dj_ivo Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 VooDooMaN май забравяш на лаута Локо - Ботев 5:3 нима нямаше интрига на този мач. Мога да ти кажа че пловдивското дерби в последно време е много по-качествено от Левски - ЦСКА. Не мислиш ли така ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 VooDooMaN май забравяш на лаута Локо - Ботев 5:3 нима нямаше интрига на този мач. Мога да ти кажа че пловдивското дерби в последно време е много по-качествено от Левски - ЦСКА. Не мислиш ли така ? Ще ти кажа след 2 кръга . Интрига има винаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 До сега не си ли го разбрал? В София почти винаги се знае какво ще стане, докато в Пловдив не е така.Винаги е имало изненади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Добре, успех ти желая! В София се знаело . Да ти кажа ли какво ще стане в Пловдив? 3:0 за Локо и Ботев изпада. И тук се знае май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Не ми е работата да знам кой кога е вкарал гол за някакво отборченце, което влиза и излиза от А група. VooDooMaN ,bez da se obijdash ama si dosta tupi4ak! kat ne ti e rabota da znaesh nqkvi si danni za taka nare4enoto "nqkakvo si otbor4e" ,zashto togava si izkazvash smeshnoto i nekompetentno mnenie ?! I kvo mi se fukash s mnogorezultatnite pobedi na Levski nad nai-golemite otbori v BG ,m/y drugoto ,sigurno po slu4ainost,sam si opomenal i imeto na Botev Plovdiv ,makar i s sramniq rezultat ot 6:1 . are kaji mi koga ste ni bili 6:1 prez 20-tte ,... 70-tte ,80-tte ?! i kakto 1912 ti rqzasni ,Botev dale4 ne e posredtstveno otbor4e.. ili ti vijdash v budeshteto kak tova tepurva ima da se slu4va s nas? mi shtom kazvash .. ama nqmam nujda vse oshte ot vra4ka,nai-malkoto ot neprofesionalna! pone nqkvo udostoverenie dai be.. Dreamer . Koi zaslujava li ? emi pak ne zaslujavate . Redica silni ma4ove s/y slabi otbor4eta.. pobeda s/y slaboto otbor4e na Levski. 2 zagubi ot vremenno stabilnata Slavia i kakto ve4e se izkazax stabilniqt Litex i pobeda nad slaboto otbor4e na CSKA . za men tova ne e shampionska igra. A i dori da kajem ,4e ot vsi4ki otbori v A grupa vie ste imali "nai-dostoinoto predstavqne" prez purvia polusezon .. mi xyy ama shampion ne se stava samo s 15 ma4a ... a s 30! taka 4e ne mi govori koi kolko zaslujaval.. Iskam da poqsniq ,4e pod slabi otbor4eta nqmam nikvo namerenie da izrazqvam negativni pristrastia s/y Levski i CSKA .. CSKA daje gi xaresvam. No nikoi nemoje da me ubedi ,4e igrata im prez 1viq polusezon ne beshe prosto posredstvena i smeshna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 Айде честито на Пловдив. Ботев бие с 1:0 Белесица в 9-тата мин. Локо бие с 3:0 Марек в последните 10-15 мин на мача. P.S.: Лошото е, че Македонска Слава победи Нафтекс и Ботев така си остава пак на последно място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 21, 2004 Share Posted February 21, 2004 VooDooMaN ,bez da se obijdash ama si dosta tupi4ak! kat ne ti e rabota da znaesh nqkvi si danni za taka nare4enoto "nqkakvo si otbor4e" ,zashto togava si izkazvash smeshnoto i nekompetentno mnenie ?! I kvo mi se fukash s mnogorezultatnite pobedi na Levski nad nai-golemite otbori v BG ,m/y drugoto ,sigurno po slu4ainost,sam si opomenal i imeto na Botev Plovdiv ,makar i s sramniq rezultat ot 6:1 . are kaji mi koga ste ni bili 6:1 prez 20-tte ,... 70-tte ,80-tte ?! i kakto 1912 ti rqzasni ,Botev dale4 ne e posredtstveno otbor4e.. ili ti vijdash v budeshteto kak tova tepurva ima da se slu4va s nas? mi shtom kazvash .. ama nqmam nujda vse oshte ot vra4ka,nai-malkoto ot neprofesionalna! pone nqkvo udostoverenie dai be.. Dreamer . Koi zaslujava li ? emi pak ne zaslujavate . Redica silni ma4ove s/y slabi otbor4eta.. pobeda s/y slaboto otbor4e na Levski. 2 zagubi ot vremenno stabilnata Slavia i kakto ve4e se izkazax stabilniqt Litex i pobeda nad slaboto otbor4e na CSKA . za men tova ne e shampionska igra. A i dori da kajem ,4e ot vsi4ki otbori v A grupa vie ste imali "nai-dostoinoto predstavqne" prez purvia polusezon .. mi xyy ama shampion ne se stava samo s 15 ma4a ... a s 30! taka 4e ne mi govori koi kolko zaslujaval.. Iskam da poqsniq ,4e pod slabi otbor4eta nqmam nikvo namerenie da izrazqvam negativni pristrastia s/y Levski i CSKA .. CSKA daje gi xaresvam. No nikoi nemoje da me ubedi ,4e igrata im prez 1viq polusezon ne beshe prosto posredstvena i smeshna. Пикльо, тъпичък викай на баща ти. Аз тук не съм обидил никой. Че си чорбар се вижда от поста против Левски. 1994-та е 6:1 срещу Ботев. Не знам тогава имаше ли брокерчета или вече бяха ги подгонили за далавери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 I pak se vurna vse pak.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 Da we varna se ama za kolko shte se vidi v blizko badeshte ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.