли са firewall-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 Изключили ли са firewall-a? Доколкото ми казаха - да, изключен е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Не се зарежда торент файлът или се зарежда, има го като задача но не се сваля ? Ако е второто, би трябвало клиентът да си каже поради каква причина не е....ва да се сваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 Не се зарежда торент файлът или се зарежда, има го като задача но не се сваля ? Ако е второто, би трябвало клиентът да си каже поради каква причина не е....ва да се сваля. Както споменах : това което съм написал е цялата информация с която разполагам за момента Ще се опитам да отида до тези познати и да видя реално как стоят нещата, но за момента знам само това което съм написал . Помислих си , че може да има специфичен проблем с п2п връзките при преминаване от Виста на ХП ( макар да няма смисъл , но с Виста не съм запознат и не съм работил изобщо), затова пуснах темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Само за един клиент ли става дума или са пробвани няколко? В такава ситуация бих опитал u-torrent, не се инсталира и тръгва директноот изпълнимия файл. Друг въпрос, който ми хрумва: как е направена инсталацията на XP - на чисто? Някъде бях чел и за други проблеми при миграцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnum6671 Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Не виждам какво общо има тук Вистата - нали е качено ХП ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Честно казано аз няма да се учудя ако микрософт не пробват нещо за да забранят торентите . Като е легално хп-то има ли всички обновления ? Като отидеш при тези хора се оптай да разбереш колкото се може повече ... интересен е проблема ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.