Jump to content
BulForum.com

Изгониха Едо Ераносян!

warp

Recommended Posts

Mnogo mi se iska da biah prisustval na ma4a na Botev s Bayer kogato za malko germancite ne sa iziali durvoto, no sum bil malko maluk togava i skoro nadali shte stana svidetel na takova neshto :(

Защо за малко та те такова дърво изядоха че не е истина да паднат с 2:0 за теб не е ли да гризнат дарвото :).

Е тва че не ги отстранихме е тема на друг разговор, и еднствената причина за това е че Пашата се е полакомил да вкара и не е подал на съотборник на празна врата. Но ништо другия път ще ги бием :sick

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Znachi az sym fen na Botev. No tova naistina si e gavra ili gavra e do tolkova do kolkoto se vijda. Zadkulisnite neshta ne se znaqt i sa samo dogatki. Sigurno Georgi Iliev neznae maximata che kogato edin otbor vyrvi nagore promeni ne se pravqt.

Drugoto koeto iskam da kaja e che temata zasqga treniora na Lokoto a ne koi otbor predi 10 god bil mnogo dobyr ili ne e , i omrazata m/u nqkoi hora koito sa fenove na razlichni klubote.

За кои футболисти на Ботев говориш? За Наско Сираков, Георги Донков, Велко Йотов, Боби Михайлов (май и той мина през брокерския Ботев, поправете ме ако бъркам)? Доста време мина и не съм фен на Ботев, че да помня отбора и не се сещам за други, но при брокерите в Ботев въобще не може да се каже, че съставът беше изграден само от юноши.

VooDooMaN ,li4i si 4e ne si fen na botev ,nito 4e si fen. V perioda v koito nasko sirakov i bobi mixailov (da ,mina prez botev) bqxa pri nas ne sme pomirisvali pove4e ot 6to mqsto. vsushtnost 6toto mqsto beshe samo edin sezon ..nesum siguren ,moje bi 97/98 i beshe leko slu4aino. Az ti govorq za godini kato 1993 kogato vi najulixme 1:0 na Xr.Botev (govorq za levski) s gol na Boris Xvoinev.. toi sigurno ne e footballist ot shkolata na botev... ,a sled tova vi bixme i v sofia - 3:4...

kakto i da e. neka Loko stane shampion.Nqmam nishto protiv. No me sumnqva,a i mislq 4e ne zaslujavate.I sushto mislq ,4e i da beshe ostanal Edo pak nqmashe da stanete champs. Ima oshte 2,3 godini xlqb da izqde tozi otbor za da moje da se nare4e Klasa!

Тогава може би ще ни кажеш кой в А група заслужава да е шампион, ако не Локо ПД? Наблегни на "заслужава". Надявам се да чуем и аргументация.

Em nemash problemi - Litex Lovech. Iskash da nablegna na "zaslujava".namblqgam. Kvo stana s Litex.Kupi gi grisha i vlqzoxa ot dolnia eshalon i stanaxa dva puti shampioni.Ot tam natatuk - postoqnnen draznitel na Levski i CSKA i postoqnnen u4astnik za BG v evroturnirite.I ako priemem ,4e purvenstvoto ni e kurompirano i se diktuva ot dva otbora(si4ki znaem koi) to Litex opredeleno e otbora ,koito ve4e dokaza ,4e se bori s/y tova. I kakva e razlikata m/y Litex i Loko.Ne e golqma.I loko gi pribra ot ulicata georgi iliev ,vkara gi v A grupa i zaigraxa ravnostoinno na Levski i CSKA. nooo . spiram do tuk .Zashtoto Lokoto nito shte stane shampion na BG nito shte ni predstavq dostoino v UEFA.Zashtoto ne e otbor. Zashto ne e otbor- neznam. No shtom Litex predi 5-6 godini uspq da se prebori s tazi bulamashtina nare4ena Bulgarski footballen sajuz,to bi trqbvalo i Lokomotiv da moje da go naprawi .. ako sa Klasen otbor. No mai ne sa.Ili ste ... mi shto togava si izgonixte treniora? shto po4naxte da se oprawdavate i da ruptaete ? na mene li4no mi mirishite.. mirishite mi na mnoooogo ama mnoooogo gnilo ..

az spiram s tazi tema!

Ako sravnim futbola i maratonnoto bqgane, to Locoto mi izglejdat kato "zaeka" v maratona. Durji visoko tempo pred voda4ite i nakraq dori ne finishira.

E za sranenie mejdu dvata sporta i duma ne moje da stava, no Locoto napravixa to4no tova - razdraznixa pretendentite i sega leka po leka shte trugvat nadolu.

DANO DA NE SUM PRAV !!!!!!!!!

VooDooMaN ,li4i si 4e ne si fen na botev ,nito 4e si fen. V perioda v koito nasko sirakov i bobi mixailov (da ,mina prez botev) bqxa pri nas ne sme pomirisvali pove4e ot 6to mqsto. vsushtnost 6toto mqsto beshe samo edin sezon ..nesum siguren ,moje bi 97/98 i beshe leko slu4aino. Az ti govorq za godini kato 1993 kogato vi najulixme 1:0 na Xr.Botev (govorq za levski) s gol na Boris Xvoinev.. toi sigurno ne e footballist ot shkolata na botev... ,a sled tova vi bixme i v sofia - 3:4...

kakto i da e. neka Loko stane shampion.Nqmam nishto protiv. No me sumnqva,a i mislq 4e ne zaslujavate.I sushto mislq ,4e i da beshe ostanal Edo pak nqmashe da stanete champs. Ima oshte 2,3 godini xlqb da izqde tozi otbor za da moje da se nare4e Klasa!

Не ми е работата да знам кой кога е вкарал гол за някакво отборченце, което влиза и излиза от А група.

Тогава може би ще ни кажеш кой в А група заслужава да е шампион, ако не Локо ПД? Наблегни на "заслужава". Надявам се да чуем и аргументация.

Това с моралните шампиони го слушахме от ЦСКА. Локо обаче с тяхното постижение от 1 купи и 0 титли не виждам как се вписват в понятието "морален шампион". Може би, за да обясни донякъде виковете "Шампиони сме, да го духате!" :)

Ako sravnim futbola i maratonnoto bqgane, to Locoto mi izglejdat kato "zaeka" v maratona. Durji visoko tempo pred voda4ite i nakraq dori ne finishira.

E za sranenie mejdu dvata sporta i duma ne moje da stava, no Locoto napravixa to4no tova - razdraznixa pretendentite i sega leka po leka shte trugvat nadolu.

DANO DA NE SUM PRAV !!!!!!!!!

Примери колкото искате из Европа. Киево водеше доста време в Серия А. Райо Валекано също доста водеше в Примера Дивизион. След като не станаха шампиони никой не каза "организация ", "корупция", "наредба". Локо са временен водач, а не водач на пълен абонамент. В Германия Байер Леверкузен води цяла година и в последния кръг Байерн стана шампион. Тук обаче е по-лесно да обвиняваме другите, а не да гледаме реалностите. Какви играчи има Локо, какви имат Левски, ЦСКА, Славия и Литекс. С подпиране може да се стане водач, но това не прави автоматически отборът голям. А играчите на Локо са далече от отличници.

Да, обаче забравяш, че на всички тези отбори, които ги изброи не са им сменяли трениорите на полусезона. Това навява мисълта за "организация".

Най-добрият трениор на локото в цялата му история сигурно бива сменен заради първото си място... Хм

Може пък и сам да си е отишъл Едо, ако му е било снесено отгоре отборът му да легне на 2-3 места.

Абе ще изчакаме и ще видим кой е крив и кой е прав.

VooDooMaN, не знам защо и двамата не ме разбрахте. Нямам предвид, че това е ЦСКА и следователно заслужава да е шампион винаги ;) Не, не говорех за това. Все пак нали е нормално шампиона да се определя от играта (макар и не в БГ)... за играта питах.

Май разбирането е бая изкривено.

Тук обаче е по-лесно да обвиняваме другите, а не да гледаме реалностите. Какви играчи има Локо, какви имат Левски, ЦСКА, Славия и Литекс. С подпиране може да се стане водач, но това не прави автоматически отборът голям. А играчите на Локо са далече от отличници.

Абе човеко, ако в клуба ги нямаше сегашните сътресения и отбора играеше добре, дори да не станехме шампиони, никои нищо нямаше да каже против Едо, някой от ръководството или Левски. Напротив, щяхме да си подкрепяме по отбора по същия начин.

И още нещо... футболистите на Локомотив ДОКАЗАХА че могат да играят по- добър футбол от "звездите" на така наречените грандове. Това не ги ли прави голям(за нашите стандарти) отбор?

Не ми е работата да знам кой кога е вкарал гол за някакво отборченце, което влиза и излиза от А група.

VooDooMaN kato ne razbirash pone ne govori nali e taka.

BOTEV ne e otbor koito vliza i izliza ot A grupa po prostata pri4ina 4e BOTEV e igral samo 2 sezona v B grupa. Edinia e v edna mnogo dale4na godina kogato niama nito edna zaguba(za poiasnenie togava BOTEV ne izpada a voennite praviat niakakva magaria poneje CSKA ne se klasira za A grupa stava taka 4e CSKA vzima miastoto na BOTEV - ujkim se slivat i ni vzimat samo vratar4eto), a drugia e naskoro (za tozi sram sigurno vsi4ki znaem).

Taka 4e nedei da govorish tolkova mnogo gluposti da obijdash BOTEV poneje se znae koi e bil i shte bade opashkaria v Plovdiv - otbor4eto na Lokomotiv koito neznaino kak za vsi4ki se prevarna v "otbor s tradicii v A grupa" -xa xa

Neka ne zabraviame koi vlezna v A grupa 76 god. i koi vinagi si e bil v neia ot syzdavaneto i.

Malko info za neprosvetenite:

BOTEV do predi tri godini beshe edin ot trite otbora koito ne sa izpadali v B grupa makar 4e i trite sa igrali tam (samo deto edinstveno BOTEV ot tezi 3 otbora se e zavyrnal v A grupa po dostoen na4in - bez pomo6t) viziram boia mejdu Levski i CSKA i preimenuvaneto im na Vito6a i Sredec i izprashtaneto im v Bgrupa.

ama ima li fora deto oste xodqt na mq4ove nerazbraxte li 4e vsi4ko e prodateno predvaritelno ne bese loso lokoto da e sampion ama vse pak sme v bg i vsi4ko ostanalo izvan sofiq e provintsiq i nqmame pravo da si pokazvame glavata

Само Левски ШАМПИОН!

Emi eto tova ti e greshkata na teb, ti ako mnogo razbirashe niamashe da izgovorish i polovinata ot glupostite koito naprikazva. Ti znaesh li koia e nai-goiamata zaguba na Levski i ot kogo v bulgarskoto purvenstvo i nai ve4e kude :confused

A vie fenovete na Levski ste super zabludeni, zashtoto ako go niama podpiraneto ot sudii, ako gi niama satelitite i oshte kup neshta, v koito ne se vklu4vat dobra i 4estna igra, zashtoto takava ot levski mnogo riadko se sreshta niamashe 'otbora na naroda' da e tova koeto e, a shteshe da e edin sredniak, koito vseki shteshe da go tupa s udovolstvie. To se vijda v poslednite godini ma4ovete vi CSKA kakvo predstavliavat: nai-slaboto i smeshno 'predstavlenie' v purvenstvoto Za smetka na tova Botev i Lokomotiv, kolkoto i da e zle botev poslednite ne znam kolko godini praviat super ma4ove s intriga. A tam v sofia kakva e intrigata: koi kogo shte nabie, koi na kogo shte grumne bombi4ka v glavata i kup podobni prostotii

Dreamer naistina Lokoto igraha mnogo dobre, no v niakoi ma4ove biaha super tragi4ni

I ve4e sporut tuk stava bezmislen (po otnoshenie na temata), 4akaite da vidim kakvo shte stane v blizkite krugove i togava da go produljim B)

ama ima li fora deto oste xodqt na mq4ove nerazbraxte li 4e vsi4ko e prodateno predvaritelno ne bese loso lokoto da e sampion ama vse pak sme v bg i vsi4ko ostanalo izvan sofiq e provintsiq i nqmame pravo da si pokazvame glavata

Напълно съм съгласен това тука не е първенство. То затова ходят по 200 човека на мач. Нашето първенство е като някаква пародия на чуждите първенства. Аз съм фен на "Ботев" обаче съм напълно съглсен с това че нямаше никакъв смисъл да се гони тренъорът на Локото но все пак не забравяйте че живеем в България :punk и тук всичко е възможно! :)

Днес първо прочетох в Мариць, че някав аржентинец щял да става трениор. После на сайта на Т0пСп0рт пишеше, че Душан Баевич щял да става... И двете кандидатури ми се виждат доста сериозни, но нека да изчакаме.

Между другото утре на мача с Марек ще си проличи до някаква степен какво става след трениорската смяна...

Примери колкото искате из Европа. Киево водеше доста време в Серия А. Райо Валекано също доста водеше в Примера Дивизион. След като не станаха шампиони никой не каза "организация ", "корупция", "наредба". Локо са временен водач, а не водач на пълен абонамент. В Германия Байер Леверкузен води цяла година и в последния кръг Байерн стана шампион. Тук обаче е по-лесно да обвиняваме другите, а не да гледаме реалностите. Какви играчи има Локо, какви имат Левски, ЦСКА, Славия и Литекс. С подпиране може да се стане водач, но това не прави автоматически отборът голям. А играчите на Локо са далече от отличници.

A treniora na Chievo znae6 li 4e ottogava ne sa go smeniali???? Toia na Rayo ne znam. Otbor ne se gradi za niakolko meseca a s godini. Btw ne sum fen na lokoto no i v dvata ma4a s/u Levski i CSKA pokaza 4e mnogo po napred v fizi4esko sustoianie i vuob6te kakva e pri4inata sa izgonvaneto na Edo ne znam, ama aide samo levski i tva e nali nai-golemite sme6nici ve4e i pensioneri . Btw kolko ot kucite kone igraiat v evropa???

Не вярвайте какво пише във вестниците. Аз пък прочетох че Едо щял да става треньор на Ботев сега.(не че няма да е хубаво - ще знаем цялата тактика на локо за дербито - ама не ми се струва вярно). За това че като стане дадено нещо факт тогава вярвайте.

САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!

Emi eto tova ti e greshkata na teb, ti ako mnogo razbirashe niamashe da izgovorish i polovinata ot glupostite koito naprikazva. Ti znaesh li koia e nai-goiamata zaguba na Levski i ot kogo v bulgarskoto purvenstvo i nai ve4e kude :confused

A vie fenovete na Levski ste super zabludeni, zashtoto ako go niama podpiraneto ot sudii, ako gi niama satelitite i oshte kup neshta, v koito ne se vklu4vat dobra i 4estna igra, zashtoto takava ot levski mnogo riadko se sreshta niamashe 'otbora na naroda' da e tova koeto e, a shteshe da e edin sredniak, koito vseki shteshe da go tupa s udovolstvie. To se vijda v poslednite godini ma4ovete vi CSKA kakvo predstavliavat: nai-slaboto i smeshno 'predstavlenie' v purvenstvoto Za smetka na tova Botev i Lokomotiv, kolkoto i da e zle botev poslednite ne znam kolko godini praviat super ma4ove s intriga. A tam v sofia kakva e intrigata: koi kogo shte nabie, koi na kogo shte grumne bombi4ka v glavata i kup podobni prostotii

Dreamer naistina Lokoto igraha mnogo dobre, no v niakoi ma4ove biaha super tragi4ni

I ve4e sporut tuk stava bezmislen (po otnoshenie na temata), 4akaite da vidim kakvo shte stane v blizkite krugove i togava da go produljim B)

Добре, разбирачо, мачовете Левски-ЦСКА са били винаги с най-голяма интрига в първенството. Кажи ми колко други мача са започвали от 2:0 и са свършвали 2:3, 3:3, 3:4. Колко мача са почвали 1:0 и са свършвали 2:7, 1:1 и 1:7, кой футболист друг ако не Гонзо е вкарвал гол с разбита глава?

Честно казано не знам коя е най-голямата загуба на Левски в българското първенство. Сещам се за 5:0 от ЦСКА. Но и се сещам за 5:0, 7:1, 7:2 срещу ЦСКА, 8:0 срещу Локо Сф и 6:1 срещу Ботев. Не съм левскар, защото са ставали шампиони през последните години, такъв съм още откогато ЦСКА мачкаха със Стоичков, Пенев, Лечков, Костадинов.

А за великия Бо Хвойнев помня на един мач на Ботев как му подвикаха "Боре, с тая глава как се наспиваш?" и то хора от така наречените "УЛТРАСИ". Ходил съм на около 40 мача на Ботев и съм сигурен, че има ботевисти които не са ходели на толкова. На Локо съм ходил на по-малко - 15-20 мача, защото не са ми особено симпатични.

A treniora na Chievo znae6 li 4e ottogava ne sa go smeniali???? Toia na Rayo ne znam. Otbor ne se gradi za niakolko meseca a s godini. Btw ne sum fen na lokoto no i v dvata ma4a s/u Levski i CSKA pokaza 4e mnogo po napred v fizi4esko sustoianie i vuob6te kakva e pri4inata sa izgonvaneto na Edo ne znam, ama aide samo levski i tva e nali nai-golemite sme6nici ve4e i pensioneri . Btw kolko ot kucite kone igraiat v evropa???

Признавам срещу Локо Левски игра слабо. Нашите не бяха в добра физическа форма, а при втория мач условията бяха гадни, но гадни и за двата отбора. Смяната на треньора признавам е изненадваща и глупава, но нищо не става без причина. Четох някъде, че треньор на Локо можело да стане Марио Кемпес :) . Това звучи като слуха за Пол Гаскойн в Локо преди известно време. Чух слух за причина за гонене на Едо и то от върли локомотивци - доколко е верен не знам. Че по време на подготовката Ераносян си имал вземане давена със сестрата на Жоро Илиев, която била доста по-малка. Доколко е вярно не се ангажирам да прогнозирам. Просто от толкова локомотивци тук не чух много версии.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...