Jump to content
BulForum.com

Изгониха Едо Ераносян!

warp

Recommended Posts

VooDooMaN май забравяш на лаута Локо - Ботев 5:3 нима нямаше интрига на този мач. Мога да ти кажа че пловдивското дерби в последно време е много по-качествено от Левски - ЦСКА. Не мислиш ли така ?

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply
VooDooMaN май забравяш на лаута Локо - Ботев 5:3 нима нямаше интрига на този мач. Мога да ти кажа че пловдивското дерби в последно време е много по-качествено от Левски - ЦСКА. Не мислиш ли така ?

Ще ти кажа след 2 кръга ;). Интрига има винаги.

До сега не си ли го разбрал? В София почти винаги се знае какво ще стане, докато в Пловдив не е така.Винаги е имало изненади.

Не ми е работата да знам кой кога е вкарал гол за някакво отборченце, което влиза и излиза от А група.

VooDooMaN ,bez da se obijdash ama si dosta tupi4ak! kat ne ti e rabota da znaesh nqkvi si danni za taka nare4enoto "nqkakvo si otbor4e" ,zashto togava si izkazvash smeshnoto i nekompetentno mnenie ?! I kvo mi se fukash s mnogorezultatnite pobedi na Levski nad nai-golemite otbori v BG ,m/y drugoto ,sigurno po slu4ainost,sam si opomenal i imeto na Botev Plovdiv ,makar i s sramniq rezultat ot 6:1 . are kaji mi koga ste ni bili 6:1 prez 20-tte ,... 70-tte ,80-tte ?! i kakto 1912 ti rqzasni ,Botev dale4 ne e posredtstveno otbor4e.. ili ti vijdash v budeshteto kak tova tepurva ima da se slu4va s nas? mi shtom kazvash .. ama nqmam nujda vse oshte ot vra4ka,nai-malkoto ot neprofesionalna! pone nqkvo udostoverenie dai be..

Dreamer . Koi zaslujava li ? emi pak ne zaslujavate . Redica silni ma4ove s/y slabi otbor4eta.. pobeda s/y slaboto otbor4e na Levski. 2 zagubi ot vremenno stabilnata Slavia i kakto ve4e se izkazax stabilniqt Litex i pobeda nad slaboto otbor4e na CSKA . za men tova ne e shampionska igra. A i dori da kajem ,4e ot vsi4ki otbori v A grupa vie ste imali "nai-dostoinoto predstavqne" prez purvia polusezon .. mi xyy ama shampion ne se stava samo s 15 ma4a ... a s 30! taka 4e ne mi govori koi kolko zaslujaval..

Iskam da poqsniq ,4e pod slabi otbor4eta nqmam nikvo namerenie da izrazqvam negativni pristrastia s/y Levski i CSKA .. CSKA daje gi xaresvam. No nikoi nemoje da me ubedi ,4e igrata im prez 1viq polusezon ne beshe prosto posredstvena i smeshna.

Айде честито на Пловдив.

Ботев бие с 1:0 Белесица в 9-тата мин.

Локо бие с 3:0 Марек в последните 10-15 мин на мача.

P.S.: Лошото е, че Македонска Слава победи Нафтекс и Ботев така си остава пак на последно място.

VooDooMaN ,bez da se obijdash ama si dosta tupi4ak! kat ne ti e rabota da znaesh nqkvi si danni za taka nare4enoto "nqkakvo si otbor4e" ,zashto togava si izkazvash smeshnoto i nekompetentno mnenie ?!  I kvo mi se fukash s mnogorezultatnite pobedi na Levski nad nai-golemite otbori v BG ,m/y drugoto ,sigurno po slu4ainost,sam si opomenal i imeto na Botev Plovdiv ,makar i s  sramniq rezultat ot 6:1 . are kaji mi koga ste ni bili 6:1 prez 20-tte ,... 70-tte ,80-tte ?! i kakto 1912 ti rqzasni ,Botev dale4 ne e posredtstveno otbor4e.. ili ti vijdash v budeshteto kak tova tepurva ima da se slu4va s nas? mi shtom kazvash .. ama nqmam nujda vse oshte ot vra4ka,nai-malkoto ot neprofesionalna! pone nqkvo udostoverenie dai be..

Dreamer . Koi zaslujava li ? emi pak ne zaslujavate . Redica silni ma4ove s/y slabi otbor4eta.. pobeda s/y slaboto otbor4e na Levski. 2 zagubi ot vremenno stabilnata Slavia i kakto ve4e se izkazax stabilniqt Litex i pobeda nad slaboto otbor4e na CSKA . za men tova ne e shampionska igra. A i dori da kajem ,4e ot vsi4ki otbori v A grupa vie ste imali  "nai-dostoinoto predstavqne" prez purvia polusezon .. mi xyy ama shampion ne se stava samo s 15 ma4a ... a s 30! taka 4e ne mi govori koi kolko zaslujaval..

Iskam da poqsniq ,4e pod slabi otbor4eta nqmam nikvo namerenie da izrazqvam negativni pristrastia s/y Levski i CSKA .. CSKA daje gi xaresvam. No nikoi nemoje da me ubedi ,4e igrata im prez 1viq polusezon ne beshe prosto posredstvena i smeshna.

Пикльо, тъпичък викай на баща ти. Аз тук не съм обидил никой.

Че си чорбар се вижда от поста против Левски. 1994-та е 6:1 срещу Ботев. Не знам тогава имаше ли брокерчета или вече бяха ги подгонили за далавери.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...