Thief Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Въпроса ми е има ли смисъл да си купиш лаптоп от техномаркета. Конкретно, този модел:here 1. Прекалено евтин ми се струва. Само на мен ли? 2. Как е техния съпорт ? 3. Какъв е шанса да изчистват някаква партида дефектни лаптопи ? Търсех другаде същия модел, но точно същия не намерих. Много подобни на този, вървят по 1500 лв и нагоре. Твърдо съм решил да е леново без значение цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 аз лично не съм особено очарован от ТМ ето тук съм написал и какви патила съм имал с тях, а и други хора също не са доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Мдам леново правят прекрасни лаптопи, но да не ти идва до главата да се занимваш със съпорта на техномаркет и сякакви подобни вериги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 1. pogledni tuk: http://laptop.bg/#/show/IBM%20LENOVO/4/ 2. Имам лош спомен от техния съпорт... много време ме моотаха за една Мп3-ка докато ми е оправят - близо 3 месеца. 3. прочети из форумите дали това е дефектна партида.... аз лично нр мисля, но знам ли... може да е нещо залежало... ако има някакво значение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.