NEFARIOUS Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Мисля , че е lucker-късметлия.. 1 братле говори по подобен начин и г/д съм им свикнал на тия фрази.. другото беше "пасни бутилката" , което би тряало да значи "подай бутилката" xD Вариации много Бати ужаса ПС. Дума LUCKER в английския език няма. То кофти, че трябва да загряваш и вариациите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 "Ааа, тоя е чийтър! Виж го бе, де#а и пекато, пак ме килна. Леле тоя как лийчва! Ходи да харвиш за икспириънс. Ти си е@ати и нууба! А ония крийп да знаеш к'во ми дропна?! Няма такъв стаф! Ония юнийк айтъм колко голд струва? Гъ Лъ, Хъ Фъ! А, ония е дропър. Гъ Гъ! Лол! Рофълъ! ВъТъФъ!? Фааааак! ... А шамар! Седя си аз в парка и се наслаждавам на слънчевите лъчи и някакви "гиикове" на съседна пейка ми надуват главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 ...А шамар! Седя си аз в парка и се наслаждавам на слънчевите лъчи и някакви "гиикове" на съседна пейка ми надуват главата... Много зле за българския език, ама какво да направиш, това е само един от многото отрицателни ефекти вследствие на прекалено, споделено време пред виртуални игри. Един камък и от който да почнеш, няма да сбъркаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 като стана на въпрос имам напредвид имам впредвид не са точно паразитни думи, а по-скоро грешно използвани изрази, но ме влудява, когато някой от Бостън Селтикс ги използва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Шт! Млък, че ще раздразниш злите форумни духове Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Как никой не е отбелязал "някъв такъв" "И тя няква такава ми се пули " "Някво ей такова ми е супер тъпо" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Я! шматаrrell била тука :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.